У мене була собака.

Історія одного цуценя. Тут будуть 17 фото з коментарями. Будь ласка, не порушайте.

Я ніколи не мав собаки. У кішки були тільки коти. І це коти, які я не можу стояти котів. Знаходилися різні когени. Поточний кіт – це позашкідливість великого Катсика, кошеня, виявлена в світ саме на день народження. Але є майже міфічна історія. І ми говоримо про собаки.

Грудень 2010. Погода, вітер і туман. Займається зовні неприємно. Він відчуває себе як в Silent Hill. Звуки порослі в будинках. Дерева довга прокидається листям, але снігу немає. Просто бруд. Це сірий.

Ми змушені піти в Морозовськ з нашими коріннями. Для дня. Бізнес і повернення. Увечері Валеріч розповідає мені: «Зроби щось для годування цуценят». Тут є дві дуже маленькі цуценята біля Морозовського. Ви повинні, ви повинні. Я забрав шматки хліба і трохи м'яса.

Рано вранці. Фог, видимість майже нуль. У небі є важкі хмари, іноді дощ. Вітер. Симпатичний настрій. Хочу спати.

Ми приїхали майже до Морозівського, восьмих кілометрах. Валеричний ковтий в ледь помітний вихід з бетонною колодкою. Про нас цуценя не бачив відразу. Ми прогулялися, поповнені, збиті. І, нарешті, був цуценя. Він буквально кинувся з загусток старого, вигорнув траву влітку, вологий, бідний, патологічний. Я не знаю, де я був і де я збираюся.

цуценя з її вовною липкою навколо його обличчя виглядала дуже схожа на їжачок. цуценя була самотньою. Немає другого. І вони забрали його, або вони не робили.

02 мар

Сама істота була крихітною, трохи більше, ніж мій долон. Я зламав шматки хліба на дрібні шматочки і кинув його до нього. Потім я прокинув м'ясо. Я спробував віддати його, але цуценя не вписалася, я боївся. І на найменшому русі я спробував зануритися в траву.

03 мар

Він не з'ївся, де впав хліб. Він, збиваючи і відлякув, шукаючи на нас, захоплені шматки і перетягував все десь до себе, в товсту відстань, щоб ніхто не міг бачити або відійти. У той же час цуценя рояла, порощена не серйозно, не дрочить, лікуючи якось.

04 мар

На шляху назад з Морозовськ знову поїхав до цуценя. Подаруйте мені другу частину їжі. І шукаю цього маленького, сірого, вологого істоти, я зрозумів, що я не можу просто залишити. Я назвав мій батько, у них є власний будинок, і сказав, що я зробив подарунок на новий рік. Він був лише двадцять чотири грудня. Я розповідаю вам, ви і мама мають цуценя, або ви не можете просто залишити його.

05 мар

На шляху назад цуценя прийшла ближче. Невеликий, відлякуваний блиск вовни очима.

06 мар

Він вже в машині, рубаний клиновий обличчя.

3610Р. 4200Р.

07 мар

Все моє розумне життя, що стосується котів, я в першу чергу дивився, чи собаки бояться плавати або ні. Я мав звернутися і проконсультуватися з власниками собак. На мій сюрприз, собаки люблять плавати. А потім він був валений, промивається, зрізається і подається.

08 мар

Пляшка вже в приватному будинку. Він отримав багато прізвищ, починаючи з Гальгога і закінчуючи банальним пістолетом. Тим не менш, "Пушка" є, мабуть, найбільш вірною назвою цуценят.

09 мар

Коли я пішов до батьків, собака буде слідувати мені навколо і виглядати так. Я дивую, чи знає він долі? Підігніть вмирати в туман і дощ без їжі і тепла? Або подрібнили машину ... Іноді я думаю, що він розуміє все.

10.

"Повний". Це не серйозне ім'я для цього собаки. Але все ще. Я просто назвав його цуценя.

11.

Спочатку Шченя з деякою нелюдською сумністю у своїх очах любила блукати по ділянці. Я шукав щось. Іноді я припинив і дивився навколо.

Р

12.

Десь в середині січня. Висота паркану тридцять сантиметрів, не більше. Але вже помітно, що цуценя досить швидко зростає. Це весело. Він був куплений невеликим м'ячом, який цуценя з незрівняною радістю.

13 хв

Нарешті, у нас була сніг. цуценя зростає. Вовна добре для нього. Але він все ще хоче йти додому на ніч. Я вже припинив їсти каба, що любить певну ковбасу. Хліб з'їдає рясно. Він не торкається.

14.

Це собака в даний момент. На жаль, вони намагаються зберегти його гідним.

15.00 р.

Комрад вирощується досить хитрощі. Намагатися в трамвайну полуницю гойдалки метеликів, так що довелося обдурити ділянку ягідним парканом. Але не вкрасти.

16 мар

Собачка з дорослою серйозністю в очах.

17.00 р.

І це насправді Kotopyos. З собакою не дісталося.

Всі, відбиття на долю собаки, доля джгута і в цілому. Дякую за терпіння і увагу!

Джерело: