Бездорога поїздка

49 зображень + трохи тексту

Головна

Останні вихідні я пішов на дивний позашляховик. Найточніше, вони можуть описати як «фото прогулянка з недорогими елементами».
Хоча я не доглядати, дати мені картину. А картини були досить, стрижень під ката.

Якщо ви думаєте, що є багато фотографій захисників. Перш за все, Дефі були досить, і по-друге, вони дуже фотогенні, і по-третє, я просто люблю їх.

У колоні було близько 24 екіпажів різної підготовки. Від монстрів до Ніва.

Так як трек був одним і пройшов все разом, спеціально підготовлений мав виглядати пригоди самостійно.

Про фотогенність Дефектів. Порівняйте – Патрик в пудлі (Я люблю домашніх УАЗ без зайвої ніжності, ніж англійські).

І в той же пудлі, деф. Що називається, відчуйте різницю. З появою Захисника будь-який пудвіч перетворюється в бруд.

Короткий ярлик не завжди найлегший і найшвидший. Не тільки зробив він полонений, але також загиблий.

Давайте тягнути. Два Дафс витягти одну УАЗ через лебідку.

В той час як водій шукав допомогу, автомобіль переїхав в зворотному напрямку.

до 1 2 3 4 5+

Не зупинявся на інших учасників. ТЛК впевнено занурює спину і вперед в тампоні.

Чу! Випускають оксид азоту в атмосферу і ...

Р

Behemoth, падаючи над, отримує на землі ...

Виїжджаючи за ліжею.

Цей автомобіль пропущений у всіх без проблем, натяг, ніколи не обтягуючи.

Дядько, я знаю, що ви зламали! Ваш автомобіль зламав!

У чистому грунті застрягнув близько сотні кілометрів. Гриби дивилися в нас, як ідіот. Так само перший в колонці вже відвертий чай, зібрані гриби, риба спійманий і копчений кілька разів, а закриття все ще сплетіння.

- відео @ Tube8

...

Але гасити за брак фото в стилі «Я був водій, немає часу на фотографії!» тут не пройде.

Я стояв на високе горбове мислення про майбутнє.

728107

За ще вісім-десят десяти років величезні розбіжники Росії будуть подушені новими захисниками.

Я сподіваюся, що Ульяновська завод ніколи не наймає дизайнера-маркетолога, але продовжить рухатися, нехай повільно, але обов'язково, щоб спрощувати дизайн і підвищити надійність.

...

...

...

Пасажири.

...

Деякі портрети розвести залізо і бруд.

...

...

О, мій! Хай!

Кожна людина, ймовірно, почула класичну висадку захисника. Спеціально для цього навіть педаль-монтаж і рульовий стовпчик максимально наближені до дверей. Що говорить легенда.

Однак звичайний розташування контрольних засобів не перешкоджає драйверам інших легенд для імітації драйверів захисника. Заздрити?

Ще одна зупинка плювати. Під час подолання наступної зони ви можете скористатися застібкою або закускою.

На пагорбі після проходу сотні коліс на злій гумці помітно зменшується розмір.

А крім однієї доріжки, є п'ять або шість альтернатив.

Це поганий Pajerick first gotuck на вершині, потім власник зробив другу спробу буріння і зробив поганий друг, який повинен бути поганим.

Найправильна аерографія на СУВ - це те, що не можна побачити під шаром бруду.

Ампуш.

р.

Кінцева точка маршруту була очищенням і тампоном в невеликій низинці.

В той час як деякі занурені сходи, інші змащуються вниз.

«Купка – будинок для hippopotamus. Але ми не відчуваємо, що сидять тут.

рятувальна робота.

На іншій стороні тампона, занадто, життя кип'ятіння.

2619493

...

83857.

Цей хлопець на Нива славиться мухою над тампоном і поїхав в гору на 50 градусів.

Р

Тепер втрати. Є пекло.

На одному з захисників я побачила кардан. Я ще не знаю, якщо болти розрізати або якщо хрест розсипається.

І самозбираний передній ось на ТЛК 80.

В цілому, це дуже позитивна подія і як фотограф, я насолоджувався його. Якщо я був водієм, враження буде різним. Занадто багато автомобілів в одному стовпчику, особливо різні ступені підготовки.

Вже в темряві ми пішли на асфальт, накачали колеса і переїхали на північ. Головна

Всі 85 фотографії

Я зробив. Спасибі всім.
udp: два автомобілі мають непальні номери

Джерело: