Нічні гості

Я прокинувся в ніч сьогодні збитку на вікно. Я не можу уявити, що не вибиваючи зовні, але з внутрішньої сторони. Я побачила силует через вікно, намагаючись зламати вільний. Я думав, що це був метелик вночі, але розмір не дала ніякого відпочинку, тому я досягнув для мого стільникового телефону, щоб запалити його.
Увімкніть на ліхтарик, я знайшов це не метелика!
...
Це свого роду продукт, який прийшов, щоб відвідати мене через вікно щільного тюль.
4 фото + трохи написання

Побачивши світло, миша залишила вікно і почала літати по кімнаті. Я був смішний і кицька, і я піднявся під ковдрою, як дитина. По-перше, я бачив кажану так близько, і я не знаю, як це поводиться, так що я залишився під ковдрою дивитися що відбувається поруч.
Миша була втомлена, намагаючись чіплятися до ново пофарбованої стелі. Він був вичерпаний і знайшов притулок на кондиціонері, де я захопив його, щоб вранці я був впевнений, що я не мріяв.

Я боявся взяти його в руки, але якщо він укус, він принесе кожну інфекцію. Зумівши взяти пару пострілів літа, я відлякувся. Моус на орбіті, я під ковдрою переглядаю його за допомогою мобільного прожектора. Все, що було відсутнім, була система захисту повітря.

Він був, щоб спати, але я мав вирішити щось, тому я не залишаю його в кімнаті. Прийшов рішення самостійно. Миша, на ляпасі 67, вирушила на піт, зупиняючись через вікно на процідженому тюлі. Я швидко закрив вікно, залишаючи мишу між склом і тюлем. Нічний гість кинувся в край маскіт, де він зламався безкоштовно, тим самим показуючи мене, де отвір, через яке москіти оозовані.
В той же час, це було п'ять хвилин першого — гусячі купи, які не з'являться на ніч, я мирно продовжив сон.

р.

Джерело: