Православні війни Брянська

Хай, кожен. Коли я побачила пост у громаді під назвою «Казка Ординару», Як правило, це означає, що вони постійно оточують, що практично ігнорують. І на шляху будинку, шукаючи в Брянському соборі під будівництвом, думка прийшла до душі - писати про храм. Так сьогодні пост про неї. Сучасна церква часто називають «брутністю в калі». І як вона виходить, є щось для неї.

р.

1,1 км Брянський собор.

Історія почалася в 2005 році. До того часу, в думках Брянського храму, ідея побудови щось грандіозне в центрі міста була глибоко вкорінена. Вони вирішили побудувати весь собор. Регіональний громадський фонд «Брянський собор» був швидко сформований, що очолює Валерія Сіталькін, одночасно заступник голови правління Московського КБ «Єргобанк».

Поблизу будівельного майданчика є равін "Овердний Судок", що входить до переліку природних пам'яток, будь-яких споруд, в яких заборонено.

Початковий план будівництва, разом із зовнішніми будівлями, захопленими 5 метрів заповідної території. Але патриарх (на той час Олексій II) благословив будівництво собору на цьому сайті. На зборах розповіли депутати: «У будівництві православного собору, благодатність є першочерговим значенням». Ви не маєте цього, але патриарх робить! І він вже благословив, щоб побудувати на цьому місці.

В кінці Месалькін зафіксував на телебаченні всі депутати, які вимагали викликати різні спеціалісти, і проголосили неправильно, і сказав: Ці посланї, на мій погляд, задекларовані відкриті війни на православних, і люди повинні знати їх імена. Про що відбувається в Брянську! І якщо це можливо, я повідомлю Президента РФ!

У зв'язку з тим, що дзвінки московських покровців, а депутати допускаються до собору, щоб скористатися цілим гектаром захищеної землі.

І більше, ніж це. Незабаром, за запитом Брянського архієпископа Теофілакту, сайт був розширений до трьох га.

У той же час, близько 7 храмів вже працюють в будівельній зоні. Я думаю, що це найбільш екологічна зона нашого міста. Очевидно, що більші храми в центрі міста, більш потужні і духовні. Саме тому наше місто спекотніше.

Вони привозили обладнання, швидко зрізають квадрат і почали будівництво.

З молитви не вистачає, а працівники з якихось причин не хочуть працювати безкоштовно, а компанії не прагнуть забезпечити ділянку будматеріалами безкоштовно, після чого притока збирається з усіх державних службовців регіону для будівництва собору. Під підписом на губернатора листи надсилаються бізнесменам та керівникам державних підприємств з проханням «організувати допомогу», «визначте можливість надання допомоги». Неофіційно, вони загрожують, якщо вони відмовляються. В результаті періодично мешканці Брянської області знаходять благодатність, і вони добровільно в одноімпульсній довідці з зарплати певної кількості для будівництва. Ви отримали це, прямо? Шантажування і вилучення є кращими епітетами. У ЗМІ масові пожертви людей задекларують приклад єдності Брянців, їхнє усвідомлення важливості побудови собору, підвищення духовності і віри в Бога.

І тут собор росте не на добу, але за годину. У той же час є глобальне оновлення центральної вулиці міста - проспект Леніна. Неймовірні дерева розрізають, все укладається з тротуарними плитами (право так як зараз Собианін хоче класти половину Москви з плиткою), розсада гниль висаджують, які ніхто не поливає і швидко висихають і гинуть. У своєму місці вони висаджують нові, теж, не переглядаючи їх і без поливу, я думаю, що незабаром прийде до кінця.

Як здивувати мешканців Брянська, коли тротуар біля мегабудування бере наступна форма:

559298

Церква довільно огороджує ще одну частину території, огороджена парканом майже двома людськими висотами. Ви можете оцінити кількість самостійності. Ви можете побачити стару огорожу церкви, біля якого будується собор, а новий, великий паркан.

Як ви можете побачити, дуже важко прогулятися на цьому тротуарі для двох мам з колясками, вони просто не встигнуть пропустити. З одного боку величезна огорожа церкви, з іншого - також паркан і зайнята транспортна траса. І як прогулятися по цьому шляху взимку в сноубордах незрозуміло.

Але останнім часом величезний купол був вставляний, дуже цікава операція з технічної точки зору, але, на жаль, це було зроблено рано вранці, я не знаю і перезапуск.

Вони чекають свого дзвінка.

Загальний вигляд собору

р.

2. Покровська гора.

Ми їдемо в місто. Ми бачимо ще одну церкву. Раніше був міський планетаріум, тепер він змушений поховати десь на околиці міста і не перший рік подачі на обіцянки чиновників для виділення його кімнати.

доб.200

У храмі є також красива будівля, яка належить до церкви.

Джерело: