Вах уях

Автор пише:

Важко здивувати мене. З кожним проходним роком він отримує жорсткий і жорсткий. Але сьогодні моя щелепа просто впав. Відчуття!

Я розповідаю. Моя сестра, полковник ФСБ, була надана два вільні квитки до Театру Калява на Чистих Поундах. На честь Дня дитини театр продемонстрував дитячу гру «Чарівний коров» і купон кріпився до квитка, за яким після закінчення гри кожен хлопчик може отримати сумку нішіків. По суті, я мав приблизний припуск, що сумка буде містити книги, контурні карти і гематоген. Безкоштовно.
Один квиток до театру був другий за сім-річного сина полковника, а другий був переданий до моєї дитини. Я взяв їх до театру сьогодні. Я видам багато деталей, таких як той факт, що квиток, зазначений: «Особливості в повсякденному одязі не допускаються на виступах. Ми вітаємо людей у вечірніх нарядах, і мій син промив його тукседо лише вчора, на жаль, і я перейде на GREAT.

Жир почався після того, як ми отримали наш правовий пакет ніхтяків, в пакеті з написом «Не день без гарного знежирення», і ми фактично побачили хороший вид.

У пакеті кладуть: три журнали «Год світу», пакет печива «Отрада», пакет чіпсонів Лазе (не на фото, вони вже поміщені), зелена книга з перспективним назвою «Непрозорі секрети», а також безглуздий шарний істота, який син відразу назвав Грич.

Не було конффузія в світі Бога, крім одного питання: що? У театрі були діти не тільки православної віри, але й звичайно. Я зацікавився зеленою книгою Невинні секрети. Я відкрив його на випадковому, на сторінці 187.

І тепер я дива:
Який холостий затвердив цей суп для п'яти років?

До речі, зелена книга переповнена лініями персонажів: «Чи ви пішли, син укусу?» і «Я вбити тебе, впава».

* Карман голос * Шикаарно!

Плюс бонус за запитом глядачів. Пара знімків з книги та пара сканування сторінок.

...

...

Зареєструватися

Джерело:

Tags

See also

New and interesting