День танків 2011. Сталінська лінія

Всі права, тепер я отримую звіт про день танкера.
Тут буде багато книжок і малюнків. Не навіть відео.

Так як подорож до Сталінської лінії був переважно для дитини, більшість фото покаже свою ідентичність. Я також запозичила щось з інших джерел.

Я був серед 700 швидко в'язаних щасливих, тому я отримав запрошення на 2 особи (мій син і шахта). Є.

Так, широко відомі в вузькому колі офісу Wargaming. NET, краще відомий як розробник гри World of Tanks, ініціював святкування Дня Танціста в історичному та культурному комплексі «Сталін Лінія». Kag Bae, апологізація останнього суглоба, коли "селебрація" була обмежена обов'язком "відновлення", яка з'явилася на сайті в кінці дня, розробники вирішили цей час підходити з ковткою. За підтримки керівництва Сталінської лінії та Міністерства оборони, Wargaming. Оголошено початок прийому заявок на безкоштовні запрошення. Однак, отримавши понад 700 заявок на участь у заході за перший день, офіс закривав бізнес з запрошеннями (фігова з припливу тих, хто бажає), пропонуючи іншим особам прибути самостійно і сплачувати 20 000 білоруських рублів (близько 100 російських рублів). Друк цього картону на принтері може заощадити гроші. А в той же час отримайте пам'ятний значок, що дозволило вам зануритися в водяній кулі і їсти на польовій кухні.
З моменту заснування комплексу розташована пара десятків кілометрів з Мінська, разом з запрошенням до поштового відділення прийшло схему розміщення автобусів, які повинні прийняти спрагих геймерів до свята.

72401992р.

Отже, 11 вересня 9:40, околиця метро "Стон Горка". Важкий натовп очікування. На 9:50 з'явився квартет автобусів. Не верхній рейс, але не в місті.

Насправді, ми йдемо...

Через 20 хвилин Відкриті ворота. Дядько збирає палірування різних розмірів листів з такою ж картиною, далі до хлопця віджимає з пакету «маморські значки», потім дівчина розподіляє схему комплексу до новихкомерів. Актуально ця схема була прикріплена до запрошення.

Збираються люди.

На лівому молоді активно монтують стадію, праворуч є ПТ-76, пофарбовані під червоним камуфляжом.

р.

Переходимо на центральну площу. Ось, ще один ПТ-76, Су-100 і пара Т-10-х влаштували себе. Проходячи відвідувачі з знанням матерії торкнулися язики і показали «необхідні»: «Во! Це IS-3."
Нерідко додаючи лінії про те, як він накачував на ньому, і як він зігнутий на ньому ...

Після того, як швидко кілька людей у вигляді Червоної армії перетворень загонів, закруглених десятками осіб в організованому натовпі, званий її тур-групою і привів їх до перевірки Сталінської лінії. Дитина не зацікавила екскурсію, я не можу сказати не менше керівництва. І до питання «Що таке Сталінська лінія? Чоловік ранньої статевої приналежності сказав: «Чи... це... лінія проти Гітлера...» В цілому, ми відокремили від групи, а куб кинув на сайт з військовим обладнанням різних років.

Це піононе, до речі.

І ось реальний IS-3.

Помітивши буквально на кожен, ми пішли, щоб перевірити Лінію себе. У чистому вигляді, без «тексту», це один артилерійський півконон'єр, кілька стовпок і спостережний пост. Для чіткості вздовж автомагістралі існують антитанкові їжаки та чола, є секція прокладки, а також унікальна експозиція російських, польських та німецьких бронетанкових ковпачок, збережених з Першої світової війни. ?

р.

Більшість з усіх, парі протиповітряних гармат (повоєнний і післявоєнний) привертали інтерес - механізми гармати діяли до радості навколишнього неглибокості.

Як ви не можете звернутися до оператора?

Добрий постріл.

По суті, один більш антиповітряний пістолет, трохи більше )

850542,990 Р

Ще одна точка веселощів є конструктором DIY від Stug III і PzKfw III запасних частин.

Інструкція йому.

р.

Всі PT води соб ...
Якщо хтось не розуміє, це ...

Додано до [mergetime]1315956990[/mergetime]
Ми пішли в поле спокійно. Припинно чоловіка в кулястій жилеті, носінні пакетів і розміщення кілочків з шматочками захисної стрічки, коли ми побачили, що дуже гучний. Очевидно, що він не був щасливим, що ми були в області прокладки вибухових речовин і ми краще опинилися звідси. Який був підтверджений сержантом, який прокинув наш «прорив».

Захопити його. Тим не менш, про НП No 135 було щось цікаве. Назви, пара ракетних тракторів з причепом для транспортування танків.

І самі танки, звичайно, Т-34-85 і Т-72. На сьогоднішній день в камуфляжах сходження тільки дядьки. Відразу відчував руку Міністерства оборони. Але ніхто не допускав до танків так далеко, тому ми очолювали до закритого парку, де є активне обладнання, яке використовується для демонстрацій.

Але я чекав буммера. Техніка була просто починалася до «міну», тому всі аутенти з парку були видалені. Пішак ...

Наша увага зрушила на авіалінію та повітряний захист експонатів
Це насадка MiG-31.

Додано до [mergetime]1315957807[/mergetime]
Час підійшов до години дня і люди, якось почали плавно рухатися до подіуму, перед яким всі «покази» відіграли. На початку другої парі курсантів передньої однорідної троянди до «стаги», а потім виявилося, що участь Міноборони не обмежувалася танками. Концерт. З патріотичними нотами... УФХ ... Займав мене сороки хвилин. Не сказати, що це було дуже погано, але люди зібралися для цього. З іншого боку, без концерту, великі дядьки в епаулетах, ймовірно, приколоти танки.

З того, як це може, «стаж» було очищено, і три поліцейські вийшли до очищення перед аудиторією.

Важко, площина, яка перебувала в повітрі протягом декількох хвилин, виведена в тринію в чорному уніформі, і ... Б-БАХ!!! Смуги кладуть низькими. Через хвилину, на правому, німецькому Бульшиті з загіном солдатів не порушили.

П'ятниці кинулися, кинулися і вийшли за будинки. У повітрі до першої площини висаджували другий, і вони пара почала «бомб» загарбників. Я повинен сказати, що він виглядав дуже природно, коли літак на гойдалці рейс пройшов невисокий над полем і BA-BAH !!! До того ж, у найрозкішому повороті літак знизився до 15-20 метрів! Це ДУЖЕ низький! Алас, звук автоматичних гармат під крилами і доріжкою заготовки землі ми ніколи не побачили – спортивна площина, але ще. Про нас

В той час як суть матерії, зліва прибув ще один Невідомий німецький Бульшит, але з вежею. З іншого боку пагорба з'явився БТ-7 і близько половини десятків радянських солдатів.

р.

БТ-шка не проживала довго, після декількох хвилин вона потрапила на дошку і красиво копчена.

З-за пагорба з'явився T-34-85.

Невідомий німецький Bullshit з вежею, що приховує позаду корпусу БТ-7. Триптих-чотири вирішили взяти запальну кришку, ефективно зламав будинок і взяв з собою знімок ННГ без вежі

ННГ з вежею вогневий з амбаша, який спалений і був знищений другим пострілом. Прибуття немовляти закінчили від мехвода. Епічна природа картини була зіпсована тільки слабкістю звукових ефектів на T-34-85, «знімки» гармати 85 мм дуже слабкий навіть у порівнянні з 45 мм того ж БТ-7.

Але час тріумфінгу радянських бронетехнік ще не приїжджає. Направо, PT-76 в камуфляж і з німецьким хрестом на дошках, збитими. Акуратно, він був відхилений за роль «Пантера». Триптих-чотирьох злодих і заморожують.

А потім раптом, знову, в бочку!

Хто тут?
І ось вона красива 44 з танковою посадкою на броню.

PT-76 опіки, Газ-67B переходить на всі пари з гарматою 45 мм на причіпі, Газ-АА ( "халф-світ"), пили за ним і стовпчик Zis-5 вже злегка закриваються. В той час як учасники ралі непаровані, ніхто не застрягнув.

«Королева полів» перейшла в руки, захопивши пару виживання німців. Проте, лежачи в ногах, блювотні рухи за прощення, а потім кинувся бігти. Він розстрілився з трьох бочок до затвердження рояків.
Вітаю!

Цистерни "Беатн" переїхала ближче до подіуму. Люди відразу заливають на поле - подивитися, відчувати і фотографії.

Хтось зламав в мегафон, намагаючись відреагувати аудиторію, повернути їм місця, перспективувати, що вони отримають все це, але трохи пізніше. Як виявилося, буде ще один сольний виступ Т-72.

Але що це було, я не маю ідеї. Я пішов у зворотному напрямку - до стрільби. На жаль, ми були розчаровані - не було кульок. За три години відвідувачі знімають 500 раундів. Але вони пообіцяли принести нову партію.
Але не було людей, які змогли доторкнутися і відьмакувати справжню військову зброю. При наявності в той час були: AKM, Мозин гвинтівка, карбіна Mauser і SKS. Моя кохана Стг 44 була прийнята до війни. Але вони принесли Nagan.
До речі, дитина не шахта, але вона виглядала дуже смішно.

Складання

Після отримання голоду вони вирішили подивитися на кухню. Вони знайшли три грандіозні. У меню - перлина каша, хліб, вівсяні печиво і чай ) Класичний жанр. Але черги були такими, що поки ви стояти, ви знову погорнете. Поруч з сувенірною торгівлею. Майки, муси, магніти - все подобається людям. Але ціни... Одна куга потворна з баком вартістю 50 000 Bel.rub (250 російських рублів). Що не доставляється... У наступному наметі з написом «посадка на танках» були злому на ноутбуці в... добре, ви знаєте ...
Про нас Повернувшись до знімального діапазону, дитина з серйозною шахтою звернулася з короткою чергою з «кіш» і ми пішли шукати, де вони ковзали тут.

Як показує практика, ми зробили право, що ми не розбили передні рядки. Погляньте або зробіть зображення, коли це там.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное