Рай зараз

Ні, ні, це не фільм про двох братів бомбардувальників. Ми говоримо про рай, які люди можуть будувати на землі, якщо не для себе, то принаймні для кішок, які закріплюють суботну акцію в «Cat Salvation House».

А. Дейкін

Новини У суботу, 25 червня, у суботу, 25 червня, у суботу, 25 червня. Я довго мріяв взяти участь в такому виконанні, щоб повторити і помножувати мій «погляд» три роки тому: Будинок кішок в Хадері. Я намагався приєднатися до велосипедистів, які вирішили допомогти притулку після читання мій звіт, але я ніколи не знайшов контакт. У притулку ще не було. І ця дія не була одноразовою, хоча з кількома учасниками, ніж перший раз.

Укриття знаходиться всередині цитрусового саду. Фруктовий сад - в івриті - парди. Історичні завіси привели до того, що в часи Другого храму слово «параді» асоціюється з садом Еде, точніше з відновленим садом Едена. Юдаїз вважає, що коли прийде час, Рай прийде на всю землю. Праймовий підійме від мертвих і живих назавжди в яскравому майбутньому.

3. У Вхід через камеру «гарантій»

Х-годинна зустріч Що про котів? Чи можливо люди, щоб створити рай на землі сьогодні? Крім того, вже є макіяж кішки: він вже знаходиться в пароді.

Як ви знаєте, Paradise вимагає багато фізичних і матеріальних витрат. Скільки часу і грошей, які потрібно для власників притулку для базової життєзабезпечення, я навіть не запитав. Більш-менш часто зустрічаються «роботи» 2-3 осіб, які подають близько 500 (!) тварин. "Роботи" Я написав в цитати знаки, оскільки ці люди дійсно працюють в реальній роботі, і притулок позбавлений часу. Природно, не вистачає часу на життєздатність, чищення/поважання території, а також ремонт висівок для багатьох людей. Це проблема, що суботи, як це повинно вирішувати. Ми не потрапили. Вони приносили те, що вони можуть: медикаменти, продукти харчування, чаші та кішки, ковдри. І звичайно ж, тепла рук.

4. У Атакован

Уся зона покрита травою і гілочками. Сухі хребти котів постійно травмуються, а у високорослий траві неможливо знайти ослаблену і помирає тварину, щоб забезпечити йому своєчасну допомогу. Після зимових дощів багато кішок сходження кімнат знизилися, а дахи будинків стали тонкими. І скільки на території накопичуються відходи ...

5. Умань Я пам'ятник собі.

6. Жнівень

р.

7. Про нас

Незважаючи на те, що притулок називається «Catрятувальний будинок», є також собаки.

8. У

9. Навігація

10.

11. Захоплений.

12. Екто

13.00 р. Сибірський

14.

р.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років