Термін придатності

Скрап металевий прийом. Рано вранці, але це відкрито. З вікна, лушпиння, схожий на спальний мармур з його м'яти, десятки ресиверів.
Перший відвідувач з'являється з похміллям обличчям. Він надягає в'язану посудину через вікно.
Що ви маєте в руках? – Приймач
«Такий горщик», – розповідає відвідувач, який інтегрується. до І пригнічує його за змови.
“Окай, я збираю його”, – говорить ресівер. - Чи є це? Ви не маєте достатнього пива.
до Що про кришку? - Думка, відвідувач просить.
«Лід повинен бути достатнім,» ресивера відповідей. - Принесіть його. Не дозволяйте вашій дружині ловити вас, Dimon. Потім ви закручуємо або викручуємо. У вас є п'ятий горщик. Так, чому ти говориш?
до Також кришка, - ледь ловить дихання, інший відвідувач бумішного зовнішнього вигляду кіз. Просто пришивка.
до Ой, ти! - Ресівер говорить з репроах. - Що робити, якщо хтось падає в люка?
- Я буду раді бачити гостей! - безтурботно хвилі руки бездомних. - Приходьте, зважте його і дайте йому гроші. Можливо, хтось чекав мене. У нас є маленький напій, кладуть як люди.
- Хлопчик, і хлопець, що ви тут? - Сплатити з бездомним, знову проповідно говорить ресівер Pimply підліток. - З моїм мами праска. Чи не батьки дадуть вам кишеню гроші?
«Дякуемо, але не вистачить», - сказав він. - Я отримав подруга.
- Ну, потім доведіть металобрухту до мене разом. Вдома теж, ймовірно, праски і інші корисні ... це, без використання пристроїв, зважують залізо, говорить ресивери надійно. до Ви замовляєте гроші на весілля. Тут ви ... двадцять рублів... Гаразд, океї, не крі – тридцять, так що... Ти гонна йти зламати тут, для ебать!
Тут можна почути клангу гусениці, землю тремтками, а з ним стрибок металевого рецепції стрибків.
до І ви, працівник приніс мене на цей скинувальник? - поважно просить ресивера бравського сержанту, який вийшов з терористичного механізму з приклеюванням гармати з плоскою вежею.
до Ви самі - це скинувальник! - спливаюсь на землю солдата. - Ви не бачите БМП. Зайдіть! У мене є dembel, я отримав деякі ситі.
«Ні, сержант, я бачу, але я не буду військової техніки», – приймач боявся.
до Яка битва! - сказав сержант депарує і вивів гранату з кишені. - Дивитися тут. Я натягю чекаю, я кидаю його всередині. Отримай! й
Зловживання вибуху є статтєві зв’язки, вежа паління гусениці з гусениками вгору і відмовляється до своєї сторони, як паратроппер.
Добре, сержантні трюки з задоволеністю. Що ви зателефонуєте військовим обладнанням?
- Довгий, мої вуха кільце! - Ресивер відбиває голову. Я не маю достатньо ваги, щоб повісити такий шматок заліза.
«Не хвилююсь, я довіряю тебе,»
Оцінивши воїна пару тисяч рублів, ресівер підняв голову до звуку шухлядних кроків. До кабіни з воском, повною з кам'яних алюмінієвих пивних банок.
«Дядько Коля, що ви робите тут?» - сказав він.
- Ви забули, niece? - Стара людина сердитися. Я був з пенсії минулого тижня.
до Ох, так! - запам'ятовував ресивер і плутанно подряпини в спині голови. Як відносний, я оплачую вас за зниженою швидкістю. Ось ваші перші тисячі рублів.
«Ми помножуємо тисячі рублів на тридцять днів», лікуємо діда, кладемо гроші в кишені. - Отримання... Ми отримуємо тридцять тисяч. Щиро дякую! Що ебать зробив я для п'ятнадцять, huh?

浜у 涓 蹇

Джерело: