мобільний телефон

Я покажу вам прямо - інформація прийшла до мене з джерел, які не вмирають. Я не можу ваучитися абсолютної впевненості, але є деяке зерно загального сенсу.
Проксимус
Починалися кілька основних мобільних телефонів і виробників (в даний час) неформальні переговори для розробки концепції нового мобільного пристрою. Суть даної концепції полягає в тому, щоб зробити єдиний стандарт модулів телефону для їх подальшого складання в безкоштовному конфігурації. Що це, так як вони зараз збирають ПК. Хоча терміни розвитку не зазначено, але думки досить серйозні.
Ідея виникла після дослідження ринку, що показали, що пристрої використовуються для 40-70% їх функціональних можливостей. І багато покупців будуть щасливі купувати пристрій тільки з особливостями, які вони потребують. Повідомляємо, що мені потрібен потужний комунікатор з підтримкою інтернету, редагування тексту і в шокостійкій справі, але я абсолютно не хочу переплатити для камери, сенсорного екрана та інших зітків. Я походжу в магазин, підберіть мій випадок, модулі і операційну систему. Після деякого часу (просування, день або два), я підбираю мобільний телефон, який має тільки те, що мені потрібно. Але що не можна встановити, враховуючи, що мама була взята «з запасом». Чи потрібно хто-небудь піти в магазин і купити нову відеокарту? Те ж саме з телефону... До речі, цей телефон набагато простіше знайти в разі втрати або крадіжки. Після того, як це вже не дивно пристрій, але ми можемо сказати, що продукт...
Як для операційних систем, також буде вибір між власними та безкоштовними розробками. Все залежить від рівня запитів покупця.
Я хочу почути вашу думку. Ви думаєте, що це буде популярним? Які плюси і мінуси ви бачите в цьому підході? Ви особисто купите такий телефон?

Джерело: