Рекомендації по розміщенню знаків доріг

Миколаї Русанов (некрусанов) пише в ru_auto:

Я помітив, що знаки в деяких місцях почали дублювати. Що таке ліміт 50, а потім через тридцять метрів знову 50. «Особливості заборонені», потім знову ж. Зробіть його чітким водієм. Здавалося б, Якщо громадські послуги більш наближені до розуміння сучасного російського водія, чому не підштовхують їх до прийняття рішення?

Зрозуміло, що це буде якомога чітким, тільки якщо пояснено правильно.

Крім того, рекомендувати, що послуги, що відповідають за розташування дорожніх знаків, в особливо важливих місцях, не тільки дублювати знаки, але і облаштувати другий знак з планшетом додаткової інформації.

Приклад 1

Приблизний знак (після 30 метрів багаторазовий знак із застібкою-підйомником додаткової інформації, щоб переконувати водія для дотримання вимог знака:)

доб.

Приклад 2

Пішохідний знак (після 30 метрів повторний знак з столиком, що пояснює відповідальність у разі невідповідності знаком):

Приклад 3

Знак відправлення на набережній (після 30 метрів повторний знак з таблицею, що коротко і чітко описує можливі наслідки невідповідності):

І так, я думаю, що ви отримуєте ідею. Цей підхід не матиме позитивного впливу на культуру мови водіїв, але може позитивно вплинути на культуру водіння. Ну, дублювання знаків не буде виглядати ще один зріз додаткового бюджету.

Джерело: