Моя зброя.

Добрий день. Я вітаю вашу увагу на збір зброї. Я думаю, що будь-яка людина не залишить байдужих гармат. В нашій крові необхідно бути. Я відразу ж зауважив, що я фотографував наявні копії, і не шукав красивих фото в Інтернеті, тому будь ласка, пробачте якість. Ось ми йдемо. 15 фото.
Я недавно почав збирати, тому у мене є лише 8 одиниць. Я прийшов і попросив на спеціальний випадок відображення. Ось загальний вигляд.

Далі кожен примірник. Далекий правий осей, який я ідентифікую як індійський. Якість металу не хороша.

Також його.

індіальність в ній дає одну функцію. Нижня частина незламна і є загостреним кінець. Це особливість індійських і Пакистанських ножів.

Потім з'явився невеликий пістолет. Для бігунів і циклів, які дратівливими собаками. Але потім було зручно приховати її в жилетній кишені і зйомки мовчазувалися. В цілому дуже зручно було не тільки для собак.

р.

Будь ласка, не розірвати збірку буде 15 фото. Нагадуємо ще раз.
Він розплавився до шоску. Його особливість - ітаганська форма леза. Таким чином, солдати могли використовувати байонет як сабер - посилений ефект різання.

Безшовні.

Просійський артилерійський сабер. Це досить нешкідливий. Метал поганої якості, очевидно, не потрібно використовувати в разі, і він буде придатний для парадів.

На ефесі перехрещені гармати.

Німецький сабре. ГДР. Він не брав участі в боях, він брав участь у парадах. й

вона.

Я любила GDR герб на Ephesus.

Це мій улюблений. Шнур до гвинтівки Арісака. Він боровся в Тихому океані. Японка відразу видима - якість леза відмінна при видаленні сталі "пілінги" з обшивки.

І, нарешті, два німецькі лави першого і другого світу. Не менше очікувань. Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: