Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Автомобільна довжина 4,5 метрів

Жителі села Білки Іршава району Закарпатської області Петра Зеакана вивели машину на два роки. Вона планує працювати над дизайном інтер'єру на іншому році.

5 зображень і текст з Сніжан Русин

«Це було прийнято рішення від нещасного випадку, щоб завісити автомобіль. Моє сини Євгена і Петра ковали. Ми виготовляємо ковані вироби протягом тривалого часу. Зима в 2009 році ми сідаємо в домашніх умовах і говорили про роботу. Зроблено ідею побудувати автомобіль. Я думав, що я зробив трохи картингу. Ми отримали роботу наступного дня. По-перше, металевий каркас довжиною 4,5 метрів був кований, потім вони почали робити шасі, - сказав Петр Зекан.

11.03.18 р.

Автозапчастини були придбані на ринку або з знайомих. Зносні частини, теж. Обсяг двигуна 2,8 л був прийнятий з BMW, джерела з Mercedes, багато частин були взяті з японських автомобілів. Увечері після роботи. Найважчішим був кузов автомобіля, бо працювали над дизайном самі. Коли інтер'єр тіла був готовий, обшиваючи його нальотом. Пофарбуйте її червоним.

3812799 р.

Призначений для водія і пасажира. Прискорити до 140 кілометрів на годину. «Нам потрібен інший рік для відновлення електроніки та салону. Я заміню стільці зі шкіряними, а панелями будуть дерев'яні з пластиковими елементами, планами Петра.

Він сказав, що він провів десятки тисяч доларів, що робить машину. Коли автомобіль готовий, він хоче продати. «Якщо колекціонер хоче купити, я буду», - розповідає Петр Зейкан. Я думаю, що такий автомобіль буде коштувати від 50 до 100 тис. доларів.

10000пкс

Джерело: