Типографія

Я нещодавно мав можливість відвідати газету. Я був цікавим, щоб побачити, як було надруковано газету. Я вирішив поділитися, немає нічого надприродного, але я думаю, що ви зацікавлені.
У вас буде 32 фото і 1 відео.

Ми йдемо до друку будинку ввечері, є менше людей, ви можете побачити краще. Це приміщення, де працюють репортери, обробка та підготовка матеріалу для друку. На стіні є кілька моніторів, які відображають останні новини декількох провідних новинних каналів. Найпопулярніші новинки відредаговані і відразу йдуть на друк.

Ця машина робить пластини для друку пресом. На алюмінієвій пластині лазерного горіння інформації, яка буде на сторінці газети. Для кожної сторінки виготовляються 4 пластини: для синього, червоного, жовтого і чорного кольорів. Кожна газета має нові пластини. Після використання пластини скручуються.

30915257

Це пластини.

Склад паперу. Роли розміром 4, для різних газет, рекламних оголошень тощо. Склад вимірюється 70 до 70 метрів. Цей запас досить близько місяця.

Вони використовували свої ролики з друку пресів.

Труби, на яких перев'язують папір, зберігають, а потім розкладаються.

Р

З цими підйомними валами транспортуються. Середній вал за вагою 1,5 тонн. Папір є кращим і найгіршим якістю. У цьому друкованому будинку скористайтеся найкращою якістю паперу. Тепер ціна цього паперу становить близько $900 за 1т.

Тут зважуються рулони для обліку витрат на папір і очікування їх повороту на прес-пресі.

1233341

На візках, на рейках, закочуються до машин.

Покладіть рулон паперу в машинку.

Після цього кошик йде в стартову позицію.

385133

Верстат "холики" 3 рулони, використовуючи один, два на підході. Двосторонній літо приклеюється для автоматичного підключення до попереднього рулону при його завершенні.

Це друкарські преси, або скоріше, дно машини. Верстат 4 поверхи високий. Є одна машина між доріжок. Є 8 машин. Кожна машина становить $1.6 млн.

Контроль завантаження паперу.

Відео (1 хв) як новий рулон паперу попарюється з попереднім. Я апологізую заздалегідь, відео було «свідомо», щоб зменшити конвертер, і вони безкоштовні тільки з їх рекламу.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Як зробити відео? Фарба для всіх машин в окремому номері. Фарба безпечна, складається з компонентів рослин.

2-й поверх. Папір подається знизу, проходить через 4 ролики (синій, червоний, жовтий, чорний).
Щоб отримати чітке зображення (як текст, текст в одному кольорі), колірні пластини повинні друкувати дуже точно, в одному місці. Якщо ні, це подвійний.

Можна побачити мастило змащуючи рухомі частини машини.

Вид на іншу сторону, ролики з пластинами. Плити не видимі, обертаються, машина працює.

р.

4-й поверх. Саме там, де надходить папір. Надіслане один одному. На ліву вздовж транспортера з 3-го поверху готові газети подаються в наступну кімнату для подальшого сортування.

Верхній верстат.

Р

Це те, як папір вписується разом.

Закрити

Папір йде в напрямку різальної машини на сторінки.

Тут паперові складки.

І нижче, в тій же машині вона ріже. І завершується один попадає в сторону транспортера.

Датчик показує, наскільки швидко машина друкується. В часі близько 44,000 газет. Середня швидкість. У вихідні прискорюють до 65,000 за годину. Газета зазвичай має 32 сторінки. Недільний номер 64 сторінок.

р.

З цієї кімнати здійснюється контроль друку.

Кожен 10-12 хвилин, ви берете газету і перевірте якість. Вони не хочуть зображень до «двох». Кнопки на панелі рухаються ролики з пластинами ±, якщо картина починає «двох».

транспорт

Конвеєр доставляє друковані газети в наступний номер, тут вони сортуються, оголошення зволожуються всередині.

В газетах інвестують.

Наша майстерня з усіма необхідними машинами. Друк преса ніколи не свічка, з поломками, запасними частинами подаються в найкоротші терміни.

Це його.

Джерело: