405
Сім'я ковалів з Закарпаття зробила суперкар
«Зайкан» з Закарпаття вдалося довести, що є реальні майстри в Україні, які здатні легко зробити реальну ексклюзивну без будь-якої допомоги від держави та різних спонсорських фондів. З огляду на дуже низькі фінансові можливості, батько і його два сини змогли зробити дуже унікальний 4-метровий автомобіль з залізних листів всього за 2 роки, який трохи нагадує знамениті Morgan і Wiesmann автомобілів. Як кажуть творці, вони зробили не тільки тіло, але навіть деякі вузли, а й одиниці. Не вдалося зробити двигун вручну. Смітр взяв двигун від BMW ...
В результаті було досить вражаюче перетворення в стилі неоретро з дуже довгою витяжкою і невеликою кабіною. Я впевнений, що якщо наш уряд "пов'язаний" вирішив фінансувати цей проект трохи, то він навіть може виявитися дуже великим і унікальним автомобілем. Для експорту за кордон: Англія, ОАЕ та ін. У таких країнах цей автомобіль обов'язково буде затребуваним.
Але в Карпатах самі, за рахунок оформлення, ви не будете далеко.
Намагатися створити український спортивний автомобіль не є новим, але поки жоден з саморобних автомобілів не впроваджена легально і вишукано.
Джерело:
В результаті було досить вражаюче перетворення в стилі неоретро з дуже довгою витяжкою і невеликою кабіною. Я впевнений, що якщо наш уряд "пов'язаний" вирішив фінансувати цей проект трохи, то він навіть може виявитися дуже великим і унікальним автомобілем. Для експорту за кордон: Англія, ОАЕ та ін. У таких країнах цей автомобіль обов'язково буде затребуваним.
Але в Карпатах самі, за рахунок оформлення, ви не будете далеко.
Намагатися створити український спортивний автомобіль не є новим, але поки жоден з саморобних автомобілів не впроваджена легально і вишукано.
Джерело: