Відомий виступ Steve в Україні

Українські політики тепер і не торкнулися назви Apple.

28 липня Секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова виступила з зверненням на традиційному скликання (виставку дипломів) в Києво-Могилянській академії. Все було б нічого, якщо урочистість події не переповнена неприємним інцидентом. Майже повністю виступ Раїса Василіївни очолював виступ випускників Станіслава у 2005 році.

Раїса Богатирева
Це честь бути тут з вами сьогодні, в день, що випускники. В одному з кращих університетів нашої країни... Я хочу поділитися з вами сьогодні уроками власного життя і політичного досвіду. Просто три висновки. Ніщо абсолютно грандіозне. Просто три висновки.
Стів роботи.
Це чудова честь бути з вами сьогодні на церемонії нагородження одного з кращих університетів світу. Я хочу розповісти вам три історії з мого життя. Просто три історії. Ніщо грандіозне. Тільки три оповідання.

Раїса Богатирева
Знання, які ви отримали сьогодні в цих стінах, ваш характер, доля, життя, хоча б карма, допоможе вам знайти відповідь на всі питання в майбутньому.
Стів роботи.
Ви повинні пережити щось. Ваш персонаж, доля, життя, карма, що.

Раїса Богатирева
Вам необхідно знайти те, що ви любите. Ваша робота буде важливою, найбільшою Єдиний спосіб бути повністю задоволений вашим життям, щоб зробити те, що ви думаєте, це реальне, відмінне. Висновок: Шукайте те, що ви любите. Подивитися до цього.
Стів роботи.
Ви повинні знайти те, що ви любите. І це правда для роботи, як це для відносин. Ваша робота заповнить більшість вашого життя. А єдиний спосіб бути повністю задоволений, щоб зробити те, що ви думаєте, це велика річ. Єдиний спосіб зробити чудові речі, щоб любити вас. Якщо ви не знайшли свого бізнесу, подивіться, не зупиняйтесь.

Раїса Богатирева
До 33 років я не звертаю увагу на це говорить: якщо ви живете щодня, як останній, якийсь день буде вірним.
Стів роботи.
Коли я був 17, я прийшов через цитату: Якщо ви живете щодня, якби це було ваше минуле, то ви будете право.

Раїса Богатирева
Смерть прийшов дуже близько до мене. Я ближче, ніж я зараз, в моєму віці. Проживаю через цей момент, я можу сказати вам, що ніхто не хоче померти.
Стів роботи.
Смерть прийшла до мене тоді. І сподіваємось ближче до найближчих кількох десятиліть. Проживаю через це, я тепер можу сказати наступне з більш впевненістю, ніж коли смерть була корисною, але чисто абстрактної концепції: ніхто не хоче померти.

Раїса Богатирева
Про нас Час людини дуже обмежений. І так висновок від мого досвіду це: не жити чужого життя, не витрачаючи час. Не впади в пастку собаки, що радить вас жити іншими думками людей. Не дозволяйте шуму інших думок людей, які перенесли свій внутрішній голос. У вас є сміливість, щоб слідувати за серцем і вашими інтуїціями. Зрозуміло знати, що ви хочете в житті.
Стів роботи.
Про нас Ваш час обмежений, щоб не витрачати його на життя. Не впади в пастку собаки, які навчають вас жити за думками інших людей. Не дозволяйте шуму інших думок людей, які перенесли свій внутрішній голос. І найголовніше, відваги слідувати за серцем і інтуїцією. Вони якось вже знають, що ви дійсно хочете бути.
У березні цього року Міністра оборони Німеччини Карл-Теодор zu Guttenberg сплачував за плагіат без посилання на них.
На відміну від своїх німецьких аналогів, Українці не турбуються про такі інциденти та прес-службу РНБО вже реагували у власній правді.
Раїса Василівна бере участь у написанні текстів, читає та редагує їх. Вона може бути вражена виступом Steve Jobs і запозичена частина імпульсу від своєї мови, але це лише частково справа.
Прес-служба змусила зробити такі голосні висновки, навіть не слухаючи оригінальні робочі місця Стів, які, на відміну від них, я думаю, що студенти Києво-Могилянської академії знають і чути більше одного разу.
По-перше, вітчизняні політики розчаровують і роблять їх сміятися відкрито на собі.
А «за солодкість» я раджу вам знову послухати звернення до випускників Станфорда.

Джерело: iphones.ru

Джерело: