Історія космічного яйця

Все Мусковіти знайомі з козимальним яйцем, який підвішений під Сценіковським містом. Вони хотіли перетворити гарне і злегка відлякує яйце в ресторан, але з багатьох причин, це бажання не припинилося приїхати вірно. Так вона не вішала без використання до нового мера Собианіна з'ясувала те, що робити з ним.

Найкраща річ, яку зробив мер Собианін, він призначив красиву, модну і стильну дівчину Гульнара Пенкова як прес-секретар.

П'ятниця, я сидів на восьмому поверсі Московської міської зали в м. Гульнара. Про те, що відбувалося в нашому місті, і які негайні перспективи чекали нас.

Так, наприклад, я дізнався, що нарешті з'явиться в паніці, підвішені між пурпурними кабелями над Пекторальним містом. Ось моя історія.

Упродовж тривалого часу кращі думки нашого міста не змогли подумати про те, що саме там розмістити. Редакція Вам сподобається Майор Лужков. Він захопив ресторан. В принципі – хороша річ – місце дивовижна за зовнішнім виглядом, але...

Пуффі рука Юрій Міхалич звернув вигнуте коло
до І тут ми збираємось зробити ресторан - він підняв свій індексний палець і він додав багато - з панорамним склінням!

Покоївка, зроблено. Проектна документація. Будівельники мосту розробили спосіб прикріпити яйце до опор. Ми вирішили проблему з ліфтом - він рухається по опорі. Тоді було вирішено питання другого ліфта - пожежники, які поінформовані про його потребу. Зроблявся, теж, але на іншому масті. Тоді виникла проблема скління. Що робити, якщо взимку починається (і в нашому регіоні це відбувається), то зазвичай сніги. Сніжно прилипає до скла, криється ковпачкою на вершині яйцеклітини і ваг її затіняє. Яйця може випадково попадати і розбити, нехай тільки люди всередині. Після чого розчин був придуманий для електричного нагріву скла взимку. Для ignorant зчитувачів я поясню, що або держава, або нелегально підключений газатор може нагрівати все з електрикою. Нормальні люди не думають про те, щоб кинути пакет векселів в духовку. Але в цьому випадку слово мера є законом – і якщо прийняття рішення – бути рестораном, який має бути рестораном. І так, спокійно, мирно, диво яйце почала підходити до тих же чисел. Я не хочу назвати кришкою і винахідником, але той факт, що остаточна оцінка була вимірена в десятки мільйонів доларів. В принципі не було занадто пізно думати про це, але мер вже забув про цю історію - він мав інші важливі рішення в рядку. Будівельники - також не люблять себе позбавляти себе від договору - мовчно в тканині. В короткий час історія впливає, і справа робиться. І тепер, протягом декількох років, як виросла красиву підвіску міст, і над нею яйцеклітину.
«Коли ми підемо їсти м’ясом?» попросить наївного читача. Я ніколи не відповів. Після того, як це було зроблено, гроші було оплачено, яйце було голодом, і було побачено удар, захопився. І не фігура мови, але справжня звичайна синиця. Справа в тому, що люди, як правило, писати і іноді oop. І він повинен робити це в шафі, і головне, коли він хоче.
Але ніхто не думав про пришивки в нашому прекрасному яйцеклініці.
до Але є біотуалети! - Ви сказали - вони непристойні, але принаймні так!
Так, але ось проблема, в цьому випадку, в часі в яйцеклініці не може бути більше 36 осіб. Добре, за нормами і в цілому. (імовірно, вони можуть все одночасно...) А 36 людей для ресторану - тільки варити і слуги. А відвідувачі вже не пройшли через владу шафи.

Насправді, весь сюжет можна сказати і закінчиться. Порожня і незакінчена яєчна вішалка, нав'язливо прокидається, коли важкі вантажівки пройшли над містом, дорога до неї не була виконана на всіх непотрібних, а електрика була трудомістко нагріта взимку красивими німецькими скліннями. Як яйце, навіть порожній, не впаде!

Але часи змінилися, Лужков вже не з нами, а з яйцем з'ясували те, що робити!

Зараз є реєстратор, хлопці. Це його. Я дуже щасливий з цим кейсом - весілля хороша, і найголовніше, швидко - половина години і готовності. Тож наречена з нареченою, і найголовніше, гості можуть перенести.

finskirobot.livejournal.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру

Джерело: