Музей армованого в Паролі, Фінляндія

Пост буде довго, тому великий запит - не розбити вибір. Я згадую кінець окремо в кінці. Спасибі заздалегідь.

Хочу підкреслити, що огляд не схильний бути більш ніж просто рецензентом; не варто шукати ідеологію або будь-який інший трюк, тут немає. Щоб перемішувати емоції людей щодо подій та учасників Другої світової війни не було завдання. Мета полягає в тому, щоб люди позбавлені можливості подивитися на все з власними очима, подивитися на предмет огляду принаймні через лінзу моєї камери.

У зв'язку з сімейними та політичними обставинами і дуже спекотною погодою, одна з павільйонів музею (інженер) залишалася неслухняною, але в той же день я збираюся до неї.

Ось ми йдемо.

В середині комплексу ми зустрінемо схема музейної території.

Музей відкрив 18 червня 1961 року і є притоком до фінського солдата. Відображує майстерність та успіх фінських танкерів – особливо бронетанкових підрозділів – у боротьбі з підвищеними силами противника в останні війни.
Також згадується, що музей Парола є військовим історичним музеєм, завданням якого є дослідження, збір, магазин, відновлення і демонстрація історії бронетехніки, а частини, завдання яких – боротися з бронетехнікою. Головна тема виставки – історія технічного розвитку бронетехніки в незалежних фінських самозахистах, починаючи з першого Renault F.T. Модельний бак 1917 р., придбаний у 1917 р.

Хочу сказати, що обхід експозиції був виконаний в зворотному порядку, тому, навпаки до схеми, фотографії також з'являться заздалегідь.
З огляду на основну експозицію також було додаткове дійство, було багато костюмованих чоловіків у вигляді німецьких і фінських військових.
На центральній платформі гармата з гарматою відразу зловила око, пояснивши хлопчику, як прицілитися і де натиснути, щоб вдарити ворожий танк:

Сама річ.

вид з Стерна (нативні силуети Т34 символічно плетені на фоні)

р.

Трохи пізніше підтягував колегам гармати та ветеранів війни

751480

Переміщення; як вже згадувалося, крім основної виставки в цей день прийшли кілька ентузіастів, які мають руки. Перший в лінії Янкее Doodle на Willis:

Всередині:

І більше:

І з іншого боку:

Руки ентузіастів, які я згадував про хорошу причину: автентичні пепелани були придбані в неперевершеному стані в різних місцях, відсутні придбані по всьому світу, і тут ми бачимо це:
Білий M2 (опис, історія автомобіля і специфікації на фото, тут і тут)

З різних кутів:

Ліворуч

Всередині, хоспітливий творець навіть запросив сидіти в салоні, але я відмовлявся - тепло було вже дуже напружено, і цей ровер стояв на сонці вранці ...

Судденно, вони заявили, що зараз демонструють водійські якості цього автомобіля. Він все ще на ходу!

117

Він кинувся кілька футів від мене. Автомобіль для недосвідченого глядача виглядає дуже незвично, але барвисто, Американець. Немає питань про походження

У стоянці я помітив переселенців:

Для дітей кладуть БМП. Цей простий атракціон - піднятися через задні відсіки в кабіну, закрутити машинно-гусну вежу ліворуч, і виходити через люки, на броню - був безболісний успіх з "вічно, хто до."

Поруч з американським місячним ровером був скромно припаркований фінський 100-мм антитанковий пістолет Tempella 100 PSTK, зразок 1989. Це прототип, який не входив в серію через проблеми з електростанціями (самості було закладено в дизайн в умовах)

Повне обличчя.

Пара фото державного відділу:

Розташування водія:

До речі, в кінці посту я закрутила кілька відеознімків, на які їздити на T-26, White M2, BMW мотоцикл.

На наступний стенд є дуже цікавим і неруйнівним експонатом, що пояснюється тим, чому танкмен не живе довго:

(Р)

З другої сторони...

І три:

Ось пояснення попередніх трьох фото:

Навпаки - ті ж самі експонати, очевидно, так що одна вежа здавалася не достатньо:

більше

більше

більше

р.

Тепер читати (на шляху, фото збільшиться натисканням)

Зараз існує сюрреалізм: радянські танки з тампонами. Виходить, що під час Зимової війни і безперервної війни, коли фіни зробили смертельну помилку, не зупиняючись на старих кордонах Фінляндії, відштовхуючи радянські війська, але пішли далі, було захоплено багато захопленого обладнання, яке вдало використовувався проти СРСР. У описі експонатів майже без винятку вони розповідають трохи історії конкретного автомобіля, який знаходиться на тумбі, тому радимо прочитати!

Тут приходить слон.

Він.

159965р.

КВ-1-1

Горщики з про снаряду Т34, які згадуються в роз'ясненнях, видно на наступній фото: над машинно-гусним гніздом (на ній мукають), з'ясування, вирізати напівкруглу частину броні з щита трохи вище, на вежі кілька лопаток рани ...

Він з іншого боку.

КВ-1

379 34563

Це Клемент щитовидний з додатковими листами бронетехніки.

6615151510

У складі простий вичавлений син (перший з багатьох). На щастя, сам танк не дуже обкурюється.

T-34-85, легендарний танк Перемоги

Особисто.

І з іншого боку.

3610Р. 4200Р.

Т-34-76

Р

Ліворуч.

З іншого зліва.

6416999

Реконструйований BT-42 (розроблений фінами після захоплення), читати далі

Ми читаємо, ми дивимося, ми святилимося.

Поява глухого компенсатора викликає конфліктні почуття.

р.

Деякі німці: PzKpfW IV

Між 4-м і Стугом кілька фашистів сідають на хальті, з наметом і нижню білизну ...

Він був теплом і затишним між резервуарами.

Один Ганс, побачивши камеру, з радістю вставлявся (хоча я не запитав). Спасибі за це.

StuG III - класичний жанр. Як об'єкт дизайну, мені дуже подобається.

Текстура «вага» броні є результатом покриття з Zimmerit, оскільки виміром боротьби з магнітними шахтами противника. У Румунії готуються відзначити пам’ять про охорону здоров’я

... і stern view

Старший ревізій того ж стежка припаркований близько:

У звичайному режимі ми спочатку перетворимо праву щоку.

р.

... і потім зліва. Не забудьте прочитати резюме фото (у інших фотографіях). Цей стрижень має різну гармату щита, і є додаткова броня переднього.

р.

Тепер давайте ходити через союзники: Comet Mark Wan, Модель B

Або як ці два будуть сказати:
Прихильник (збір винограду) Маяк Айнц, Мотель Бей

Німецька

бічні

0808

Ще одна британська мантра:
Charioteer Mk VII, Мод. Б

194472.

Дизайн відправляється, як звичайно, компенсувати довжину пристрою - дивно, що бочка не зважиться. У порівнянні з T-34 цей інженерний марвел виглядає смішно.

р.

З іншого боку

Ліцензовані соціальні брати: Чеська Т-72 М-1

3610Р. 4200Р.

Я люблю російську концепцію будівництва танків. Я не знаю, як це в бою, але в мирний час машина виглядає гармонійно, з усіма його танкістами.

І знову, мій син, поруч з таким удачним чоловіком, я обов'язково хотів зняти, добре зробив.

BMP-1K, читати його.

Ви читаєте його, ви бачите.

Ось ми. Я вирішив стару пам'ять поруч з співвітчизником до відбитків!

Загальний вигляд танків просто обстежується. Оскільки ми не шукаємо простих способів, і ми йдемо в неправильному напрямку, то дуже старі танки підуть, багато хто з яких унікальний в своєму роді, тому беремо кавовий перерву, а потім читаємо з новою силою!

1 999 р.

вони

р.

Так нехай: T-70.

Назва є децептивним, з T-72, цей пепелат нічого спільного:

р.

свінгери

T-60 (видання назад в часі)
До речі, я забув згадати, що починаючи з Т-70, ми переїхали до самого верхнього рівня виставки. Далі до бака є антитанкова експозиція, про яку пізніше;

р.

свінгери

І більше.

Т-50
За даними музею, це один з останніх двох T-50s у світі.

Тексти пісень, а це означає: Він просто виглядає дійсно сумно.

Якщо я був російськими військовими та музейними істориками, я б зустрівся з цією родзинкою для пари Т-80-х і щось інше.

T-28 або "Post Express" (детальніше на фотоанотації)

р.

До речі, один з останніх п'яти, які збереглися до цього дня. З них в Росії – тільки один, решта Фіннів

Монстр!

Р

Найбільш захоплений танк фінської кампанії - T-26

Вежа спочатку полум'яної версії перекладається відносно поздовжньої осі бака.

Напис «Туір» прочитав на передній броні під вежу жіноче ім'я, яке традиційно називають важке обладнання фін. На замовлення все ще живий, я часто бачу фінські завантажені склади, на яких жіночі імена обрамлені.

Ще один T-26 і сюрприз чекає.

Один.

дві

Тепер сюрприз:
Який танк знаходиться на наступному фото?

Додано до [mergetime]1309826110[/mergetime]
T-26 знову?

Вронг:

Запобігання

Я маю на увазі, він потворний.

Також є буксирування для походу Renault баків.

Тим не менш, він був повністю неефективним у позашляхових умовах:

Далі на експозицію бака в відкритому повітрі також є експонат, ілюструючи, як танки можуть бути зіткнені:
Протитанкове положення артилерійських артилерійських артилерійських артилерійських артилерійських артилерійських артилерійських артилерійських позиціях:

Р

інформація про зброю:

Пам'ятний наліт - добре збережений пістолет.
Наліт встановлюється на день 50-річчя музею, пам'яті тих, хто боровся в антитанкових військах.

Південний фланк

р.

... і на північ, з якого дорога чітко видно.
Син розповідає про те, як з'явитися фашистський танк, коли він з'являється за межі. 7 років я не можу вірити, що ми в ворожому положенні.

87665404

Північно-фланк

Між посадами гармати - викоп
Над входом написом «Ільма» - вистріляними лініями, укріплень і схожими на предмети фінської військової справи, як правило, анотації чоловічими іменами.

Бліндаж, зайнятий Фінугорським Арянсом

548262.

Ці хлопці отримали найкращу роль - граючи карти і сувенірну ковбасу. Після того, як партія, напевно, вийде на полі.

р.

Відразу, поруч з в'їздом в дует - просту виставку автентичних артифактів Wartime

На лавці, крім гвинтівки (Mauser?) розташовані:
- картридж з аммо.
- ставка
- складаний центральний стовп для намету
- якийсь посібник.

Загальний вигляд таблиці

Австрійський запатентований блискавка (схожий зараз, той же дизайн)
- Стрижка машина.
Складаний стенд з сухим паливом під горщиком для теплої їжі
- Складна камера.

Мета коричневого об'єкта у вигляді мила є таємницею, бо він прийшов пізно, відразу не слухав, а потім був відволіканий.

р.

Всім здається зрозуміти це.

Поважаю, що байонет часто зношений таким чином, тканий лопаткою. Варум?

Патронташ, інший картридж з боєприпасами, конвертом та листівками з реальними штампами електронної пошти німецького родовища
З.С. Я сумніваю автентичність олівця.

Маларія таблетки для африканського Legion

- горщик.
- Набір для гоління з піною
- Комбінований.
- Я думаю, що це котушка нитки.

Непристойна для тіла і ран (сильно не рекомендується використовувати внутрішньо, щоб дозволити потрапити в очі, рот і - oh! - статеві органи Змішувати з водою або рідиною, рубати, чекати,...

Ще одна визначна пам'ятка музею - броньований поїзд. Це також на найвищому рівні, і якщо демонстративно охоплює всіх з повітря.
Інформація

На жаль, я не помітив, що монтуються гармати поїзда, які перетворюються в зворотному напрямку від решти експозиції, в напрямку «неми». Так я тільки знімав, що я бачив:

3116860

Натюрморт

, Україна

більше

Поверніться, пасові танки, вистрілені вежі, в закритому павільйоні. На шляху я помітив берегову гармату, що перетворилася з Т-55 Вежа:

299981

Ось тут.

Що говорять про нього?
Ось ми йдемо.

Додано до [mergetime]1309830711[/mergetime]
Безкоштовний переклад:
100 TC - це 100-мм 56-кіловий світловий береговий захисний пістолет, перетворений з башти середньої радянської танку T-55 (100-мм)

Швидкість вогню 6 пострілів за хвилину. Розрахунок:
3 мл.officer: - командир гармати, заступник командира, калькулятор
7 винищувачів, з яких: 4 пітчери, гармата, підйомник, навантажувач

У Фінляндії було видалено автоматичний механізм зарядки і змінено на ручну, адже це швидше і надійніше.

Пультова гармата може вогнетривкі і шахтні оболонки (штатки) Діапазон стрільби 18 км, швидкість 8-10 раундів за хвилину. Вага шахти шраплона становить 15 кг і радіус шрапнека становить близько 100 метрів. Сфера обстрілу 360 градусів і гармати були стаціонарними, на посадах ріжуться глибоко в прибережні скелі.

У "60-ті рр." 20-го століття для заміни оболонки берегової артилерії. придбано 56 гармат. У 1969 р. подано перший акумулятор.

Повернувшись в 90-ті роки минулого століття, інструменти були модернізовані в багатьох відносинах.

На початку 2010 року було видано 100 ТЦ.

Переміщення на вкритих павільйонах:
Landsverk Анти II

Він один.

і знову

ЗСУ-57-2

У павільйоні не так зручно знімати: і ближче, і темніше, і фарш ...

БТР-50 ПКК

Натхнення поваги, хоча стара машина ...

Безсумнівне підсвічування програми в цьому павільйоні є німецьким леопардом 2А 4, з декількох причин; спочатку його розмір. Порівняно з усіма експонатами, які бачили до того, як Леопард видається тільки гігантом, тому він ховається. Це один з двох павільйонів, які можна піднятися. По-третє, це тип бака, який сьогодні їде фінські танкери.
Будь-які цікаві читання.

Хто читає його, дивитися його.

Перегляд павільйону від вежі леопарда

За

І трохи більше гігантів.

Вони не пускають вас всередині, просто кладуть камеру в шляпці і знімати в випадковому порядку.

Так, щоб бути чесним, не так багато і хочуть вичавити в цю композитну пастку четвертого покоління.

T-72 також дозволяє піднятися на власний ризик, а також леопард. Очевидно, що завдяки своїй формі з багатьма великими плоскими поверхнями, дроблення на броню такого бака порівняно безпечне - шанси знизитися порівняно невеликі.

Далі до нашого німецького аналога, наші дуже плоскі і в цілому, це набагато менший розмір.

башта

більше

Наші танки, наші оболонки.

Російська (радянська) технологія дуже багато:

Ось як він зовні.

...і це ...

... і один всередині. Немовлята

Не так щільно, як я очікував.

Більше про нас:
Т-55

свінгери

, Україна

БТР-60 ПБ

р.

БТР-60

Р

БМП-1 ПС

Вона в передній частині.

456174

Вона в спині.

162254

ПТ-76

анфас

вона 3/4.

Старий Чоловік T-54

Є лише кілька років між T-54 і T-34, і які відмінності в дизайні!

Порівняйте Т-34-85, який був протестований у 1940 році (Т-54 р. вступав у виробництво 1947 р.). Фантастика!

UB-765 - модель підготовки букмекерів BMP-1

передній

Навігація

з

6184154

Весь час ми виводимо в свіжому повітрі. Відразу відпочивати на новому (тобто в сервісі) розчині Патрія AMV AMOS 8*8

р.

Людина, що приймає рішення в Фінляндії, щоб прийняти щось в службу, явно страждає від гігантоманія. О, і здоровий Батерище - з великою висотою автобуса!

Зворотній вигляд. Деякі бомбардувальники самогубства імітували його (або її) непристойний на стерні:

Шини, звичайно, Nokian:

Рада з нею є старовинним бронетанковим, а також фінським виробництвом, з цікавим долею (див. фотоанотація)

Сісу означає «дощ духу» в Фінляндії.

Броня дає переробний шарм...

р.

і з іншого боку
Ленін може досить промовитися від такого динозавра з литими шинами.

Миротворчий місячний перевал, який з фінським контингентом подається на Кіпрі

Приймали тимчасове використання, а в кінці обмінялися з британського.

Зареєструватися

Т-26 поза і всередині (в кінці відео, де аналогічний нападник бурить поле з загіном бійців)

Р

Т-26

Т-26

Перегляд корпусу через кришку водія

Броньований автомобіль Леніна (?) BA-20M

р.

Б-20М

Б-20М

BA-20M панорама кабіни

Б-20М

Ренуд Ф.Т. Модель 1917

Релізи 2015

Релізи 2015

Ми йдемо за хвилину, щоб прийняти перерви, і я помітив, що я не прибирав броньованого автомобіля, як ті британські, які використовуються для очищення Ірландця.

1081818103

Хумбер свиней

доб.

Хумбер свиней

Я збираюсь всередині, і там я поїду в цей танк фаршировані речі:

одномісний

дві

Ось цей гігант.

Шасі ідентичні розчину, який був у дворі, і це бронетехніка для перевезення персоналу.

За

Діти в Патрії AMV

749940 р.

Два цікаві приклади - це навчальні танки, в яких через отвори в броню вирізати для чіткості.

Перший.

р.

свінгери

І два, різні системи кольорові з кольоровими кодами, щоб зробити його легше зрозуміти, де це таке:

другий

90321232

другий

Ми прогуляємось сувенірним магазином і знаходимося на місці, де все почалося. Ми не входимо в павільйон з двигунами сьогодні, але я проходжу в приміщення, яка ілюструє історію боротьби фінів з ворожими танковими силами. До речі, в кафетерії недорого можна купити байонет-knife ok Avtomat Kalashnikov з складаним бат - див. фото

р.

Останній розділ про руйнування танків:

76 РК/27

Джерело: