Метро-2 не існує або тролейбус для Dima

Джерело

Повідомляємо Вас про закінчення.

Я вже давно думаю, чи можна публікувати ці матеріали тут, оскільки це очевидно, що після цього повідомлення, як я, так і власники громади можуть мати деякі проблеми. Але з іншого боку, що є девізом цієї громади, "Ми народилися, щоб зробити таємницю вірним", і це те, що я збираюся зробити.

Метро-2 - це напівмитна система транспортних тунелів глибокого підпілля, створена для евакуації Діма і Вова перших осіб держави на годину від червоної цегли. Будівництво ліній метро-2 розпочалася під Сталіном і його будівництво не зупиняється на цей день. Десь на глибині двохсот метрів, спеціально довірених будівельників метро продовжують виводити об'єкти одного з найбільш захищених в державних секретах.

Довгий час серед звичайних людей, що знаходяться неподалік від теми державного метро, про артикуляції звичайного та таємного метро між станціями «Спортівна» та «Університет». На веб-сторінці широко циркульовано наступний текст:

Якщо ви йдете з Спорту в університет, то зліва від курсу після Спорту, ви спочатку побачите дистиляції, що з'єднує шлях, який ви їдете з протилежним. Потім ви побачите відділення зліва вздовж поїзда. Офіціантно, це зворотний мертвий кінець, але продовжується далі, спускається між головними тунелями під річкою і дугами круто. Зламати контактну рейку в цьому тунелі. Сам тунель з часом відпочиє на сталевих воріт. Це єдиний ворота постійного метро і метро-2 в Москві.

На одному з відомих M2-карт, цей розділ позначений зокрема:

доб.

Ця секція метро добре охороняється і збиралася там, звичайно, деяка божевільність. Не дуже приємні відчуття. Але бажання бачити неісную, доторкнутися до таємниці в яку, з сто і півмільйона людей в нашій країні, дуже мало хто присвячується, змушує нас вірити в неісну і спробувати знову і знову знайти те, що легендарний і напівмитий. І ось ми Тунель робить характерний вигин, зламається контактна рейка. Все майже в тих рідкісних фотографіях цього місця, які знаходяться в Інтернеті.

Не більше дебатів про фотошоп, легенди, і розповіді про одного брата. Ви стоїть в цьому місці, а веляція таємства відкриває право перед вами. Метро-2 існує.

р.

Заблокування на спорт. Пофарбовані в жовті рейки, висихаючи КР і перші латиські ворота, хоча не більше вішують скляну тканину, як в далеких 2000-х, але закриваються шматочком тонкого металу. Місце, яке ви підходите до поваги і деяких свербіж у спині.

77666645 р.

З'єднання звичайного і не зовсім звичайного метро. За першими воротами в 20 метрах ви привітали багатотонний залізобетонний герметик, який переходить на ліву і всю камеру з інфрачервоним підсвічуванням практично без відмерлих зон, спрямованих на перші ворота, шукаючи вас цікавим видом і запитуючи вас питання: "Що ти приїжджаєш тут?".

Особливим інтересом є ткацький підлогу в тунелі за перших воріт і люка, яка розташована на навісному замку. Але це ще одна історія. Коли ви намагаєте цей бетон шарм, щоб перемістити сантиметр, ви точно знаєте, що ваша фізична здатність бігти з перешкодами буде підніматися до несприятливих висоти.

Додано до [mergetime]1314711582[/mergetime]
Метро-2 вітає Вас з усіма видами очей та закритими бетонними гирлами, за якими знаходиться дуже багато секретів нашої держави.

Додано до [mergetime]1314711629[/mergetime]
Я зробив!

Автор: nikolanbc

Джерело: