Відвідування "Міллі" російської анімації

Написання фотоблогера Сергій aka aliveserg: Нещодавно ми відсвяткували ювілей Гаррі Бардіна та Юрія Норштейна – два стовпи сучасної анімації. І за кілька днів до цього я мав можливість відвідати студію Санкт-Петербурга «Міль» і познайомитися з процесом створення сучасної анімації в Росії. Насправді, це буде моя історія сьогодні – великий похід до Мила, де в останні роки з привітною регулярністю виходять фольклорні картини про російських героїв.

34 фотографії

01. Мар Посада російської анімації базується на ентузіазм... ні, ні так – на самовільному ентузіазму! Будівля, в якій виготовляються мультфільми Санкт-Петербурга, ви не будете підозрювати будь-яку участь в мистецтві, а також культуру в цілому. Але колір студії – Я зрозумів це після – починаємо з таким «поступаючим портретом».

02. Мар Світлана Ворфоломеєва, головний художник з анімації персонажа, виступила довідником студії для мене та Настя.

03.03.2014 р. Я кажу один раз: звіт не розкриває секрети успіху або досягнення творчої команди від Мілл, це досить знайомство і занурення в атмосферу, в якій створюються повнометражні анімаційні фотографії цієї студії.

, Україна

04.03.2014 р. Гумор всюди - від найпростіших насадок до котів, до каустичної самоіронії і позбавлення все і все.

05. Мар Група в основному молода.

06. У Дружба, вершники та інші трудові відверті тут на кожному етапі. У короткі всі скелети були виведені з віконних шаф.

07. Мар

08.03.2014 р.

09.03.2015 р.

10. На додаток до франшизи про героїв, їх коні та принц-продюсер, тут готують інші проекти, наприклад, анімація на Сочі Олімпійські ігри.

11. У цій атмосфері-спіріті та стилі Тім Буртон (Tim Burton) і творчо продовжує творчо створювати передолімпійські оповідання.

р.

12. Ви можете переглянути відеокамеру на вході.

13.00 р. Анімації з олімпійським факелом і антитеросами доповнюються регулярними вправами для поліпшення зору (майстр!).

14.

15.00 р. Ось і на 13-му символіці Янке (бабаба Яга) і Костик (grandson of Koschei Immortal)

р.

16.00 р.

17.00 р. Кожен відділ має свою атмосферу, аж до серйозних і напружених граней, але загальний тон настрою все ще читається.

18 років

19.00 р. Тут ще не забули легендарних світлових столів і різців отворів для хребтів. Є кімната для серйозних звернень до людей.

20. На фоні загального slobbery фото п'яного чаю Fellini виглядає так органічно, дивлячись на те, що відбувається.

21.

22.

23.

24.

25. Чи пам’ятаєте мультфільм «Дварф-Наза»? – це теж зроблено на цьому «Міллі»

26. Світлана на слуху намагається сторінки сценарію від нового проекту – грубість, вона все ще гасить

27.

28. Навколо чоловіка зібрані бобери, і людина не боїться – бобери добре.

29. Ton Studio, тут записують голосувальник персонажів. Як про віддалені?

30. Жовта шестигранна сорочка в рамі - це талісман від Костянтина Бродзита, не менш славний творець анімаційних полів.

31. І це Володимир Торопчин, режисер нового мультфільму про Іван Царевич і сірий вовк.

32. У студії є дитяче дитяче приладдя для вступу до професії аніматорів. Більше інформації про курси та вакансії краще подивитися на сайті

33.

34. І я хотів би закінчити розповідь про серйозну замітку про досягнення цієї студії, але іконостас з заслугою сам видає грайливий летеміт.

Всі
Зареєструватися

Джерело: