Я пішов на балкон - подивіться... через телескоп!

У мене є колега і комедія - людина з літерою столиці. Ми всі знаємо його як Томас. Він сам програміст. Але як дитина, як і всі радянські хлопчики, він мріяв літати на простір. Профспілку згорнулися і мрія залишилися. У хобі він нещодавно закінчив телескоп. Я роблю це протягом багатьох років. І я зробив!

Листи та багато фотографій. Не ламайте! Я знаю, коли я зробив.

Він каже, що він не пам'ятає, коли ідея народилася. Ймовірно відразу після запуску ракети він особисто спроектований, і не подолав перешкоду стратосфери.

Сам проект, він обумовлений «Стопікотом». Метою проекту є виготовлення дзеркала 150 мм. Товщина заготовки 23 мм. Фокусна відстань 1300 мм.

Шкільні спроби мали закінчити в дорослому віці, маючи в квартирі, крім ідеї, іншої дружини і двох чудових дітей.

Наш герой піднявся до своїх батьків в с., щоб не турбувати їх психічне здоров’я з надмірними гострими звуками, і почав вирівняти всі її хвилясті.

12 годин гельської праці позначається цілим відром ґрунтової абразивності, а сам скло готовий до утворення депресії. У серпні 2009 року.

Продовжуємо демонтаж абразивного кола. Через тиждень я почав робити болгарку. Цементна база з арахілінами всередині була успішно виготовлена і ламінована протягом тижня, щоб затвердити. За цим є епоксидна основа, загартована на другу спробу.

Далі - класичний: випилювали пази, почали шліфувати. 5 підходів. Після одного з невдалих спроб виявилося, що він якось змусив шліфування на акорді, а потім режим нормального шліфування зробив свою роботу. Решта часу, використовуючи виховані абразиви, він нащадився, як він вийшов, щоб бути нижче дробів М14, дзеркало навіть почав відображати лампу не в косі світло. На цій точці він подряпинав дзеркала.

Це коли ціла операція шпигуна розгортається, щоб з'ясувати першопричину цього подряпини. Для цього він був другим до Украстрофоруму. Тоді він занурився в сатуру свят, студію Олександра Петровича, і переконався, що він не мав суперстерильну лабораторію, де кожен ходить в біле пальто.

Мій друг зробив дзеркала на кухні і умови були досить сильно. Так все про абразив! Після виходу фабричної абразивності і проходження дзеркала до М 14, виявилося, що він досягнув того ж результату багато разів. Це був шампан.

Висновок - відпрацьовані абразиви можна відшліфувати тим же чином, як і завод, просто складно вгадати про те, що І для вилучення і перетягування абразив - геморої. Краще купити деякі.

Ось дзеркало тепер:

І це лом:

8807999

Подрібнювач на машині:

Р

У ролях:

Покриття:

І тут він формований:

шліфування над. Я кладаю шліфування і почав шукати матеріали для полірування. Його батько мав його розіну з конфіскацією, і смолу було обмінено на конденсаторну лінзу. Основою для полірування є сталевий диск. Основа була надана на консультацію ЗАП.

Лепота:

І більше:

Shadowwatch був виготовлений з диска CD-ROM. На тіні зображено центр і краю, опущені. Не дуже багато.

Бліди кріпляться на магніти дуже зручно змінюють розмір зазору. Я зробив контроль яскравості. Світлодіодний червоний з оптичної мишки.

Перевірити-C:

Каркас практично готовий, залишається знайти красиві болти.

Закрити:

Томас на Smiley оптика:

«Поле дивовижне, кома видно лише на 25% краю 20мм. Кома в принципі мінімальна і більше гріхів на окулярі (Я орендував Sintov повну "Super" Pless 20 мм), так як картина сильно залежить від положення очей. І коли я зловив оптимальну позицію, зірки були просто казкою. Наявність сферичної аберації не помітило при дотриманні в кухні 6 мм, пізніше я спробую знову перевірити. Якщо мова йде про те, що вона досить мала, так як в більш довший фокальні заготовки зірки дивляться пірсингом.

В той час як небо дасть мені йти на балкон для візуалізації, задня болить вже. й

Інший кут

р.

Ось:

Підключається з плівкою, варіант не є остаточним багато пропущень, а плівка не приховує нерівностей. Ну і це буде вперше.

Він був:

Бісер:

...

Під час 2 років мій друг побудував телескоп, він зробив ще багато. У офісі було будь-яка ідея, де він поспішав кожну ніч без лінгвінгу на традиційному склянці пива.

Тепер Томас обіцяє взяти нас на природу на ніч, щоб помилитися від вогнів міста.

П.С. Наш герой висловлює велику подяку Олександру Петровичу (ЗАП), Юру (Журніману) за корисні поради та матеріали. До своїх батьків - для забезпечення матеріальної бази і простору для експериментів і роботи з токсичними матеріалами. І, звичайно, його дружина - за те, що вона закінчувала зеленими і білими оболонками, повною з абразивним. Для того, щоб я промив посуд в цих раковинах і їжі не тріскався на зубах...

Додано до [mergetime]1312530912[/mergetime]
Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: