Дружба морських корів

Коли такий гігант плаває до вас під водою, ви, ймовірно, пам'ятаєте на самому останньому місці, що це морський коров і, як, не передативний ебать знаю це?
11 фото 浜у 涓 蹇

2. "Ламантини, або морські корови, дуже повільно, тому це не так важко фотографувати їх", - говорить тридцять років фотограф Олександр Гірчард від Hampshire. «Це так, що вони в медитативному стані весь час, а потім всі раптові вони з'являються ближче, демонструючи, що ви повинні вихованці негайно. й

3. У Олександр Гірчард прибув на західному узбережжі Флориди, в безпосередній близькості від Кристал Рівер-Сіті у лютому. На фото видно морський коров’ячий морський коров’ячий морський морський морський коров’ячий морський морський коров’ячий морський коров’ячий морський коров’ячий морський морський морський морський коров’єр.

4. У Олександр, який присвятив своєму житті подорожувати світом і фотографуючи мешканців глибин, говорить: Ламантини величезні і, якщо не нервувати, дуже доброзичливі. Вони легко дістатися до камери. Що здивувало мене більшою мірою. Вони пам'ятають, що викопують їх – і завжди повертаються на нову порцію догляду. Молодь - це найсвіжіші, вони постійно вимагають спілкування. й

5. Умань Алекс каже, що він любить підводний світ Великобританії. «Наші море і річки важко фотографувати, вода холодна і турбідна, і багато років ігнорував їх, подорожуючи більш приємними місцями. Але за останній рік і половину я працюю над британським фотопроектом під назвою 2020VISION. Команда двадцяти фотографів фотографує дике життя Великобританії. Я змогла побачити природа своєї країни з різними очима.

6. Жнівень Група морських корів в неглибокій воді на Кристалській річці.

7. Про нас Дорослий м'якоть подряпинає голову.

8. Флорида Манте на три сестри Весна.

9. Навігація У трьох сестер-Спрінгі взяли група манатів.

10. Дитина манте на три сестри Весна на світ.

Р

11. Фотограф Олександр Гірчиця в Флориді.

Джерело: