Острів Кілдін.

З цією поштою я починаю коротку фотозвіт про одну з таємниці Землі - Острів Кільдін. Тут буде багато фотографій і коментарів. Мої фотографії та багато іншого. Але дозволи публікувати їх, я отримав від авторів протягом тривалого часу, але на жаль, не всі фото хорошої якості.
Фотозвіт починається з анотації на сайті, створеному другом і колегою Дмитра Козинцевим:
Острів Кільдін, розташований на узбережжі Мурманського, кілька кілометрів на схід від виходу з бухти Коль. Найбільші острови, що лежать на узбережжі Мурманського. Острів є таємницею! Це незвичайне все: ім'я, геологія, краєвиди, озера, історія розвитку, жителі... Острів відрізняється від материка в геологічних структурах. Острів гірський; схили гір ніжні, в місцях, покритих мохами і травою. Західні і північні береги острова високі і круті. Висота північного узбережжя постійно зменшується з заходу на схід. У північно-східній частині острова є глибокий каньйон, вздовж якого потоки потоку.

Острів Кілдін. р.

У декількох місцях на півночі і на південь від острова на крутих схилах є невеликі водоспади з різнокольоровими назвами «Особливе Spits», Дельєр. Є водоспад, який через вітер не досягається землі. У південно-східній частині острова Кільдін є зручна бухта для закріплень невеликих суден - Могиля Бей, відома з XVI століття. У 1594 р. в 1594 р. було вперше на карті У XVII-XVIII ст були вироби с. Соловецький монастир. На схід від бухти знаходиться озеро Граве - озеро реліктів, утворене приблизно. 2000 років тому. Озеро складається з декількох шарів: топ свіжий, дно - все вбиває сірководню, а в середній частині - солона вода з морською фауною !!! Озеро набуває рідкісним ендемічним - Кільда код, що входить до Червоної книги Російської Федерації, а озеро є Федеральним природним пам'ятником. Цей розділ острова, бухта, кепа і озеро, називається Греве після барбаричного руйнування і ткання табору англійськими флібусами в 1809 році. Після цього острів залишався безлюдним протягом тривалого часу. У XIX ст. На Kildin був проект з побудови "мегаполісу", але в результаті тільки юна пара норвезького Eriksen перемістилася в Kildin. На острові близько 60 років проживали три покоління родини Еріксен. На початку XX ст. влада регіону інвестувала значні суми в інфраструктуру острова. У той же час, на острові, під знаком рибалок, організований склад і пункт перевалки для незаконного відвантаження літератури з Норвегії до Архангельського. На початку радянського правила були амбітні плани розвитку острова. У короткий час на острові були сформовані рибальські артилери, йодне рослина, домашня тваринна ферма... На початку війни цивільне населення було скидано в різних областях Мурмасської області. Багато членів сім’ї Еріксен піддав репресії. Після чого почалася військова ера на Кільдіні, яка тривала до початку 90-х років минулого століття: оглядові та комунікаційні пости, перші в СРСР морського акумулятора MB-2-180, повітряна оборона, перші протиповітряні гармати, пізніше ракетні системи, береговий ракетний полк, аеродром, прикордонний пост та необхідна інфраструктура для забезпечення всіх вищевказаних. Сьогодні в Першій світовій війні є одно-дві мешканці Кільдину і одно-два, як і у Першій світовій війні. Таунами були вирощені і знищені. Немає населення. Все покинутий, з об'єктів – огляд і повідомлення зв'язку. Але ми віримо, що занедбаний остров поверне свою колишню силу!
Фауна острова представлена багатьма видами птахів, в тому числі тих, що вказані в Червоній книзі, і це не тільки гульки, але і птахи прей (робери, полярні вовки). З рідкісних рослин можна виділити Родіола рожевий - «золотий корінь».

Більше інформації про вищевказані факти та події можна знайти на
ostrov-kildin.narod.ru/index.html, а також на форумі Айлендерів. Що я вважаю себе бути. Я поставляю його поступово, оскільки це перший раз. Будь ласка, не порушуйте колекцію до кінця. Проксимус
Касаріна яхта. Капітан Сергій Курицин, офіцер повітряно-морського призначення. Ось де я побував на острові Кільцдін знову 22 років.

Подарунок острівцям. Вони також перевозять фільми і музику, курку і кропиви. Але це було відповідально.

Острів Кілдін.

Увечері прибули на могильну бухту і стояв на банці. У години ми познайомимося з мешканцями і власниками острова.

Острів Кілдін.

Хоча вони не є, я поділю деякі з островів краєвидів:
- місцевий резидент - запечена печатка

Острів Кілдін.

Відомий і таємничий "багатоповерховий" могильне озеро.

Острів Кілдін.

Не менш відомі камені "Тренчі"

Острів Кілдін. р.

Шини

Острів Кілдін.

Панчохи

Острів Кілдін.

Водоспад з романтичною назвою «Покоївка» Невелика 40-59 метрів видима частина

Острів Кілдін.

водоспад, названий в пікі попередніх моряків - "Сльози моряків"

Острів Кілдін.

І це водоспад програє. вітер не допускає води, з всю красу осені, літати на землю. І вітер завжди міцний.

Острів Кілдін.

Так само вітер хоче кинути воду знизу вгору. Або просто біг-в.

Острів Кілдін.

Водоспад і вже зруйнована гідравлічна система свіжого водопостачання різних катерів по всій історії Кільдину. За винятком цього.

Острів Кілдін.

Кілька фото з видом на острів з моря і повітря
Кабо Булл - символ острова Кільдін

Острів Кілдін.

північний берег острова

Острів Кілдін. р.

Посада засідання партії. Пост спілкування, спостереження та оповіщення.

Острів Кілдін.

Західний берег острова Кільдін. У правому куті пасажирський корабель Claudia Elanskaya, для концепції розміру.

Острів Кілдін. р.

Перегляд острова з вікна літака. Погляд на острові, якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити колишніх позицій S-300.

Острів Кілдін. р.

Кабо-Садден. Маяк. На фоні можна побачити будівництво військового аеродрому. Алас, «бомбований» своїми руками...

Острів Кілдін.

Залишки ВВП одноразового аеродрому

Острів Кілдін.

східний кінець острова

Острів Кілдін.

Ще один вид на схід

Острів Кілдін.

Острів Кілдін. Вид з Північного полюса

Острів Кілдін.

Головний вісник Тагірич. Він подається на острові понад 35 років!
На фоні, занедбані та ткані гаражні майстерні.

Острів Кілдін.

Звичайні російські моряки. Правда, їх форма не те, що не знайома з око. Одна з Оріолу та іншої з Тамбовської області.

Острів Кілдін. р.

Джерело: