Ясіноватая залізниця

Людина так влаштовує, що ті речі, які оточують його в повсякденному житті, з віком перестануть викликати напади насолоди з повнотою життя. "Це моє село, тут мій будинок ..." - часто великі епітети місце, де ви живете і працюєте, не заслуговуєте. Що так цікаво?
Тут я шукав на HDD вчора, щоб кинути щось непотрібне і непотрібне, і прийшов на деякі фотоматеріали з минулого року робоча поїздка до Донецької залізничної станції Ясинувата. З Я був 3 роки на залізничному вокзалі (паранти отримали розподіл після закінчення транспортного інституту до станції Судово, в північній Казахстані, недалеко від Уральського, з тих пір я був залізницею на більш ніж трьох і половина десятиліть), всі мої шкільні літні канікули (Батьківщина) пройшли в Ясинуваті і я дивився ці фотографії без багато відсотків - добре, тут VL-8, тут є слайд, сортувальний парк ... Що? А потім я вирішив пост – не всі залізничники, можливо, які будуть зацікавлені бачити.
Так, на початку травня 2010 р. карти кладуть так, щоб вам довелося піти на станцію Ясіноватая з групою колег. А тепер, коли всі бюрократичні конвенції спостерігаються, надходять замовлення, отримують сертифікати проїзду, квитки приховані в гаманці, в сумці подорожі - вогнище пляшки горілки, попелиці та інші неishtyaks, що супроводжують відправний працівник; колеги зібрані в відсіку, поїзд "Київ - Донецьк" "Угольк" починає натискати кілометри на шляху до заводських труб і кремнію, в напрямку до Донецької землі.
23 фото з літерами

З 1930-х років Ясіноватая змушена Донецька випробувати комплекс неповносправності так нехарактеризувати це місто. Залізнична інфраструктура є багатшою, є більше поїздів, і часто ви повинні спочатку доїхати до Ясинувата, щоб мати можливість зловити правильний поїзд. У радянських часів було багато таких поїздів, які пройшли обласний центр (кавказький і Волга-посади, які обстріляли Донецьку, більш активно подаються). Після цього, з пришестяної столичної гордості, що доведений був народився: «Головна станція Донецька в Ясинуваті. й
浜у 涓 蹇

Рано вранці. Поїзд прибув до Донецька, ми підібрали управлінський рейс, а за двадцять хвилин – це місто мого дитинства, тут є залізничні східні ворота України в Ростов і далі до Північного Кавказу! Сіміляр повітря, знайомі сині ялини, знайомі залізничні станції. До речі, частково в плані архітектури, частково з точки зору існуючих відносин між співробітниками станції, пасажирські об'єкти станції завжди нагадували мені Заступінську з станції Є. Рязанова на два.
2. Пасажирська платформа навпроти станції.

Р

3. У Ця фотографія є перевагою загальної думки пасажира, які подорожують на поїзді, вони кажуть, трекмен завжди на бокових лініях.

4. У Щоб обійти станцію, ми запрошуємо до шунтування локомотивів ЧМЕ-3, ми анімовані, трохи туманні.

5. Умань Дивитися курс з мосту. Maneuver tug trembles з штамом (і потім, людина десять на дошці) і зловить пов'язана сталева хвиля на стрілках (на людину, залізниця буде читати, хрест).

6. Жнівень Поїзд у Святогірськ знаходиться між Донецьком і Харьковом, хорошими місцями, Красноосколським водосховищем, Осколом, рибальством ...

7. Про нас Зело диво-юдо обло, сто і золлайа - електролокомотива вітчизняного розвитку і будівництва DE-1. Побудований трохи більше п'ятдесяти, це несе число 015 на борту. Припинено виробництво - великий відсоток збою в експлуатації. Я не буду занадто багато деталей, але доля локомотивів неоднозначна.

8. У Це трохи молодше - хвіст No 017. На фоні - старий чоловік VL-8, я люблю цей автомобіль, працював на ньому протягом 5 років як помічник водія, надійний, простий, потужний, для прискорення до 70 км / год (і вантажний поїзд в Україні не потрібно більше) - дуже те ж саме. З 1953 по 1967 рр. Це все ще у використанні сьогодні. Низький лук для вас, пальчик!

9. Навігація На горизонті видно бренд «Роза Донбасу» повідомлення «Москва Курська – Донецьк». На лівій палиці з пишною бюветою все ж VL-8.

10. Сортування парку. Ліворуч - гірка (не видно на пікчу), сині курчаті коопи - горбові пости гальмівних позицій. По-перше, група вагонів розкочувала гірку на маршруті, і вона (група авто) зловила взуття з взуттям на довгому виделці, тепер безпечніше.

11. Ось вони, пневматичні ретарденти. На команді з пульта, пневматичний пресує взуття на внутрішню частину колісної пари, і - voila! - рух автомобіля сповільнюється.
До речі, в фоновому режимі ви бачите зелену лінію? Зелена фарба власних (недержавних) автомобілів. Державний винахідник часто гордо несе червоною мерикою на своїх дошках.

12. На правому – головна дорога; зліва, на якій завод працює корм – промисловий шлях, майно заводу. Так не турбуючись про мутність цього шляху - пасажири не здійснюють на них.

р.

13.00 р. Ясіноватая є не тільки великим залізничним з'єднанням, це також Ясіноватський машинобудівний завод.
Проблеми шкідливих речовин в атмосферне повітря з джерел забруднення міста - 1.1 тис. тонн. Я.

14. Але людина вижити всюди. Навіть в зоні відчуження. Хтось подав дачу. Огірок томати...

15.00 р. Пост EC (електрична централізація). Я був задоволений гідною кількістю молодих людей у професії. З іншого боку, місто не може запропонувати нічого крім зайнятості на машинобудівному заводі та прасуванні. Я завжди щасливий з розвитком реальної економіки. Сектор обслуговування, посередництво, купити / продати не шахту, з урахуванням всіх галузей промисловості.

16. Залізничний доказ теореми Пітагораса.

17.00 р. Це один з елементів розсувної автоматизованої централізованої централізованої системи (ГТС) – лічильник осі автомобіля.

18 років У день перед прибуттям в парк передгір'я було спуск автомобілів (наприклад, «щастя» на великих горбових комплексах) – ліквідація його наслідків.

19.00 р. Це те, що залишається дерев'яних шпаків, коли колісна пара автомобіля, що стрибають з продажу фалоімітатора, пройде через гриль. Він отримує гірше, ох ...

20. Головне, щоб правильно цікавити.

21. Коли я прийшов в професію, комп'ютер був цікавістю. Тепер найболічнішим питанням не можна навіть завчасно скрізь дорогий і патологічний залізо, дуже брак програмного забезпечення, заточений для потреб залізниці. Але є прогрес.

22. Майже всі... Так, потім був Ясен кабачки, перші три тости, а потім були аргументи в вузькому професійному сланзі, що ви не думаєте, дуже цікаві.
Ніч. Час йти додому. Настрій спокійний. Симпатичний настрій:

37316816

23. Дякую за терпіння. У мене є вуса! Проживання

р.

Джерело: