Історія виникнення суперкара з Петра (30 фото)

У Санкт-Петербурзі зареєстрована особа, яка зареєстрована на нашому сайті під псевдонімом Косьяс. Назва цієї особи - Костянтин Міатников і за два десятиліття (з початку 90-х років) займається будівництвом оригінальних саморобних автомобілів. Цей хобі є природним чином, виготовлений з середини верхнього суперкара (але деталі про це, звичайно, в кінці сюжету)

Далі будуть використані котирування з авторської історії про його «діти».

#1 Перша машина. Спочатку був рекорд Opel 72 років. По-перше, двигун загинув і був замінений двигуном GAZ-24. Після чого в процесі експлуатації гальма закрила і змінила всю підвіску містом до Волгова. Виготовлений набір для тіла і бампера з пластику. Реалізовані фари і ноги від 2108.

No. 1 Машина в повній формі:

No2 Другий саморобний виготовлений на тій же базі з Волги, тільки двері з 2109 ще кріпляться. З колишньої Opel (так само) залишився капюшон, дах і багажник. фари і ноги ще з 2108. Американські колеса та диски УАЗ з перетравленими пластинами. Форма тіла надихнула Ауді-бочка 80.

#3 Третій варіант модернізації на тій же основі. Витяжка, кришка багажника і дах (повно перетворена) від Opel (former). Нові бампери виготовляються з пластику. Двері з VAZ-2109 з перетвореними бічними вікнами. Форма тіла близько до спорту і фар вже відступають.

Р

No4 Четверта машина була виготовлена на іншій підставі - Opel Commodore 2.5 л. У 1995 році було багато дешевих автомобілів і запасних частин з Німеччини.

#4 Це тіло повністю виготовлено з заліза. Пластикові бампери. На бічних стійках вирізати і зварити під кутом, щоб знизити дах. Повністю перероблені рамки дверей і скла. Підвіска нижча і знову адаптована для американських дисків.

#4 Приводять її протягом 4 років до того, як вони потрапили в ас. Отримавши гроші за ДТП, він відразу почав будувати новий автомобіль.

#4 Після того, як я відновив його, щоб замовити, проданий його, але хлопець пішов на місяць і зламав його повністю.

No5 Зроблено в 2000 році на базі Mercedes 126 з 5-літровим двигуном. Корпус - купе, каркас труб і саморобний дах. На тих же американських колесах.

No 5 Під час будівництва:

#5 Всі зовнішні панелі виготовлені з заліза. Він був зроблений на поспішання на щоденне водіння.

Р

No5 Вже в процесі будівництва я зрозумів, що дизайн не такий же, і краще переміщається в центрі тіла. Стійкість конструкції і неточності виконання.

#5 Чудовий досвід побудови оригінального тіла!

No5 Я пішов на нього протягом 7 років, поки він не загнувся майже повністю. Тоді він продав його хлопцеві, але він не був. Тепер він проданий, щоб хтось інший, і він схожий на те, що ми знову побачимо.

No 6 (Медієвий двигун !!!) Я зробив машину на 4 роки. Я намагаюся бути дружнім з якістю. А час виходить. Я хочу їздити, не ходити по ньому.

#6 Все на коліні, вручну, в гаражі. Кожен шматочок оснащений пальником. Потім дзеркала робиться з іншого боку, зварюється і далі.

No6 Двигун V8 від Мерів в центрі бази і коробки на задній осі від AZLK-2141 (радянські конструкції були розроблені з резервом), тому підвіска ззаду звідти. На жаль, в стадії розробки з'явилася ідея перевернути задні колеса для повноцінного шасі. Вони можуть обертати від електродвигуна. Ви хочете піти туди, ви хочете повернутися назад. Я ще не спробував, але я думаю, що я буду високий.

#6 Завершено механізм повороту задніх коліс. У джинсах все над гаражем. Я зробив стартер, щоб піти обидва способи. Від центру до екстремальної позиції в 5 секунд. Редуктор 1:60, а також як стартер двигуна з планетарком: головний редуктор не розкочується, а індикатор, звичайно, буде. Тепер контроль з кінцями вже готовий і тільки джойстик залишається перемішувати. Центр також зловив кінчиком.

No 6 Вам потрібно буде змінити зчеплення до Газелево, або Волговський стебл. Можливо, що затяжність педалу не виграє - я, ймовірно, буду вирішувати з підсилювачем.

Немає. 6 На дизайні: Я завжди хотів форму ламбо, але це занадто ледачий для переміщення двигуна. Я подарував і почав «творити» ламбо. Я завжди був ледачим, і проект з центральним двигуном дуже складний і довгий для мене. І зовнішній вигляд колективу: незграбний змішування Бугатті і Карер GT, на боці просто намальував ескіз «на паркані», але виявився щось ще нижче (це було прагнуло) бічний паркан повинен був один на дно, а крило округло, але я бачив в журналі Феррі зроблений для того, щоб з неймовірно великим повітряним надходженням на крилах і думав я бажав те ж саме!

Далі будуть тільки фотографії з архіву Костянтина Міатнікова без чисел і підписів. До речі, можна подивитися «живо» і послухати суперкар Костянтина Міатникова тут: фото.qip.ru/users/kostiasam/відео/
No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

No 6.

Далі - фінальна серія картинок з найбільш привезеними в даний момент тіло.
No 6.

No 6.

No 6.

6925954

No 6.

No 6.

No 6.

Всі

Джерело: