Я дав годинник або британський годинник.

Що це було. На мій 27-й день народження мій улюблений дав мені крутий годинник.
Я дуже щасливий, я дуже любив їх. Дизайн, як я люблю його, є одним з моїх улюблених. Шин! Як правило, в таких випадках я відразу забуваю про інструкції і справу з пристроєм так званим методом гарбуза. Але в цей час щось підказувало мене, щоб побачити читовий аркуш за допомогою одного ока. Він не зробив нічого. Як видно на малюнку, зверху зліва кнопка легкий. Що говорить інструкція. Але на ближньому огляді моєї презентації я чітко бачив скидання слів в цьому місці. Експериментально можна встановити кнопку, як очікується, виконує функцію підсвічування, але невірно підписано. Імовірно, під час складання, екран був якось пасований поворотом 180 градусів.
В цілому я дізнався від голоду мого небесного, де був замкнений гаджет і написав менеджерам компанії за кордоном, вони кажуть, так і так, щоб радувати мене захотіли, і ось справа. Наступного дня вони відповіли в цьому вені: «Ми дуже любимо, ми б’ємо наших брів, ми не знаємо, як це відбулося. Ми відразу надішлемо вам заміну, і ми щиро запитуємо вас тільки одну дрібницю: відправляємо нам дефектний пристрій, не відмовляємо. Ми беремо на відшкодування вартості відправлення. Я думаю, що люди приходять до мене з усім серцем, я піду до DHL, так що я не затримую їх, швидше, щоб доставити.
Ціни на DHL вражають неприємно. Для 170 грамів відправлення просять 2100 рублів. Мій пил пішов негайно. Я думав, що я можу чекати пару тижнів: Прийдіть до нашого улюбленого Поча ройсі. Дівчина попросила мене порадувати за вартістю і терміном. Відповіли: «Що потрібно відправити?» Ну, я сказав, що це було. Вона, без загиблості, витягнеться з декабелів стійки старий Тальмуд (відчуття, що це своєрідна реліквія, яка спадкоє від покоління до покоління) і каже: «І годинник не може бути відправлений в Британію». Я дивився, щоб дізнатися чому. Вимкнено, що годинник включений до переліку товарів, заборонених для імпорту в Україну.

Я збираю додому і я розповідаю їм, що я не можу надсилати їх через заборону. Я даю посилання, поясню, що російською мовою.

У відповідь прийшла лист, що надійшло мене в маленькому стопорі. Я спробую перенести якомога ближче до тексту: "Якщо так, ми щиро просимо вас знищити продукт з найменшою шкоди навколишньому середовищу." Всі Ні табло, не змиваючи. Тільки надії на свідомість громадян Росії.

П.С. Звичайно, він не руйнував, зліва в резерві.

р.

Джерело: