Відстеження Suzuki GSX-R1100 Головна

Почнемо з стандартною передмовою:

Авторами цього твору не схильні бути геніальні інженери, тому не судити строго, ми не закінчили Баумка, матеріальні витрати мінімальні (щодо 3000 в даний момент), всі точні вимірювання і розрахунки були зроблені за допомогою рулетки і деяких матері.
Я думаю, на фоні стель з дев'яти, пастильні шафи з фактурною плівкою, і ремонт туалетів, ця тема виглядає в трохи більш вигідному світлі.

Все почалося з досить сумної повісті, кілька років тому, мій товариш Tolyan (автор, ідеологічний і фінансовий надихач проекту), в той час як поворот зліва на Honda CBR600 F4i, був сміливо rammed за певною леді, на RAV4. Як звичайно, молода леді просто не помітила перед нею про поворот мотоцикла.
Підсумок Tolyan пішов з синцями і невеликим шаром... Honda також не страждав багато... І Tolyan ... перелом хребта ... (коло таких шрамів, кісток пересаджувалися з одного місця тіла в інший ... Я не в медицині) провів кілька місяців в положенні рослина, навчився піти знову ... качка, хрустки, корсет, борги для лікування, кредити ...
Тут будуть вісім зображень і два відео.

І тепер, не тільки рік пройшов, так як наш Толянськ майже як новий (приблизно були собаки в сім'ї, адже все дуже швидко і успішно виріс, незважаючи на всі наші блискучі ліки). Тільки тут погані удачі, лікарі категорично забороняють будь-який рух, крім лежачи в автокрісло (навіть, не в колясці). Але наше захоплення для MOTO не так легко вбити.
Так вона виникла в своєму запаленому розумі, назавжди отруєні їздою на двох колесах, ідея створити щось, що задовольнить його тягу на мотоцикли, і в той же час сильно не суперечать медичним рекомендаціям.
Потрійний!!! Але так як він не особливо поділяє рух труб, ідея класичного тріка зникне (на відміну від... скільки Уралів падають в цьому полі ...). Новий транспортний засіб повинен бути спортивним (щодо нестандартної колісної формули, а також подальших геморам в будівництві та дрібнотунні приладу). Ще більш-менш підходящий донор, 1992 Suzuki GSX-R1100, скоро прибув.
Невеликий донор TTX.
Об'єм: 1127 куб. см
Потужність - 149 к.с.
Максимальна швидкість: 275.3 км/год
Квартал миля / вихід швидкість - 10.0 сек / 218.9 км / год
Охолодження - повітряно-масляний

Для того, щоб надати кредит, донор прийшов з сім'ї дуже надійного і харизматичного старошкільного джика (Я власноруч трохи більш сучасна версія такого мотоцикла, четвертий сезон без проблем і зіпсує нерви багатьох сучасних видів спорту).
Хтось багато кофеїв ... Так, ми взяли болгарки в руках, і даємо пилку.

Законодавчі під важелі (повно переробити після першого тестового приводу)

доб. 114

Сорт-рам

варім

Не було фото літопису, тому процес не буде знятий докладно.

, Україна

Ідея полягала в об'єднанні автомобільної посадки, в моторизованих контрольах

Робота була проведена в основному в неможливості

,00 Р

Це те, що він виглядає на даний момент.

Додано до [mergetime]1308597513[/mergetime]
Я не можу дізнатися, як це зробити, тому тут посилання:
English, Українська, Français...
English, Українська, Français...

Додано до [mergetime]1308597577[/mergetime]
Я апологую за якість відео, знятого вручну.

р.

ІНФОСПАД
Лаки високотехнологічного матеріалу «гіпсокарбон» в процесі виробництва
Зайдіть ще одну фото.

Мар

Додано до [mergetime]1308598235[/mergetime]
І мій яксер в кадрі ... дивитися метаморфоз родича.

р.

Мар

Задній гальмівний механізм

Сварщев

Карбі

Що робити онітоле.

Маніфестація.

Обговорення

Додано до [mergetime]1308598728[/mergetime]
Я зробив, я збираюся ліжко.

Джерело: