Поїздка в Барбадос

Blogger knif пише:

Подорож був спонтанним, квитки допомогли мені купити, але готель забронював себе. Половина ночі читайте відгуки в дусі «Цей готель з пекла», «Як руйнувати собі 2 тижні життя». Прийміть до цього чудеса острова - пекло довгого часу. 4 години до Лондона, трансфер в інший аеропорт і 9 годин в Барбадос. І з дверей до дверей з'явився саме день.
15 зображень

1,1 км Для тих, хто не здогадував - це перукарня в Барбадос - острів на сході Карибського моря. )

2,2 км Наші люди практично відсутні в Барбадосі. У літаку з'явилася російська пара. Дівчина була настільки щасливою, постійно подякуючи їй молодій людині, в якомусь місці я думав, що вона тепер повністю роздягається і подякував їй, але це зробив. На шляху до аеропорту зустрілися три українські дівчата з деяких круїзів. «Я з Росії.» Це дуже далеко. Барбадони самі дуже соковиті, отримаючи і говорять про нічого з незнайомцем це приємно. І вони не поспішають. Чемпіон повільності і патчі. Барбадос зустрів погану погоду, дощ, хмара. Не був ще гром. Я читаю інструкції по дверцятах приміщення на що робити в разі урагану і спати три рази.

3. У Барбадос дуже близько до еквалатора і сонця є гарячим. Я насолоджуюся плаванням в дощі і насолоджуючись кожним хмарою. Місцеві жінки часто носять парасольку, щоб захистити себе від сонця. Деякі ще сукні в колоніальному стилі, переважно бабусі.

4. У Перший три поверхи займають готель, а верхова частина будинку – приватні квартири. Зручне розташування. Якщо ви хочете приготувати в номері (все, що потрібно їсти), то хочете їсти в ресторані або замовити в номері.

1844-1987 рр.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас Я був запозичений американський туристичний гід. Плетіння стала чіткою головною визначною пам'яткою острову моря або океану, а також в залежності від якої сторони шукати. Все інше смоктати з пальця. Вода дуже дивна, я не хочу виїхати.

8. У Там був кораловий риф вздовж узбережжя. Через вітер і струм я не даю плавати біля рифу. Я хотів піти на західну частину острова, де немає вітру, але лаціна була сильнішою. На нашому пляжі були дві черепахи. Я ніколи не думав морські черепахи були настільки здоровими. З фотографіям їх я кинув залишки марліну. Марлін - це смачна риба. Але черепахи не зацікавилися марліном, але всі інші морські бджоли приходили до запаху марліну. На пам'ятці змії я став дуже талією, і я стрибав з води з кулею. Пізніше прийшов чоловіка з сином і деякою «правою рибою», яка кинула черепахи.

9. Навігація На нашому пляжі з'явилась плавання з черепахами.

р.

10. Одного разу я сидів і поїхав в столицю міст. Це була невелика відстань. Але дорога вздовж пляжу переривається. І ходьба по дорозі нестерпний, тротуар вузькі і автомобілі сильно копчені. Блакитно-комунальний автобус. У будь-якій частині острова 1.5 місцевих доларів

11.

12. міліція.

13.00 р.

14. Я не знаю назву цього птаха, але вночі він робить звук старої іржі гойдалки в дворі.

15.00 р. І це стеля в аеропорту. Вони літають рибу.

Джерело: