737
Карвінг і багато іншого. Внутрішній вигляд.
Друзі, це відділення не повністю охоплює тему різьблення. У 2009 році в Москві відбулася фан-арт-фотографія.
Є кілька шкіл різьблення в Росії. Один з них навчається Черномурової Світлана Дмитрієва з Кропоткіна. Команда, яка представляє Кропоткін на фото нижче. З правого наліво: Світлана Дмитрівна – ас, майстер золотистих рук і фахівець ножів.
Альена є одним з кращих студентів і майбутнього Росії. Яблуні ножиці так професійно, що з очей закрити, десять ножів в яблуні!
Олександр є золотою рукою Росії. Він отримав кращі ножі, ніж Alena. Штев'ї Моргал не був.
Я спробую розповісти вам, як все відбувається. Перегляд недосвідченого фотографа з внутрішньої сторони. Тут буде багато фотографій і дзвіночок. Будь ласка, не порушуйте колекцію. Коли я зробив, я розповім вам.
Перед початком змагань необхідно підготувати робоче місце.
Відкрийте інструмент
доб.
І покласти її на чисту серветку. Судді уважно переглядають інструмент. Якщо ножі брудні, команда буде видалена з змагань.
Крім того, необхідно підготувати вихідний матеріал.
Ось ми йдемо. Будь ласка, зауважте, що конкурсанти працюють окремо. Заборонено роботу в парах. Крім того, до створення індивідуального шедевру виділено певну кількість часу.
Під час створення композиції суддя може підходити і дивитися конкурсну роботу (на фоні). Учитель забороняється опинитися в цей час. Спектори та наставники знімаються з зали під час проведення змагань. В'їзд оточений спеціальною лінією. Якщо тренер під час проведення змагань допоможе порада або ввести залу, де здійснюється робота по експозиції, команда буде видалена з змагань.
570990 Р
Перед різанням очищають овочі.
Потім приступаємо до ювелірних робіт з ножами.
Робота з перцем вимагає особливої уваги.
7473 2014 р.
Щоб надати перцю потрібну форму, використовуються різні ножі з набору
Капуста ретельно порізати
Видалити непотрібні елементи
А руки дають потрібну форму.
Зверніть увагу, як тонко нарізані лобули. Ювелірні вироби!
Так що овочі не втрачають форму, вони поміщаються в воду на деякий час.
Вручили дипломи.
і ступінь Олександра
"Аутумні подарунки". Робота Альени
"Квіти." Робота Олександра
Тепер пройдіть виставку і подивіться на готові твори, які були показані до проведення конкурсу.
Троянди. Кошик Штучні листя використовуються в якості прикраси
"Білі троянди". Радіш, кабачки, зелень. Всі їстівні.
«Букет квітів». Морква, кавун, редиск
«Кіндерелла карієс» виготовляється, як в казці, гарбуза.
вона. Закрити
І знову. У цьому складі багато людей.
Павич. Використовуються такі овочі: буряк, гарбуз, морква, редиск
р.
Пушкін і золоті рибки. Гогол і трусики
Гоголь і паннока з розповіді «Вечір на фермі біля Диканьки». Насос
р.
Кала. Радіце, морква
Троянди. буряк, морква, капуста (фон) і редиски
Морква смаження
р.
кавун соняшник
Макі. Виготовлений з редискових і солодких перців
Птахи райу. Радіс, морква, гарбуз.
р.
Рибний король фонтан. гарбуз, кавуна (за межами). Квіти виготовлені з radish і radish
Ангели. Виготовлений з редиску. Також в складі беруть участь гарбуз, редиски, капуста
На першому поверсі павільйону відбулася виставка та змагання з різьблення. Друга була виставка майстрів шоколадно-карамеле-глазур-сугарного мистецтва.
"Російський герой". Камінь білого шоколаду. Кінь білого шоколаду. Bogatyr - чорний шоколад. Все готове. Чай на виставці не було запропоновано, на жаль.
р.
"Для тих, хто маррі." Картина виконана з гелю для малювання. Склад гелю простий: цукор, сироп глюкози, вода і карагенна загустка. Отже, картина є буквально цукром.
Ще один шедевр цукру
Це був тест в моїй голові. Коли ви бачите все життя, ви повільно ковзаєте на підлогу на третій малюнок. Чому не завадили чай?
Шоколадні грації. Виготовлений повністю і шоколад. Дві картини праворуч, на фоні, зроблені з цукру. Картина зліва, проте ми приїжджаємо до неї зараз.
Картина називається «Вірлинами пристрастей».
Чудова шоколадна робота! Де мій чай! й
Цукровий чайний набір. Прийміть участь у змаганнях з Казань! Сервіс дуже крихкий
Закритий комплект
р.
Фарбування виготовляється з цукру.
Перцева текстура попереднього живопису
Додано до [mergetime]1315502522[/mergetime]
Коли я бачив, я не міг вірити очі. Квітки виготовляють з цукру. Тим не менш, це диво називається «Положення цукрових квітів, виконаних за англійською технікою «інь-ян».
Я отримав трохи плутати про фотографії.
5743566
Цукрова текстура малюнка, яка трохи вище
Шоколадний живопис. Каркас їстівний. Але все інше, теж. Всі права. Час знайти чай!
"Данці дівчата". Шоколад. Дівчина і газон - білий шоколад з додаванням барвника. Кам'яний білий шоколад з додаванням барвника. Темне коло коричневого шоколаду. Вона виглядає як натуральне дерево під горіхом.
Молодий майстер шоколадних справ і її шоколад "червоний ковпачок". По дорозі шапка з'їлася в кінці виставки!
р.
Що таке завіса. Тест для найважчих. Космічна квітка. Вази і все, що з нього виробляються з карамелі.
151533
Космічна квітка в крупним планом. Від відстані, здається, кольорове скло або щось. Але все це один великий солодкий! Гаразд, я зробив. Я гона, щоб отримати чай і цукор.
, Україна
Джерело:
Є кілька шкіл різьблення в Росії. Один з них навчається Черномурової Світлана Дмитрієва з Кропоткіна. Команда, яка представляє Кропоткін на фото нижче. З правого наліво: Світлана Дмитрівна – ас, майстер золотистих рук і фахівець ножів.
Альена є одним з кращих студентів і майбутнього Росії. Яблуні ножиці так професійно, що з очей закрити, десять ножів в яблуні!
Олександр є золотою рукою Росії. Він отримав кращі ножі, ніж Alena. Штев'ї Моргал не був.
Я спробую розповісти вам, як все відбувається. Перегляд недосвідченого фотографа з внутрішньої сторони. Тут буде багато фотографій і дзвіночок. Будь ласка, не порушуйте колекцію. Коли я зробив, я розповім вам.
Перед початком змагань необхідно підготувати робоче місце.
Відкрийте інструмент
доб.
І покласти її на чисту серветку. Судді уважно переглядають інструмент. Якщо ножі брудні, команда буде видалена з змагань.
Крім того, необхідно підготувати вихідний матеріал.
Ось ми йдемо. Будь ласка, зауважте, що конкурсанти працюють окремо. Заборонено роботу в парах. Крім того, до створення індивідуального шедевру виділено певну кількість часу.
Під час створення композиції суддя може підходити і дивитися конкурсну роботу (на фоні). Учитель забороняється опинитися в цей час. Спектори та наставники знімаються з зали під час проведення змагань. В'їзд оточений спеціальною лінією. Якщо тренер під час проведення змагань допоможе порада або ввести залу, де здійснюється робота по експозиції, команда буде видалена з змагань.
570990 Р
Перед різанням очищають овочі.
Потім приступаємо до ювелірних робіт з ножами.
Робота з перцем вимагає особливої уваги.
7473 2014 р.
Щоб надати перцю потрібну форму, використовуються різні ножі з набору
Капуста ретельно порізати
Видалити непотрібні елементи
А руки дають потрібну форму.
Зверніть увагу, як тонко нарізані лобули. Ювелірні вироби!
Так що овочі не втрачають форму, вони поміщаються в воду на деякий час.
Вручили дипломи.
і ступінь Олександра
"Аутумні подарунки". Робота Альени
"Квіти." Робота Олександра
Тепер пройдіть виставку і подивіться на готові твори, які були показані до проведення конкурсу.
Троянди. Кошик Штучні листя використовуються в якості прикраси
"Білі троянди". Радіш, кабачки, зелень. Всі їстівні.
«Букет квітів». Морква, кавун, редиск
«Кіндерелла карієс» виготовляється, як в казці, гарбуза.
вона. Закрити
І знову. У цьому складі багато людей.
Павич. Використовуються такі овочі: буряк, гарбуз, морква, редиск
р.
Пушкін і золоті рибки. Гогол і трусики
Гоголь і паннока з розповіді «Вечір на фермі біля Диканьки». Насос
р.
Кала. Радіце, морква
Троянди. буряк, морква, капуста (фон) і редиски
Морква смаження
р.
кавун соняшник
Макі. Виготовлений з редискових і солодких перців
Птахи райу. Радіс, морква, гарбуз.
р.
Рибний король фонтан. гарбуз, кавуна (за межами). Квіти виготовлені з radish і radish
Ангели. Виготовлений з редиску. Також в складі беруть участь гарбуз, редиски, капуста
На першому поверсі павільйону відбулася виставка та змагання з різьблення. Друга була виставка майстрів шоколадно-карамеле-глазур-сугарного мистецтва.
"Російський герой". Камінь білого шоколаду. Кінь білого шоколаду. Bogatyr - чорний шоколад. Все готове. Чай на виставці не було запропоновано, на жаль.
р.
"Для тих, хто маррі." Картина виконана з гелю для малювання. Склад гелю простий: цукор, сироп глюкози, вода і карагенна загустка. Отже, картина є буквально цукром.
Ще один шедевр цукру
Це був тест в моїй голові. Коли ви бачите все життя, ви повільно ковзаєте на підлогу на третій малюнок. Чому не завадили чай?
Шоколадні грації. Виготовлений повністю і шоколад. Дві картини праворуч, на фоні, зроблені з цукру. Картина зліва, проте ми приїжджаємо до неї зараз.
Картина називається «Вірлинами пристрастей».
Чудова шоколадна робота! Де мій чай! й
Цукровий чайний набір. Прийміть участь у змаганнях з Казань! Сервіс дуже крихкий
Закритий комплект
р.
Фарбування виготовляється з цукру.
Перцева текстура попереднього живопису
Додано до [mergetime]1315502522[/mergetime]
Коли я бачив, я не міг вірити очі. Квітки виготовляють з цукру. Тим не менш, це диво називається «Положення цукрових квітів, виконаних за англійською технікою «інь-ян».
Я отримав трохи плутати про фотографії.
5743566
Цукрова текстура малюнка, яка трохи вище
Шоколадний живопис. Каркас їстівний. Але все інше, теж. Всі права. Час знайти чай!
"Данці дівчата". Шоколад. Дівчина і газон - білий шоколад з додаванням барвника. Кам'яний білий шоколад з додаванням барвника. Темне коло коричневого шоколаду. Вона виглядає як натуральне дерево під горіхом.
Молодий майстер шоколадних справ і її шоколад "червоний ковпачок". По дорозі шапка з'їлася в кінці виставки!
р.
Що таке завіса. Тест для найважчих. Космічна квітка. Вази і все, що з нього виробляються з карамелі.
151533
Космічна квітка в крупним планом. Від відстані, здається, кольорове скло або щось. Але все це один великий солодкий! Гаразд, я зробив. Я гона, щоб отримати чай і цукор.
, Україна
Джерело: