Коли такий гігант плаває до вас під водою, ви, ймовірно, пам'ятаєте на самому останньому місці, що це морський коров і, як, не передативний ебать знаю це?
11 фото 浜у 涓 蹇
2. "Ламантини, або морські корови, дуже повільно, тому це не так важко фотографувати їх", - говорить тридцять років фотограф Олександр Гірчард від Hampshire. «Це так, що вони в медитативному стані весь час, а потім всі раптові вони з'являються ближче, демонструючи, що ви повинні вихованці негайно. й
3. У Олександр Гірчард прибув на західному узбережжі Флориди, в безпосередній близькості від Кристал Рівер-Сіті у лютому. На фото видно морський коров’ячий морський коров’ячий морський морський морський коров’ячий морський морський коров’ячий морський коров’ячий морський коров’ячий морський морський морський морський коров’єр.
4. У Олександр, який присвятив своєму житті подорожувати світом і фотографуючи мешканців глибин, говорить: Ламантини величезні і, якщо не нервувати, дуже доброзичливі. Вони легко дістатися до камери. Що здивувало мене більшою мірою. Вони пам'ятають, що викопують їх – і завжди повертаються на нову порцію догляду. Молодь - це найсвіжіші, вони постійно вимагають спілкування. й
5. Умань Алекс каже, що він любить підводний світ Великобританії. «Наші море і річки важко фотографувати, вода холодна і турбідна, і багато років ігнорував їх, подорожуючи більш приємними місцями. Але за останній рік і половину я працюю над британським фотопроектом під назвою 2020VISION. Команда двадцяти фотографів фотографує дике життя Великобританії. Я змогла побачити природа своєї країни з різними очима.
6. Жнівень Група морських корів в неглибокій воді на Кристалській річці.
7. Про нас Дорослий м'якоть подряпинає голову.
8. Флорида Манте на три сестри Весна.
9. Навігація У трьох сестер-Спрінгі взяли група манатів.
10. Дитина манте на три сестри Весна на світ.

Р
11. Фотограф Олександр Гірчиця в Флориді.
Джерело: