Евреї свали свой своя греки на курку

Пиріг "капарот" вважається найбільш правильним, ніж напередодні Іом Кіппур - День атонування - але традиція дозволяє перенести гріхи до курчат і роостинів відразу після швидкого Гедала.
Кілька днів тому, що так звані «капаротичні ринки» відкрився над Ізраїлем, де кожен бажаючий платити 15 до 25 шекель на кілограм курки має можливість повернути його на голову, сказати відповідні слова, а потім дати курку в карвер, який точно знає, що робити далі.

Він виконує обряд «капароту» – перевидання – прочитав дуже красивий прохід з філій: «Діти чоловіків, які припливають в темряві і в тіні смерті, пов'язані з стражданням і залізом, Господь виведе з темряви і з тіні смерті, зрізають їх ланцюжки». Фоли страждають від своїх гріхів і нерівностей; їхня душа відхиляє всю їжу; вони підходять до воріт смерті. А коли вони кликають на Господа в своєму гранаті, Він поставить їх від трупи. Він відправить своє слово і загоює їх і врятує від руйнування. Нехай Господь за Його милосердя і дива для людства. Якщо у чоловіка є янгол, один з тисяч, хто говорить словом, щоб заспокоїти його, він візьме на нього життєздатність і скажеш до ангела, «Нехай він зійде до пекти, бо я знайшов почервоніння за гріхи». І сказав він: «Це моя заміна». Для мене. Ось мій рансом.

р.

507082

р.

3610Р. 4200Р.

Джерело: mignews.co.il

Категории

Смотрите также

Новое и интересное