Вельсбург (Німецьке: Вельсбург) SS Головна Школа

Хай, кожен. 8 травня на честь Дня Перемоги, патріотизма! Прогулянка 15-17 км.

Я не можу сказати, що я не є членом організації фашистської фашистської організації.

Вельсбург (Німецький Вельсбург) знаходиться замок Ренесансу на південь від Бурена (Німеччина, Північний Рейн - Вестфалія) біля Paderborn. Відомий головним чином, як музей і екс-школа для ідеологічної підготовки офіцерів СС Шульга Хауса Вельсбурга, що асоціюється з багатьма легендами. У 1980-х роках музей відкрився на території замку.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
www.wewelsburg.de/

Цікаві факти: Цей замок, ймовірно, через свою конкретну історію під нацами, був обраний прототипом замку Wolfenstein у однойменній серії комп'ютерних ігор кінця 90-х років.

У грі Медаль заслуги: Підземний є рівень Wewelsburg: Dark Camelot, який знаходиться в безпосередній близькості від замку і в ньому. Примітно, що серед інших опонентів головний герой повинен знищити 12 солдатів СС в броньованих бронях з мечами.

49.00 р.

У 1603-1609 рр. на базі князя-бієпископа Падерборн Дітріх фон Фюрстберг (від 1585 до 1618 р.). У Thirty Years' War замок був погано пошкоджений, а в 1815 році після блискавки удар, північна башта вигорнула.

У серпні 1934 року замок був переданий в СС і почав свою подорож як музей і школа для ідеологічної підготовки СС офіцерів, в складі Генеральної служби Змагання і населення, а в лютому 1935 р. прибув під прямим контрольом Уповноваженої Реічфуехер СС. [1] Реконструкція замку під керівництвом архітектора Германа Бартелса, який на початку 1940-х рр. приготував грандіозний проект розвитку території навколо замку, який ніколи не був реалізований. [2] Під час реконструкції замка використовується праця в’язнів з маленького концентраційного табору Нідерхаген. За словами Хіммлера, після «фінальної перемоги» (Ендсіг) в замку буде «центр світу» (Німецький Міттелпанк дер Welt).

У 1945 році замок підірвав, але більшість приміщень збереглася і тепер реставруються.

2,2 км

Версія на значення Вельсбурга в епоху нази

Імператор для міфології Замок Вельсбурга, який взяв надзвичайно гостру форму на початку 1990-х рр., був словом, за яким голова VI Директорату ГРХ, Вальтер Шелленберг, у його постчумно опублікованих мемурах, характеризується значенням Замок Вельсбурга для релігійної сторони СС:

Найдешевші та наймасштабніша колекція книги Джезу. За роки навчання в цій величезній літературі вночі. Тому він побудував організацію СС на засадах Єзуї. У той же час він спирався на статут замовлення і «Експертизи» Ігнації Лойола. Структура керівництва була схожа на ієрархічну систему католицької церкви. Поблизу Падерборна в Вестфалії, він замовив будівництво середньовічного замку, званого Вельсбургом - це був своєрідний СС монастир, в якому один раз в рік Генеральний наказ провів зустріч таємної консорціації. Тут всі, хто належали найвищому керівництву наказу, були навчати їх духу в мистецтві концентрацій. [9]

3. У

Будівля SS Museum в 3 поверхах) Я не буду експонувати фотографії музею з явних причин, можливо, пізніше, якщо я вибрав достатньо

4. У

5 хв
436989.

6 хв

7 хв

8. У

9. Навігація

доля

10 хв

Історія. що і коли)

11.
р.

12 переглядів головної вежі

панчохи

13 хв

Правова косарка

14.
5816690 Р

15 ціна з вище.
р.

Вхід до музею, але ми не пішли там через час.

16 мар

17.00 р.
р.

18 років
Р

19.00 р.

Ось невеликий трикутник посередині, і є цей замок. Решта була планом нази, щоб побудувати вбивальну машину тут.

20.

Я насправді 15 миль під сонцем.

21.

кішок

22.

кімната 2*2 з отворами в стінах

Чистий

Хто розповість мені, що це? (відповіді є винним льохом)

23.

24.

25.
р.

Джерело: