Кнопки в Санкт-Петербурзі.

Ви коли-небудь дивилися, куди приходять кнопки?
Я точно знаю, що я знаю!
30 фотографії.

3250Р. 3700Р.

1. Актуальний матеріал для кнопок може бути будь-яким, пластиковим, металевим, деревним, гумовим, скляним ...
Наша фабрика виробляє фітинги з пластику та горіхів, фактично на фото звичайної Рондель (кругла).

2,2 км Ронделі, як не складно вгадати різні діаметри, товщини, кольори, склад, щільність, в цілому вибір одного
Тільки пластмаси величезні.

3. матеріал не завжди приходять в rondels, часто буває, що ми отримуємо пластини,
Цей дивний пристрій 19 ... різкий рік ріже з пластин круглий бажаний діаметр.

4. Ця лагуна також розрізає Ронделі, але рік випуску менше поголені)

5. потім (або відразу) ці круглі черв'яки потрапляють на зону верстата, де такі пристрої механічно
(ножиці, полігони, дрилі та ін.) виробляють кнопки, наприклад, цей апарат здатний вдарити близько 150-200
Кнопки в хвилину, але звичайно, швидкість залежить від форми і розміру виробу.

6. це старий пристрій, але ціль є таким же, як попередній.

7. інший представник реліктової технології

8. загальний вигляд ділянки.

Кнопки в Санкт-Петербурзі. Р

9. після надання форми вироби потрапляють на шліфувальну ділянку, на фото бочка для стічних вод.

10. загальний вигляд шліфувальної ділянки.

11. шліфувальний барабан - фактично бетономішалка, тільки всередині гуми, для шліфування використовуються
керамічні камені різних розмірів,
Як і різні добавки, зазвичай освітні.

12. цей щит необхідний для миття / розвантаження барабана, кнопки промиваються тиском води, і накопичуються в
пристрій зберігання.

13. Якщо кнопки потрібні поліровані, то вони кидають звідси в «дерев’я», всередині не складно вгадати.
Дерева ) і полірована паста.

14. всередині.

15.00 р. самі дерева )

16. від полірування виробу знімається за допомогою такого апарату, який, як пилосос, смоктати все, що це,
І як вона йде, вона тягнеться.

17. миття і сушка відразу, звичайного відцентру, як в старих пральних машинах.

18. Сепаратор, тому що кнопки шліфуються на суміш, цей шейк розділяє їх за розміром.

19. подальше фарбування, тут все зрозуміло, гаряча вода, необхідна фарба і мило як каталізатор

20. це досить простий.)

21. область, де я фактично працюю, лазерна площа, тут на кнопках наносять малюнки і написи,
при необхідності отвори необхідної форми загортають, на фото зазвичай 50-роликів CO2.

Кнопки в Санкт-Петербурзі. р.

22. Цей стенд використовується для спалювання пряжок лазером, насправді просто токарний стіл.

23. екстракт з фільтром, тому що в "випадкові шкідливі речовини".

24. далі, але вже 100-ват лазер, підтримує тільки векторні логотипи.

25. установка охолодження 100 ватної вовни при експлуатації на повній потужності, все летить на сайті)

396280

26. мій улюблений, найдорожчий, але не найпотужніший, 75-ватний блок, дозволяє зробити багато всіх необхідних речей.
До речі, найбільш «коректний» лазер, з нормальним програмним забезпеченням, підтримкою понад 30 видів файлів,
Я не розумію сплайнів.

27. необхідно для кожного програмного забезпечення.

28. після розмітки всі вироби проходять через доглядальниці руки крокодила, або хто бажав, на цьому крокоділі знімають шлюб.

29. і ось гордість розробників 21-го століття цей щит кладе закоханих в отвори гудзиків (таких металевих вставок), але на жаль,
Не працює без оператора. й

Кнопки в Санкт-Петербурзі. р.

30. в кінці вироби дають вигляд презентації за допомогою цього ... Я не знаю, що його назвати, як правило, всередині спеціального піску,
У якій додається невелика хімія, а через півгодини гоління в такому піском (семаліну), кнопка вже упакована і направляється на кліщ.

Додано до [mergetime]1307543647[/mergetime]
Я всі вони)

Джерело: