682
Кіото, місто Thousand Temples
Кіото, місто тисяч храмів. Це те, що японська дзвонити її. Є багато храмів в Кіото, практичні на кожному етапі. Кіото також Стара столиця Японії. Є багато старовинних пам'яток і будинків в цьому місті, тому це місто дуже популярне як японські, так і для іноземців.
Я побував на цьому чудовому місці.
Більше 100 фото, я не можу сказати напевно, все залежить від того, як швидко я втомився.
Будь ласка, не порушуйте колекцію. Я не знаю.
Моя дружина і я вирішив піти в Кіото. Ми приїхали до туристичного агентства, видалили ваучери на 2 дні і 1 ніч. Ми вирішили піти на початку, щоб побачити все. Тому ми приймали квитки на ранніх термінах відправлення Shinkansen (японський супер експрес) - 6:40 ранку.
День 1
Ми приїхали в Токіо і чекали на наш поїзд. У 6:35 він був привезений на платформу. Це де починається наша подорож. Ось на фото ви можете побачити, як він виглядає з переднього.
Всередині був дуже комфортний і комфортний. М'які стільці, розетка, Wi-Fi, інформаційний щит.
6943252
Тоді я зміг взяти 1 кадр всередині поїзда, так як я попросила не знімати фотографії так, щоб не підірвати людей. Це жилет, який містить унітаз, протилежну вимивальну машину з водою.
Через два години ми приїхали до Кіото. На станції багато людей, переважно туристів. Якщо ви їдете в неправильний вихід, то ви йдете в готель на 15-20 хвилин, але всього за 3 хвилини.
Ви можете придбати сувеніри та солодощі на станції, але ми залишили його на день, залишивши.
З'ясувавши напрямок, ми пішли до виходу.
Вулиця була гарна, +23 і перекус, перед тим як це було +37 і страшна начинка. Не було дощу 2 дні. Не торкайтесь...
В цілому, ми швидко побігли в готель, виходячи з речей, тому що реєстрація тільки в одному годину вдень, а в годиннику всього 9 ранку вирішили почати з відвідування храмів.
Недалеко від готелю почали з'являтися красиві будівлі.
PS: Зроблено фото, оскільки розмір деяких перевищує допустимий Яп-ом
Тоді прийшов магазин, продаючи всілякі амулети, тализмани, сувеніри ...
_ Новини
Ми нарешті прибули до першого храму. Поблизу воріт ми стояв близько 10 хвилин, шукаючи їх з усіх боків, дуже красиво.
Це те, що цей храм виглядає так.
р.
Це головний храм в районі. У зв'язку з тим, хто може приєднатися. Також допускається прогулянка всередині.
Перед входом люди знімають взуття і ходять босоніж. Я був боїться їздити в шкарпетці і вирішив залишатися в носках. Але коли я пішов через храм, я дивився, шкарпетки були чистими, і я був вражений.
У храмі я зумів взяти кілька фотографій, щоб не заважати службу.
Послуга. Народний промінь, національна музика грає на фоні.
Перед приміщенням є деякі атрибути сервісу. Я не знаю про це.
Це освітлення в храмі.
дві
Габаритний зображення
Я дуже сподобалося, як був декорований район. Скрізь висаджені дерева, кущі, зелень в цілому багато
У середині цілої області виростає це дерево.
І це джерело святої води. Люди приходять, змивають руки і рот, тим самим очищаючи їх всіх поганих речей, які вони сказали або зробили. Випивання не рекомендується.
Сама вода протікає з такого дракона.
дві
Також на території цього храму є така картина.
Складається з фотографій 750,000 осіб.
Дуже цікава скульптура у вигляді чаши водостійок на боці храму.
Я довго дивлюся, чому ці дахи так популярні в Японії.
Габаритний зображення
Відповідь була простою. Існує 2 причини. По-перше: на такому даху маленькі девілі не потраплять в будинок, що випливають до середини, вони згорнуться внизу. І другий: для легкого руху і камуфляжу самураї під час атаки.
Я побачила голуба лежачи самостійно.
Дошка зображена або девіли або деякі інші невідомі істоти ...
до
Храм спочатку виглядав таким чином.
Сам парк:
Далі ми пішли на наступний храм. Дуже сумний, що повністю заборонено приймати фотографії. Так само, як і дощ, і він зробив мене дуже сумним.
Так мені довелося ходити в цей коридор і фотографувати всю лінзу.
Цей храм містить 1000 статуеток канонів.
Я зняв Інтернет. Всі статуї позолочені.
У будь-який час я пішов і взяв фотографії. Тексти пісень, а це означає: Хоча я був думка про те, що до фотографії я фотографував листя дерев.
дві
тример
Потім я спробував захопити падлогу. Але я не зробив дуже добре.
Тоді зеленню зникли з вікна, і я знайшов це озеро, дуже красиво.
Діти фолієві в дощі
І знову є багато зелені, десь всередині є бажання ніколи не залишити це місце.
Озеро, яке трохи вище. Так заповнюється водою.
...
Дзвіночок, що підсвітить його кільце, кожен раз
Довгий час. Через кілька блоків ми побачили музей давнього мистецтва і вирішили відвідати його. Це дуже великий, ви можете блукнути на годину і половину, а також дуже величезну прилеглу територію.
Внутрішня фотографія знову заборонена, тому що спалах вбиває фарбу. Займали мене з залу до зали і дивилися, що я не знімався. Вони швидко побігли тим, хто шукає в сусідні зали і вказували пальцем на мене, кажучи, що я буду краще слідувати. І я тримав підбір камери і як тільки працівник побіг до мене, я попередив, що я був огляд камери для води, щоб отримати всередині.
У цьому місці я тільки зняв парк...
Деякі види ліхтарів ...
Людина думає...
Тим не менш, дощ тримався гірше. Я почав одяг... І тоді моя дружина прийшла з гарною ідеєю. Поставте мішок на камеру... Вона сказала, як жарт, але я зробив. Відчуття, що день був лівий мені =
Тоді я взяв пару картинок, а потім ми пішли в готель, бо було дуже важкого водоспаду і велосипедів було небезпечно завдяки тому, що гальма відмовилися від води.
285982
...
стоп-
PS: Я збираю більше фотографій.
День другий
Коли ми прокинулися вранці в 9 годину, ми подивимося вікно і були дуже щасливі, тому що сонце знаходилося поза! Дощ! Ми швидко зустрілися і пішли на сніданок. Це те, що Кіотостанція виглядає як на прозорому день.
Готель знаходиться в декількох кроках від готелю.
Я дуже хотів їсти у верхній частині ресторану, але я не встиг.
мастурбація
Після швидкої консультації ми вирішили не витрачати час на прогулянку по скронях, але йти до найбільшого озера в Японії. Бивако.
Вхід з вікі
Джерело:
Я побував на цьому чудовому місці.
Більше 100 фото, я не можу сказати напевно, все залежить від того, як швидко я втомився.
Будь ласка, не порушуйте колекцію. Я не знаю.
Моя дружина і я вирішив піти в Кіото. Ми приїхали до туристичного агентства, видалили ваучери на 2 дні і 1 ніч. Ми вирішили піти на початку, щоб побачити все. Тому ми приймали квитки на ранніх термінах відправлення Shinkansen (японський супер експрес) - 6:40 ранку.
День 1
Ми приїхали в Токіо і чекали на наш поїзд. У 6:35 він був привезений на платформу. Це де починається наша подорож. Ось на фото ви можете побачити, як він виглядає з переднього.
Всередині був дуже комфортний і комфортний. М'які стільці, розетка, Wi-Fi, інформаційний щит.
6943252
Тоді я зміг взяти 1 кадр всередині поїзда, так як я попросила не знімати фотографії так, щоб не підірвати людей. Це жилет, який містить унітаз, протилежну вимивальну машину з водою.
Через два години ми приїхали до Кіото. На станції багато людей, переважно туристів. Якщо ви їдете в неправильний вихід, то ви йдете в готель на 15-20 хвилин, але всього за 3 хвилини.
Ви можете придбати сувеніри та солодощі на станції, але ми залишили його на день, залишивши.
З'ясувавши напрямок, ми пішли до виходу.
Вулиця була гарна, +23 і перекус, перед тим як це було +37 і страшна начинка. Не було дощу 2 дні. Не торкайтесь...
В цілому, ми швидко побігли в готель, виходячи з речей, тому що реєстрація тільки в одному годину вдень, а в годиннику всього 9 ранку вирішили почати з відвідування храмів.
Недалеко від готелю почали з'являтися красиві будівлі.
PS: Зроблено фото, оскільки розмір деяких перевищує допустимий Яп-ом
Тоді прийшов магазин, продаючи всілякі амулети, тализмани, сувеніри ...
_ Новини
Ми нарешті прибули до першого храму. Поблизу воріт ми стояв близько 10 хвилин, шукаючи їх з усіх боків, дуже красиво.
Це те, що цей храм виглядає так.
р.
Це головний храм в районі. У зв'язку з тим, хто може приєднатися. Також допускається прогулянка всередині.
Перед входом люди знімають взуття і ходять босоніж. Я був боїться їздити в шкарпетці і вирішив залишатися в носках. Але коли я пішов через храм, я дивився, шкарпетки були чистими, і я був вражений.
У храмі я зумів взяти кілька фотографій, щоб не заважати службу.
Послуга. Народний промінь, національна музика грає на фоні.
Перед приміщенням є деякі атрибути сервісу. Я не знаю про це.
Це освітлення в храмі.
дві
Габаритний зображення
Я дуже сподобалося, як був декорований район. Скрізь висаджені дерева, кущі, зелень в цілому багато
У середині цілої області виростає це дерево.
І це джерело святої води. Люди приходять, змивають руки і рот, тим самим очищаючи їх всіх поганих речей, які вони сказали або зробили. Випивання не рекомендується.
Сама вода протікає з такого дракона.
дві
Також на території цього храму є така картина.
Складається з фотографій 750,000 осіб.
Дуже цікава скульптура у вигляді чаши водостійок на боці храму.
Я довго дивлюся, чому ці дахи так популярні в Японії.
Габаритний зображення
Відповідь була простою. Існує 2 причини. По-перше: на такому даху маленькі девілі не потраплять в будинок, що випливають до середини, вони згорнуться внизу. І другий: для легкого руху і камуфляжу самураї під час атаки.
Я побачила голуба лежачи самостійно.
Дошка зображена або девіли або деякі інші невідомі істоти ...
до
Храм спочатку виглядав таким чином.
Сам парк:
Далі ми пішли на наступний храм. Дуже сумний, що повністю заборонено приймати фотографії. Так само, як і дощ, і він зробив мене дуже сумним.
Так мені довелося ходити в цей коридор і фотографувати всю лінзу.
Цей храм містить 1000 статуеток канонів.
Я зняв Інтернет. Всі статуї позолочені.
У будь-який час я пішов і взяв фотографії. Тексти пісень, а це означає: Хоча я був думка про те, що до фотографії я фотографував листя дерев.
дві
тример
Потім я спробував захопити падлогу. Але я не зробив дуже добре.
Тоді зеленню зникли з вікна, і я знайшов це озеро, дуже красиво.
Діти фолієві в дощі
І знову є багато зелені, десь всередині є бажання ніколи не залишити це місце.
Озеро, яке трохи вище. Так заповнюється водою.
...
Дзвіночок, що підсвітить його кільце, кожен раз
Довгий час. Через кілька блоків ми побачили музей давнього мистецтва і вирішили відвідати його. Це дуже великий, ви можете блукнути на годину і половину, а також дуже величезну прилеглу територію.
Внутрішня фотографія знову заборонена, тому що спалах вбиває фарбу. Займали мене з залу до зали і дивилися, що я не знімався. Вони швидко побігли тим, хто шукає в сусідні зали і вказували пальцем на мене, кажучи, що я буду краще слідувати. І я тримав підбір камери і як тільки працівник побіг до мене, я попередив, що я був огляд камери для води, щоб отримати всередині.
У цьому місці я тільки зняв парк...
Деякі види ліхтарів ...
Людина думає...
Тим не менш, дощ тримався гірше. Я почав одяг... І тоді моя дружина прийшла з гарною ідеєю. Поставте мішок на камеру... Вона сказала, як жарт, але я зробив. Відчуття, що день був лівий мені =
Тоді я взяв пару картинок, а потім ми пішли в готель, бо було дуже важкого водоспаду і велосипедів було небезпечно завдяки тому, що гальма відмовилися від води.
285982
...
стоп-
PS: Я збираю більше фотографій.
День другий
Коли ми прокинулися вранці в 9 годину, ми подивимося вікно і були дуже щасливі, тому що сонце знаходилося поза! Дощ! Ми швидко зустрілися і пішли на сніданок. Це те, що Кіотостанція виглядає як на прозорому день.
Готель знаходиться в декількох кроках від готелю.
Я дуже хотів їсти у верхній частині ресторану, але я не встиг.
мастурбація
Після швидкої консультації ми вирішили не витрачати час на прогулянку по скронях, але йти до найбільшого озера в Японії. Бивако.
Вхід з вікі
Джерело: