Подорож на Карибських островах

Я вирішив розмістити деякі фотографії з моєї поїздки в Карибський басейн. Якщо я зацікавлений, я даю вам більш детальний опис. У вас буде 12 фото, будь ласка, не ламайте. Першим був рубін Принцеса круїзний корабель ми були на.

І це один з життів, вони також використовуються у випадках, коли острів(s) не обладнаний цим розміром лайнерів.

І це вид зсередини, в одному човні.

, доб. 2

На кораблі багато варів практикують харчові різьблення, різьблення на продуктах. Як правило - для розваг публіки, а пізніше для оформлення (достатньо за кілька днів).

В середньому процес займає 5-7 хвилин.

Він трохи довше працював на...

до 1 2 3 4 5+

Не погана ідея оформлення столу на відпочинок. Це досить простий процес, якщо ви практикуєте трохи. Риба серед корали.

І це на острові Сент-Мартен, як ви можете побачити з фото. Я не маю часу, щоб піти всередині, але я хотів ідею. Ресторани

163826.

Ми не взяли тур на цей острів, це не було про гроші, ми просто хотіли бачити, як жили місцевості, і ми очолювали в зворотному напрямку від більшості туристів. Вони живуть так бідними. Я соромлюся робити фотографії, там були діти, граючи м'яч з ганчі. (Насуміть круглий шар тканини). Але всі посміхалися...

р.

Увечері на кораблі, в задній частині судна. Тримати.

Такі автобуси приймають туристів на острові, демонструючи пам'ятки міста. І звичайно, за плату, а потім також сильно вимагають порад.

р.

Вони живуть там. Гербівори. Так ми не хвилювалися. Це зараз.

Джерело: