Шведський водний транспорт

Для роботи і не тільки необхідно перенести різні водні перевезення, про які я розповість вам трохи. 16 зображень і текстів. Я придумаю на ходу, щоб бути хворим.

Оскільки Швеція оточена водою, водний транспорт грає важливу роль. 9/10 товарів (імпорт, експорт) доставляються водою. Пасажирські поромні послуги також встановлюються. Головні пасажирські лінії Швеція - Фінляндія, Естонія, Латвія, Німеччина, Польща, цього року відкрив лінію в Росію.

р.

Всі ці лінії вважаються круїзними, і призначені переважно для туристів. Для старших людей є багато магазинів, ресторанів, барів, дискотеків та танцювальних закладів. В принципі головним контингентом туристів є пенсіонери, які заслуговують на відпочинок. Приємно дивитися такі грандіозніпаранти, які сидять в ресторані за допомогою свічника і п'ють гарне вино... а потім молоді люди будуть показані, як танцювати рокнрол. й

Якщо ви коли-небудь вирішили піти на круїз до Скандинавії, то, звичайно, це зробити влітку. Красива природа, довгий денний ліхтар для захоплення природи і островів, а влітку він рідко бурить. й

5. Умань
Але водний транспорт є не тільки міжнародним транспортом, але і внутрішнім. Швеція - це нескінченний острів, і майже всі неприпустимо. Кожна самооцінка Swede має дачу на острові, де зазвичай проводять літо, від цивілізації.

6. Жнівень
Один спосіб дістатися до острова через невеликі поромні човни, які хропелю між островами, як мікроавтобуси.

7. Про нас
На таких переправах також є кафе, де можна пройти шлях до Робінсона Крусо для чашки кави, або склянки холодного пива, насолоджуючись красою моря.

8. У
І так виглядають зупинки на островах, де на даний момент на поромі розводять і випускають пасажирів, добре, або перенести посилку з великої землі у вигляді свіжого преса.

9. Навігація
Принцип зупинки є наступним чином: ми піднімаємо знак рефлектора так, щоб пройти пороммени можуть бачити через бінокулярні елементи, які хтось хоче плавати з ними, і чекати на лавці, насолоджуючись райським співом морських гілочок.

10.

Я був здивований, що є так багато плавців дівчат, які суперечать звичайній російській казці - * жінка на кораблі - до неприємностей *

11.
Є більші острови з власною інфраструктурою, школами, магазинами, транспортом і т.д. Жовті пороми працюють на такі острови, які несуть тільки пасажирів, але і автобуси і автомобілі. В основному, ці пороми безкоштовні.

12.
А якщо ви затиштеся чекати громадського транспорту, то отримайте на човні, яхті, і в повній мірі. Рух водного транспорту в Швеції дуже розвинений, і влітку, так як смішний, як це може звучати, навіть є джеми руху.

13.00 р.
Ось як виглядають АЗС, де можна запастися на паливі, поповнювати живі водопостачання, а потім піти далі.

14.
Море після дощу.

123456наступна

15.00 р.
Ну, якщо ви сильно прийняли на грудях і не зможете керувати плаваючими засобами, і ваша дружина побачила, що ви повинні вийти з цього острова за будь-якої вартості, ви можете викликати таксі. Насолода дорогий, але популярний. Що таке таксі.

16.00 р. Я можу розповісти вам багато про кожного транспорту в деталях, але сьогодні я буду обгорнути.

Добрий вечір.

р.

Джерело: http://