Кік долі

Хороший друг, такий інженерний геній, побудований на човні. Я побудував себе, я побудував себе, це було досить.
Ще одна родзинка адреналіну додається - крісло катапульта. Хороший стілець. Хто йде 3 метрів. Хто 4. Залежно від маси тушки кидають. Людина мухує з рогами, що досі має Багато веселих і вражень.
І ось якось команда обрана для іншого виходу. Композиція дещо розширена - дівчина Світла додається до трьох друзів чоловіків. Названий "відьма". Я повинен сказати, що прізвик отримав виключно для внутрішнього, духовного, щоб говорити, якості. Як виглядає кришка. Плюс четвертий про розмір основного органу. І один з друзів Валера, наприклад, дихає дуже нерівно до цієї дівчини, вона демонструє нульову увагу йому.
Компанія прибуває на пустому острові, кладуть катер на анкер. Тоді хлопці йдуть грати в волейбол, і дівчина криється на стільці, щоб засмагати. Для воскуючого ефекту Сонячна ванна бере верхню і с. З цієї причини хлопці не зовсім здатні грати. Особливо в любові Валера - він відмовляється вбити м'яч на всіх.
Тим не менш, гра погано грала. І є відмінна натискання. Тут слід зазначити, що стілець, звичайно, з причин безпеки, був обладнаний ручним. Але в процесі пошуку найбільш ефектної постави світла, що обертається з кріслом, вдалося зняти замок безпеки. І пішов, щоб зняти. Сорт рейсу Валкирі. Що я можу сказати? Скелінг в жахах кіно є кільцем тишу в порівнянні з виданою соломкою.
Але Валера було оповіщення. Взявши розкішно швидкий крок, він зумів розрахувати все так точно, що коли Світло впав на нього, його голова був точно навпроти неї. Так вони згорнулися.
Коли дівчина, піднялася, сіла на ній в кумасу, Валера з блискучою посміхлкою Шварц з «Твінс» тільки вдалося вичавити:
до Я мріяв про життя.
Sveta тепер 4 місяці. Приходь на весілля.
Іноді ви повинні дати життя курка.