Мездурченськ

Я хочу розповісти вам про це невелике місто, де я народився і виріс. Вся офіційна інформація можна знайти тут ru.wikipedia.org/wiki/Mezhdurechensk
Я хотів би показати його, як я пам'ятаю і любити його. Місто розташоване в долині між двома гірськими річками, Томом і Уссою. Місто-формувальна галузь – видобуток вугілля. Але крім того, в цих частинах дуже красива природа, гірськолижні схили, тага, гірські річки ... Усе, вітаю, буде 16 фотографії.
1,1 км Орелс зустрічають на залізничному вокзалі

2,2 км Локомотив, як в кожному місті.

р.

3. У Увечері в центрі міста, освітлення та музика.

р.

4. У Переглянути Комуністичний проспект, він повністю пішоходів, і це чудово, щоб дістатися сюди.

5. Умань Ці чоловіки сидять на проспекті.

6. Жнівень І так

до

7. Про нас Вид з колеса Феріс

8. У І це теж.

Р

9. Навігація І це річка Вуса. З будь-якої точки міста до 10 хвилин максимум. Золото промивається в верхніх річках

10. Про нас

11. Вуса в туман

12. Сонце

р.

13.00 р. І це друга річка, Том.

14. У тайзі на цьому березі живі ведмеді, мозаїки, гайки, лисички, мікроби та багато інших. Мозок використовується для прогулянок по місту, тому що тут було причіп. Після 70-х років вони припинили ходьба, є пам'ятник мозаїці в місті.

15.00 р. Це водозабору на Tom River. У річці є риба, такі як harius, taimen, chabak, perch, pike. Моя тато веде риболовлю кожен день, риболовля та шпиння.

16.00 р. Останнім часом в Междуредченську було кілька кав'ярень, де подають цю красиву і смачну каву. Насолоджуйтеся виїжджати і випити цю каву. У мене є всі, хто має фотографії, додати їх.

Джерело: