майбутня електрична поїздка "Swallow" з внутрішньої сторони.

У Єкатеринбурзі відбудеться виставка Innoprom-2011. Виставка презентує повнорозмірну модель електро поїзда «Сесточка» (Десиро російської збірки), яка буде виготовлена в Верхній Пішмі (нер Єкатеринбург).

Електричні поїзди «Славон» (серія Дейро Русь) будуть виготовлені на об'єктах ТОВ «Уральні локомотиви» (частини ВАТ «Синара Груп»), прес-служба АТ «Російські залізниці».

Головна

Херсон

У рамках VI Міжнародного бізнес-форуму Стратегічне партнерство 1520 р. підписано угоду про основні умови постачання 1,2 тис. електродвигунів, локалізації їх виробництва та основних технічних характеристик.

За підписаним документом, виробництво електропоїздів здійснюється на об'єктах ТОВ «Урал Локомотів». У той же час рівень локалізації на 2017 рік повинен доходити 80%, тобто поїзди практично повністю випускаються в Росії.

Сторони також домовилися про базову ціну на електричний поїзд (5 автомобілів) у кількості 8,6 млн євро, що становить 20% менше, ніж для поїздів, що поставляються за діючими контрактами між російськими залізницями та Siemens AG. Інші умови договору з постачання будуть завершені сторонами в рамках наступних переговорів.

Також партнери створять спеціалізований інженерний центр з розробки та модернізації рухомого складу автотранспорту, що дозволить російським залізницім або іншим перевізникам замовити зміни в базовому дизайні та конфігурації локалізованих електропоїздів.

Десиро У російському залізничному мережі пасажироперевізниками на заміському та багатомодовому маршруті будуть виконуватися електропоїзди.

Компанія Siemens AG також поставить 54 електропоїзди на російську залізницю. 17 грудня 2009 року підписано контракт на постачання 38 електропоїздів, підписано контракт на постачання 16 більше, виробництво якого буде частково локалізовано в Росії, підписано 21 вересня 2010 р.

У 2014 році електропоїзди «Телечка» нададуть транспортні послуги пасажирам під час Зимової Олімпійської та Паралімпійської гри в Сочі.

Малий макет

Технічні характеристики.

Наступний повнорозмірний макет (без шасі).

Напис на електронні маршрутні індикатори та інші електронні щити з ходовою лінією "Сохі-2014", оскільки перші поставки планується в Сочі на Олімпіаді.

...

Майбутні пасажири зацікавлені в...

Двері будуть відкриті як в Європі (коли пасажир натискає кнопку). Алгоритм це – поїзд зупиняється, водій розблокує двері ( світлодіоди на кнопках на кнопках змінюють колір з червоної до зеленої), потім де є пасажири – відкривають двері з цією кнопкою. Кнопка доступна як зовні дверей, так і всередині. Якщо немає пасажирів в цьому вестибулі (або на вулиці перед дверима), то ці двері не будуть природним чином відкриті. Після відкриття дверей він закриває після короткого періоду часу, запобігаючи повітрям охолоджувачем кондиціонерів від літаючих в спеку (нагрівається, або тепла взимку). Ви можете відкрити їх знову за допомогою кнопки. Після посадки водій заблокує двері і відкриє їх кнопкою до пасажира не вийде.

...

Кнопка

Контрольний стенд.

У салоні є монітор. У цьому випадку показано зображення з камери в салоні.

В'язкість є бідною – тобто «деадська зона» перед кабіною дуже велика. Не намагайтеся перехрестити шлях перед стоячим електричним поїздом. Водій (середній стоячий) не може помічати вас.

954210р.

Салон.

Все добре, звичайно, але мій професійний досвід пропонує одне: все буде різати, розбити і зіпсувати, ви приступили. Ми в депо на простих поїздах не встигаємо ремонтувати ріжучі дивани і вставити скло, а потім ...

...

Тамбур переправа. Здається бути ущільненим, що дуже добре.

Пара незрозумілих пристроїв. Хто знає про своє призначення? Я не здогаду.

Один виглядає як балконний носок сушарки.

По-друге, я не знаю, що...
p.s. Я думаю так. Ви можете коментувати.

Джерело: