Відпочинок в Азові

Ведуться літо і чудотворно, за перший раз в 5 років, моя дружина і у мене була така ж відпустка. Довгий час вони думали, куди його провести (вакація) і вирішили, що це було краще або в Анапа (чорне море) або в Голубицькій (Азов). Вибір впав на Голубицьку ...
Тут будуть деякі тексти і деякі фотографії.

Я відразу хочу сказати, що у мене є гроші йти в Таїланд, san tropez або bora bora bora bora, так що завдання було наступним.
1-й тур
2 - не проціджувати бутона (для свят ще вдалося зробити ремонт в дитячій, і це не копійка).
Так, сидячи на комп'ютері, почав шукати місце відпочинку. після 3 годин перегляду умов і 100 дзвінків я знайшов оздоровчий центр 50 метрів від моря. фотографії були добре і після короткого виклику я замовив будинок ...
Прибуття на основу (база "Кубань" в с. Чорниця) Я м'яко сказати ебать... хто брехне, що немає часу машини? ! У цій аномальній зоні, яку я відвідав! збережений дух совдепи + пост-апокаліптичні пейзажі ... виходить на основу тільки 3 будинки більш-менш (вони були на фото з різних кутів), решта кара-будинків для газовидобувників. OK, вони йдуть в табур, де є невеликий холодильник (вліво і праворуч) і не говорять про отвір в патроні там, і забути про картридж в патроні там (лет) і у вас є невеликий патрон в патроні в патроні там, і у вас є невеликий патрон в патроні там, і у вас є невеликий патрон в патроні!
Після 50 метрів ми знайшли ще одну базу ... за одну ціну, але послуга набагато вище. чистий, туалетно-мийка, душова кабіна, їдальня, безпека, дитячий майданчик ...

33485925

На підставі всі доріжки покриті піском ... ви можете піти босоніж і не паритися. проте, на підлозі с. покривається цим піском ...

Перш за все я вирішив парашути... який вид весілля, якщо люстра не їздила. відправився в "коляці". Вартість польоту 1 кілограм.

Другий почав сказати, що вітер сьогодні знаходиться в неправильному напрямку і я повинен піти на каманду, щоб запустити ... привели мене в воду і на команду я чесно намагався запустити. але жерк був міцним, і я перетягував вздовж дна п'яти метрів. Моя дружина говорить, що килими після того, що були ще 100 метрів тому я став першим підводним парашутом ... мій зліт був схожий на запуск мр з підводного положення.

Я повинен сказати, що з погодою просто щаслива. Все про те, що спокою було спокійно. (навіть нам дощ, і після того, як сталося буря).

на в'їзді ви зносите браслет і всі стійки і басейни безкоштовні від 10 до 18 (попередньо мені, що я відпочив з 5-річною дитиною і, відповідно, час береться для дітей). Ви можете виїхати за межі території і повернути (за браслетом) аквапарк розділений на 4 зони. 1-кафе, 2-дитячі гірки, 3 дорослих і дорослий басейн.

Це візит до 500 рублів для дорослих і 400 дітей. бюджет ... водний парк, в якому півдня мої купальники почали перетворюватися в тугу.

І ми спалимо, бо крем не може витримати такі екстремальні дії.
Хочу сказати трохи про пляж. пляж постійно очищається. Немає глибини, як це, я досягла буй на нозі (вода була рівно до ніздрів) але місце, де буй стоїть на талії

Габаритний зображення

Через це вода просто окропу.
Вирішивши диверсифікувати відпочинок, я пішов їздити на "таблетку". тип, який скейтував, сказав, що він буде ковзати екстремально. він виходить, що цей щит може зняти на високих швидкостях. і тут на одному з цих зльотів я кинув в воду. Почуття було схоже на обличчя сумки піску. Хтось вимкнув світло і перевернув на зірки ... відкриваю очі, я ледь сфокусував очі і зрозумів, що я повісився на рятувальник.

На цій швидкості вода майже не схожа на асфальт ... після цього я б лежав в кімнаті протягом півдня, що надходить до моїх почуттів ... але це варто.
Так було тиждень мого відпочинку. Якщо ви досягнете успіху, то наступного року я поїду туди знову. спокійний сімейний відпочинок. без синців, боїв і скребкових кущів... і найголовніше, досить бюджетний. хто цікавиться спільними координаціями (це не реклама, але тільки позитивний огляд).
Вартість розміщення 400p/day (безкоштовно)
Вартість обіду 260 рублів комплекс ... ми взяли комплекс і три ледь ate. Вартість вечері 160 рублів.
“таблетка 300 рублів,
парашут - 1000 рублів
Візьміть картину з нігером - Я не знаю... відправити його х... - безкоштовно
Це все... Дякую за Вашу увагу.

Джерело: