Дубай з висоти пташиного польоту

Дубай є одним з найкрасивіших і сучасних міст світу, ми маємо можливість оцінити свою красу з видом на птах.

Кілька днів тому доля приймала мене в Об'єднані Арабські Емірати. Технічно я тут на третій раз, але в липні я був просто літати на Сейшельські острови і назад. Тепер це час, щоб дізнатися країну: туристичне агентство Natalie Tours запросив мене і десятки інших блогерів, щоб дізнатися більше про цей гарячий кут Арабського світу в Перській затоки. Єпархії отримують популярність серед російських туристів, в тому числі, тому що наша людина може вимовляти слово ОАЕ в будь-якій державі.
Графік п'ятиденної поїздки дуже щільний, тому в цей час я відійде від звичайного формату туристичних нот і відразу ж опублікувати тематичні звіти. Сьогодні ми познайомимося з містом-еміратом Дубаю з висоти польоту вертольота.

1,1 км Один з пам'яток з оглядовими вертольотами розташований недалеко від відомого готелю Atlantis, на самому краю штучного проекту Palma. Звичайно, ці імена вже з'явилися і пояснили, що це не потрібно, проекти дійсно грандіозні: що таке острів, що це готель.

2,2 км Ми збираємо майданчик на території готелю і різко набираємо висоту: шлях до центру міста і хмарочосів Дубаю.

3. У Місто Дубаю (за фактом, як майже все в країні) побудовано за класичною американською схемою: центр центру міста з хмарочосами, а також широко-прочитаних житлових кварталів з приватними будиночками в одному або двох поверхах.

4. У Більшість Дубаїв воліють жити в приватних віллах або містечках: різниця полягає в тому, що міські будинки будуються на одному проекті і стоять «стін-волос», вілли відокремлені один від одного. Будинки великі і комфортні, всередині є все, що сучасна людина потребує, навіть парковка для декількох автомобілів. Але на відміну від Америки, паркани тут люблять майже як в нашій країні: так що цей паркан був вищим і більш масивним! Араби, як правило, досить секретні в питаннях особистого життя, в тому числі від сусідів. До речі, тут не багато арабів: з восьми мільйонів населення Еміратів, всього 950 тис. – місцеве населення. Більше мільйонів громадян країни з сім мільйонів іноземців з усього світу, які працюють тут.

5. Умань У ОАЕ є молода країна. Тільки сорока років тому вони все ще ходили донаки, тому, почали будувати нові наддержавні незалежно від Великої Британії, Араби підходили до цього питання ретельно, запрошення кращих фахівців з усього світу. Таким чином, є ідеально побудовані житлові площі, дороги, хороша інфраструктура.

6. Жнівень Подивіться на ці плоскі ряди будинків і вулиць, подивіться на широкі шосе. Око щасливий.

7. Багаторівневі дороги, всі права.

Р

8. У Бізнес і торговий центр міста з декількома десятками веж-скраперів. У той же час Дубай ще один великий будівельний майданчик, вежа виростають такими грибами.

9. Навігація Спочатку це місто нагадав мені Лас-Вегас: те ж яскраве сонце, нестерпне тепло, пустелі навколо, і є величезний оазис в середині цих пісків.

89938408

10. Архітектура багатьох будівель дуже суперечлива, але загальний комплекс виглядає чудово.

Габаритний зображення

11. Звісно, є багато стоянок, як накриті гаражі, так і для парковок. У Сполучених Штатах багато хто з них, але це те ж, що і в США.

12. На кожному куті багато мечеті, майже на кожному куті. І кожна мечеть має парковку.

, Україна

13.00 р. Це перська затока і одна з найбільших суднобудівних заводів на Близькому Сході.

Є кілька маринаів для яхт.

15.00 р. Готель Burj Al Arab (Arab Tower), відомий як Sail. До недавнього часу був найвищий готель у світі на 320 метрів. Це також дуже впізнаваний будинок.

16.00 р. І це проект Palma, величезний штучний острів побудований в Sheikh Dubai кілька років тому. Не зважаючи на те, що ніхто не зробив нічого подібного. Але сьогодні Palma є величезною кількістю вілл і готелів, і деякі ще знаходяться під будівництвом. Цей проект був першим в країні, нерухомість в якому іноземці можуть купити.

17.00 р. На гілках пальмового дерева є дві тисячі вілл, вартість кожного зараз становить близько п'яти мільйонів доларів.

18 років Готель «Атлантіс Атлантіс» знаходиться в самому серці Палма. Після польоту я пішов там, і незабаром я розповім вам про інтер'єри готелю і реальні східні чудеса, які прийшли до життя там.

860986

19.00 р. І нещодавно кілометр звідти, вони почали будувати ще одну таку об'ємну пальму: острови вже заливали, але будівництво будівель ще не почалося. До речі, в "Атлантіс" тепер діє акція: кожен, хто купує екскурсію в цей готель, така прогулянка по вертоліту потрапляє в подарунок. Незважаючи на крутість цього п'ятизіркового готелю, найдешевші вартість номера від $ 250 за ніч. Середня ціна не найвишуканіший московський готель.

73100 км

Джерело: macos.livejournal.com