Гомель - Арабат Arrow 2011

Ось 45 фото. ~6MB і 1 YouTube відео ~10MB

Доброго дня!

Влітку знову зробив ралі на Арабатській стрілі, яка знаходиться на Азовському морі, і яка є її чистою і цілющою стороною. Я хочу поділитися враженнями та спостереженнями.

Попереду я скажу, що цього року з решти твердого позифу і минулого року відчуття, щоб мати будинок на узбережжі Азовського моря тільки посилився багато разів. І все ж офіційні дорогі карти від Navitel в момент поїздки ще були завершені застарілі дорогоцінні камені, навіть безкоштовні навігації в місцях, що полягають значно більш передбачуваними.

р.

Цього року іноземні туристи мали кілька разів менше порівняно з минулим роком. У Маріуполі здійснили брудну роботу, росіяни та білоруські Більшість були місцевими (українською) громадськими, періодично, але частіше, ніж минулого року, зустрілися з Молдовами, латвійськими, німецькими та чеськими мовами. Але насправді це виявилося, що в цих частинах не було холери, не було комарів (бодіти тих місць) цього року ми можемо сказати, і море було теплим і чистим.

Отже, все почалося з того, що нам довелося залишити 31 липня з прибуттям 1 серпня до місця, а зелена карта була видана з 1-го і в останній момент якось вдалося переробити, незважаючи на труднощі бюрократичних проблем.

Ми залишили Гомель в 7:00 в напрямку веселівської контрольної точки Нової Гути відразу ж з'явились, так як виявилося не в оленині. Прибуття в ПП познайомило чергу 63 вагонів на білоруській стороні — неспроможність. Причиною є стопор на Гуті, звідки туристи з кінця черги перетворилися в Веселівку. Ми подивимося на цю непромісну картину і вирішили поломитися на спрощеному пункті Подпребрянка, який раніше назвав обов'язкові прикордонники Гомельської області і дізнався про чергу.

Ми отримали на Подворянку практично в звичайному режимі, не підрахувавши чисто брудні дороги з бруківками і лабіринтів на карті від Navitel (Сусанін відпочиває). Вони прибули до ПП вже з грязьовими автомобілями, начинених особистими приналежками, щоб бути прив'язаними, купе електронних приладів і з великим сумнівом про успішність проходження спрощення з наявним багажем. Але ой! дива - 15 хвилин і ми на території незалежної України. Тепер всі поїздки на південь почнуть з цієї точки зору, можливо, повернення, але на шляху назад білоруські прикордонники більш пікантні про багаж.

Точка спрощеного проходу "Додаток". Ведуться роботи з 7:00 до 20:00, пропускають тільки мешканці 50 км, а також дозвіл на проживання Гомель. Не існує митних зобов’язань, тому перевезення вантажів обмежена.

Переміщення на ...

А потім дорога - дорога. Дорога відрізняється: добре і не так добре. Цього року на автомагістралі E95 і в цілому, було багато нещасних випадків, і не просто, але фліппери, з корпсами на дорозі і все так хрустким. Не чекаю, я не буду.

Перша реєстрація в Чернігові (Навітель, як завжди, викручена пара разів, але дорога відома, ми приводимо і ігноруємо, вазе ведеться зазвичай по чужій вже пофарбованій дорозі) – покупка в бутіках і легкий закусок у висококалорійних McDonalds. Торгівля з знижками 50-80% на MOTOR, Levi's, TOM TAILOR і Broadway стала успіхом. З того моменту, що наша дама і, в частині, ми почали реальний відпочинок.

Заповнений SIM MTS, поповнений існуючим і зіткнувся з дивністю, що персонал одного з офісів МТС не може відповісти на мене половину питань, надсилаючи мене на 111, але бажано 555. МТС – адже прохолодне покриття, майже безкоштовні дзвінки в мережі і дешевий нормальний інтернет на Арабатському стрілі (не 3G, але EDGE стабільний всюди). Але варто замовляти Батьківщину, навіть після виконання всіх умов МТС, ви втратите круглу суму гривні (до 1,5 грн від заявленого) і шарм МТС дещо відхиляється, тому кілька разів вони називаються через відділення Укртелекому. Я не думаю, що інші оператори мають краще зображення.

Переміщення до Київ...

У Києві все в комплекті, дивно Navitel майже не викручували. Ми зуміли приїхати до джемів, які утворилися перед очима через два маленькі нещасні випадки. Навітел знайшов майже не рушій в Києві, а в Вазе вже раніше позначився одна з нещасних випадків, які я бачив на карті, і було помітно уповільнення руху на карті, але ми спокійно пройшли. Я мав бути рогантним і трохи нічним І в умовах щільного столичного трафіку відвідувачі з такими порадами мають безліч розваг.

Далі, простежений E95 з кількома поліцейськими трафіками, розширеними і не такими послугами, АЗС та інші параферналії, необхідні для подорожі. Заповнений виключно з Shell, в минулому році довелося порівнювати різні станції і вибрати улюблену. Ми спробували V-Power, що в цьому році спробували залити на всіх станціях мережі спеціальними стійкими. При запиті, який вид палива олією це і скільки арабів буде додано під витяжку, вони відповіли, що просто миючий добавка і Балтійський бензин. В Україні, а також сигарети різко піднялися. Але ми не звертаємо увагу на це – ми на відпустці і прийшли, щоб не врятувати.

З Темним, прибув на зміну E95 / P06 для закуски і кави напою. Вони їли пельмені, вони є на кожній стороні і всі 50 видів на третій рік, дивний, що ніхто не пропонує приманку 51 видів, наприклад, «збивання з пельменями».

Знежирення, переміщення на ...

З'їзд на П06 розпочався з м'ятної ночівлі: через відсутність знака звуження дороги в кінці перезміни, мій друг і я кинувся за мною (не можна називати це інакше) гіркий перехід асфальту в землю, а потім паркан. В процесі я втратив шматок декору бампера, що я не можу знайти в будь-якому з каталогів прямо зараз. Дякую за те, що вони ще живі, і якщо блок був поставлений там як звичайний або паркан був раніше, це було б трагедія. Ще в 10 кілометрах я відчував тремтіння в руках, а потім все добре пішли, швидкість їзди, однак, теж.

В цілому, було позитивне враження про швидкість в Україні, поріг 20 км / год є дуже успішним рішенням. Після повернення на інший тиждень спробували перебудувати на 10 км / год — це було складно.

Не було місця, але ми запрошували на територію, щоб провести ніч на 20 грн від автомобіля, який ми зробили. Після пари годин сну переїхала на прохолодний глибокий ранок. Дорога P06 і P47 ідеально проходять протягом дня, особливо в першу чергу, вони дуже завантажені вантажними автомобілями, але ширина не всюди замовлення, плюс почався в цьому році великий ремонт. Важкі частини шляху до непідготовленої води я почув її від більш ніж однієї людини.

Наступною закускою була на автогрилі в Котлярево, наша улюблена мережа динерів. Діти були найбільш вражені і відлякуті шкіркою навісної на передні двері кафе. Чудові кафе - стилізация в 5 ++, кухня на 5, персонал, предмети інтер'єру - все це вери вери.

Перший повноцінний сніданок в автогрилі "Мисливець"

Мережа автогриль. На шляху серйозно заряджається тільки в них.

Тоді був Херсонський обхід і спонтанний автомобільний ринок з дешевими фруктами і овочами, злегка запечена і далі на дорозі. Ми дуже зайняті там, як правило, на шляху назад. Ринок в цілому унікальний принаймні в тому, що одна з її сторін повністю охоплює одну з напрямків дороги і кожен не піклується.

Далі, особливо без пригод, вздовж важкої гірки, але красива дорога R06-R47 (одна гідроелектрична станція в Новій Каховці, які витрати), ми досягали Шадцево.

При приході відразу вирушили до раніше заброньованого котеджного комплексу «Бржез» і як якщо з чим вони побачили. В цілому місце не варто грошей. Далеко з моря, собака біля дитячої пісочниці, в'їзд / виїзд на територію за розкладом, щоб не турбувати собаку - нещастя, який тут відпочиває мене або собака?! Номери тьмяні сором'язливі ... в цілому, враження не льодяне, як від нумерації будинку. На місці, копчений Інтернет (Я люблю 21 століття), пам'ятав, що вони обрали в домашніх умовах, набрали номер і переїхали на краще відпочинок в Comfort Plus.

Ми зустрілися з застарілим, продемонстрували, вражають і переконані. До моря було ще ближче, ніж з останнього року «Ат Запорожець», вона була затінена практично відразу через сумні спогади про деякі з наших товарів про жито господарів. Я покажу вам один раз, є чим порівняти з і в Comfort Plus все, якось більше людей порівняно з Запорожець і в порівнянні з Breeze. Тоді виявилося, що перше враження було підтверджено, і ми витрачали майже 20 днів дуже комфортно і без відьми. Ніщо було потрібно, від пробки до пральної машини.

Наш корпус знаходиться в Comfort Plus.

Ігровий майданчик на підставах. Комплект невеликий, але досить достатній і найважливіше задоволення дітей.

р.

Продовження двору. Оболонка під ногами і пучок зелені.

Вхід на майданчики. Автомобілі знаходяться на дворі, для кого не вистачає уваги від інших. Зібрай мене, хто не лаціна, і хто також не відчув увагу інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug.

Наша їдальня

Кухня і барна стійка в їдальні

Після обіду ви можете провести навігацію на місці.

А ось ми поїхали в вечірки під широким телевізором і барбекю на столі. І для дітей це місце творчості.

р.

Номери практично всі лоджії, просторі, злегка порожні всередині, але є сейф, телевізор, супутникове телебачення, великий холодильник, конденсатор, шафа, тумбочки, стіл для приготування щось, шафка над ним, журнал носталь, санітарний вузол ... в цілому, повний набір. На території зручного, смачного харчування (замовляючи 3 страви в день), можна їсти в їдальні, а також замовити доставку в номери, чайник загальний до підлоги (все процідити). Після дня прибирання номерів, 1 або 2 рази на тиждень (не пам'ятаю) зміна постільної білизни.

Діти даються, нехай невеликий, але досить обладнаний і продуманою платформою. Діти були щасливими, і це головне.

Справжня полуниця була розбита на дворі, смішна.

Продовжити

Я і палега.

Один з пунктів на відкритому повітрі був "чарівний і їсти палегас". Попереду я кажу, що програма «мінімум» була завершена - 1 смачна і примхлива азова зловила і з'їла апетитом.

Погода на море постійно змінюється, тільки одна річ була постійною - прагнення половити пальничку, незважаючи на сезон. Спійманий на пляжі, поїхав на Шадцево, поїхав на Стрелькове, загинув спортивну суспензію свого спортивного автомобіля на дорозі шутера, але варто, вірити мене. Посмачення, що дочка була хвора і далі рибальство, а також залишилися 3 дні відпочинку, зламала, але програма не менше завершена і я досить задоволена.

Лімани на Сіваш

Для гурмана Пиленгаса черв'яки копали на Сіваші і його лимани з місячними пейзажами і скуками. Що черв'як і місця. Картини монстра не працювали, але це для кращих, ніхто не доведеться рубати. До того, як вони побачили свої щелепи, які намагаються подряпинити пальці, вони втрачають його на гачок спокійно, а потім було дещо незручно.

Монстрові гірничодобувні ділянки: Сіваш і його лимани, навпроти Hot Spring і Golden Sands пансіонат

8913499

Все було готове до риболовлі: тампон і паличка були придбані, черв'як був фарширований і він залишився для визначення місця. І як це зробити, не знаючи місцевості і коли ви зіткнулися з величезним морем? Так ми вперше пішли на місце, де місцеві жителі зловили озoooootka pilengas, але потім ми дізналися, що був один АУ - це сезонність. Тоді кожен день ми дізналися більше і більше деталей про риболовлі і на день ми залишили нас досить мудрими хлопцями, які могли спробувати щось з місцевими рибалоками. Правда, 99% місцевих рибалок – це похил, тому вони будуть більш довгою мережею.

Перший сорт за палегасом для Стрелковой - в результаті Болт Іванович і хтось ламається тампон, витягнутий з моря

Рибалка Thunderstorm не є перешкодою, якщо ви не перед відкритим морем, у вас немає вуглецевого волокнистого стрижня і є блискавки поруч. Отже, ми не перевірили долю і вилікували, коли ми нарешті закривали хмару буріння.

З наступного дня ми чекали і вважили, що найближчим часом нас перетвориться в правильному місці, або з'явиться спільне місце на березі.

Де ти плавати, азова красуня?

7278416

На риболовлі всі гармати хороші.

Українська І почула мої прохання, що решта надходить, і пелікія ніколи не зустрічалася у людини. Або це результат кидання 10 грн. невеликі монети в море для пива Neptune. Захоплено перший і останній тваринний рік.

Він перший чоловік!

р.

З визначних пам'яток і корисності цих земель відвідали Аскана-Нова заповідник і регулярно виготовляли заготовки до Гарної весни, соляних озер, чорно-сірого мусу, для шламу і солі з озер. Генетична. Кілька разів діти були взяті на тьмяні і іноді худі каруси. Після засмаги над оздоблювальним режимом Совкова пансіонат Азов, візьміть дітей до майданчика і розчарували, щоб побачити тільки 1 новий комбінований слайд.

В цілому розважальна галузь все одно погано розвинена, а також вся інфраструктура в цілому. Я особисто і мої друзі були особливо підкреслені відсутністю нормальної кількості сміття або навіть їх наявності. Ви йдете з цим бітом або шматком паперу або навіть з бульбом, як божевільна людина, і ви подивитеся, куди відкинути її, але ви не хочете соромитися, ви вже були захоплені.

Гарний, приємний. Асканія Нова - це місце, щоб піти, не тому, що це дійсно єдине місце інтересу до тих частин, але просто тому, що це дійсно цікаво. Хоча смак і колір всіх маркерів відрізняються, але любителі зоопарків і всю рослинність обов'язково сподобається це місце. Я не збираюся розповісти вам, що відбувається тут, ви можете прочитати його на офіційному сайті заповідника. Фото на своєму сайті є сумними, але насправді все більш весело.

До речі, як виявилося, є 2 в'їзди до Асканського зоопарку: перший за гроші, а другий - той же вихід вільний T.E. Похід до першого ви платите, і ви можете взяти на себе керівництво і пройти все в свою чергу, і піти з виходу (це зліва від входу, практично на кордоні з поле) ви не будете платити нічого, але тварини будуть вчитися навпаки. Це схема для життєдіяльності, і хто не знижує, щоб надати кілька гривень для корму і персоналу, які надходять через центральний вхід.

Вхід в Асканію-Нова заповідник

Заказник "Асканія-Нова" - качки, трави та інші тварини

Резерв "Асканія-Нова" - шкарпетки в асортименті

Заказник "Асканія-Нова" - павичів були всі захоплені, але ринок біля резерву перо був rampart

Заказник "Асканія-Нова" - ставок з смарагдовою водою

Заказник "Асканія-Нова" - алея по ставці

Заказник "Асканія-Нова" - дивний олен

Заказник «Асканія-Нова» - гірський козок. Хлопець не має проблем з пошуком пробки.

Пробити

Гаряча пружина є дико корисною річ при ручці вміло. Без фанатика - процедури 5-10 хвилин щодня і ви будете здоровими. Вода становить близько 70°C. Рано вранці і після 20:00 люди набагато менше і парковка безкоштовно.

Шлях до спекотної весни

Продається гаряча весна

16514018

Свіжо варені люди. т води близько 70°C

р.

Сіваш є джерелом синього (сірого) і чорної грязі. Більш справжній жирний чорний мус в овесі. Генетична біля занедбаного соляного заводу. Ви можете отримати дикої користі і солі безкоштовно, і на Hot Spring все те ж, але за гроші.

Сіваш (Робітне море) - в тому числі джерело сірого (синього) косметичного грязі

715915р.

Озеро Генік – джерело бруньки, солі та чорної мухи. Магазин зцілення всіх сортів

999 р.

Підсмажений соляний завод

р.

Справа була поруч з виїздом...

В цілому, я повторю, враження від відпочинку є надзвичайно позитивними, які повинні бути, але почуття неповності, на жаль, залишається. Як ви працюєте з цим зараз?

І решта пішов, як це:

Марія Поппінс Азов Редагування

Я ЗАРАЗ

Швей ... oh я колись, але розміри не однакові

Ми залишили трохи раніше, ніж плановані з технічних причин. Власники котеджів входили в позицію і повернули решту в повному обсязі, хоча під неспішними правилами потрібно лише 50%. Для чого вони окремо вдячні!

Так, до речі, в останній день відправлення на шляху до єдиною мийки автомобіля в трьох селах (з нерегульованим цінним тегом 90 грн.) в Генгорці ми можемо сказати збережені, приймаючи одну милу тварину з дороги після ручної роботи над власниками котеджів для виховання. Вони пообіцяли виглядати і любити, і в разі Чаво, нехай вони йдуть в дику. Я мав тимчасовий відкритий терарій, де здавалося б, відчувати себе добре. Час розповість.

Swamp European Turtle. Я хотів зробити ніндзя черепаху, але не було часу.

В цілому, маючи начинку все назад в багажнику, залишаючи кімнату для помідорів Херсона, перців, кавунів, динів і персиків, ми, розповіли всім AMIGOS ВІДЕО і залишаючи за 40 ° гарячими і солодкими шоколадними спогадами до господарів і співробітників, доторкнувшись додому. Відразу після знака Щаслівцева бажали повернутись і це почуття не залишає нас до теперішнього часу. І краще мати будинок в тих частинах і зібрати там на літо себе і з друзями... сни, сором'язливі.

Не здавалося б весело, з явних причин. Все відбулося в точності протилежних (таких, зупинок, подяки) з одним винятком. Натюрморт повернення розбавив діалог з солодким ГАІСНИКом. Вони люблять те, що ви тут не знаєте.

На перетині доріг П47 і Е58 є кільце. Ми використовували, щоб приїхати безпосередньо на P47, і хтось приводить на оновлений E58, який інспектор радить мене в відео, але потім я вирішив не змінити курс. Навітель з його підкартами обов'язково буде фоюватися, і я здаю знати перевірений маршрут і GAishnikov є обов'язково менше, плюс був тільки одна дорога на вазе карті в тих частинах, просто по П47. І вони припинили тому, що здавалося, що я ігнорував знак STOP на кільці, звичайно я не робив, чесного піонера.

Побачити 2! патрульні автомобілі та 5! Гайшніков Я шукав уважно при підписці, знаючи, що я шукав уважно. Інспектор, який припинив мене, не на кільці, на кільці стоїть ще один держатель, і зрізав інструкції, щоб зупинитися або не на машині, розсіяний по всьому периметру. Мій герой відео з периметра припинив мене, просто на команді затримувача, і крім мене 3! автомобіль, і це не можна зробити, але він з ним захочиться.

Нижче наведено прекрасний бесіду з DAI, це дійсно нешкідливий, без полодження і крові:

А потім вони вирішили піти в Києво-Печерську Лавру, тут Навітель Стуко показав себе у всьому кольорі, вказавши мені під час поганого трафіку 2 рази перетворюється, які фактично заборонені, звідти я няньку я поширив місцеву громадськість, хоча я впевнений, що місцеві водії самі будуть няні будь-кому, тому що деякі з них не займають аудит, особливо в дорожніх джемах. Я потрапив до цього, перед мостом після виходу з лаурів, хоча вазе попередив про джем руху, але там немає альтернатив. Вони дійсно спробували мене ram, вони не збивають дзеркала для маленького і не шліфували бічну сторону, але ми також не хлопці з пальцем, зроблені, шкода, ми знайомі з капітальним трафіком. В цілому, все було весело, тільки дружина періодично відреагувала, що кіз так плетені. Вона приводить до 70 знаків і це дика для неї.

Києво-Печерська лавра

Ми приїхали на півгодини, і ми вішали на 2.5. Це дійсно вражаюче місце, і якщо ви вірите, це обов'язково варто відвідати. Я був запрошений один раз з туром, але не виходив, і тепер вони припинили себе і навіть ця невелика частина того, що вони побачили досить вражати. Зараз існує безліч розділів лавра для реконструкції, але навіть без них досить було побачити і куди піти. І знову було чисто випадково, що ми входимо з боку лаври, і не через головний вхід, і ми, як виявилося, не доведеться платити за вхід, ми дізналися про це вдома.

Ми були на день рятувальної роботи з яблуками, відповідно, була послуга, на території Лаври було багато людей і багато монастирських ярмарків. Вони придбали трохи освячений мед з прополісом, магнітами (як і без них), пішли в храм, виконували заплановані обряди і покупка там і продовжили свій шлях додому.

Шукаю красиві фотографії і багато корисної інформації на офіційному сайті, і тут я залишаю кілька тематичних фото для приблизної презентації.

Києво-Печерська лавра - місто в місті

Києво-Печерськ Лавра - Оу дуже багато яєць

Києво-Печерська лавра - вражаюча

Києво-Печерська лавра, а золоті купи моєї душі...

р.

Яблуко-медійна збережена в Києво-Печерській лаврі

Вони вирішили піти додому через Нову Гуту (Новий Яриловичі) - вони не поспішали багато, а через Добрянку вони не ризикували через кількість продуктів в багажнику, насправді було мало з них, але тільки перестраховали себе так, щоб не зіпсувати своїх нервів. На РП ми були 30, але лінія була швидкою і після близько 2,5 годин, ми були на домашньому боці і переміщення до будинку. На митниці ніхто не перевірив нас, в даний момент є думка, і що не займе більше, ніж будь-який хороший. Якщо вони взяли більше, вони можуть виглядати. В цілому, якщо у вас є щось занадто багато, краще пересуватися через завантажені ПП, тому що немає часу для ретельного обстеження і часто занадто багато (без вентиляторалізму) рулони, але потрібно бути готовим до втрати часу - тут потрібно вибрати.

Я також рекомендую, що люди, які мають можливість подорожувати на машині. Нема нічого страшного і нудного в цьому, добре розвинена перевага дорожньої служби. На мене є набагато більше недоліків, ніж є недоліки. Хочу взяти те ж саме Арабатка, хочу піти в джерело, хочу піти на риболовлі, хочу піти в будь-яку точку, і я хочу піти ніде - поїздки до цілющих місць на моєму автомобілі набагато зручніше, ніж автобус і часто дешевше, і я в цілому тримати мовчки про таксі. І ви дійсно маєте руки безкоштовно, ви не прив'язані до часу, до розкладу поїздів ... що можна сказати, поїздка в вашому автомобілі є кращим варіантом, не боятися.

Ну, що все, і я майже закінчив мій звіт. Успіхів!

П. С.
Періодично мої російські-Білоруські погляди та мізки посміхалися всілякими українськими лексиками, а також різними зірками Тюніна. Лідери серед них: Чудова питна вода Куяльник без ГМО

Kia Дядько Schnuck

р.

Джерело: