Таємниці святкують Різдво

Неймовірна історія сталася на заході під час Першої світової війни.
Різдвяне Єва 1914 року відсвяткувалося французькими, британськими та німецькими солдатами.
Ви знаєте, як він чарівний.

Різдвяне свято - це особливий відпочинок, тому навіть солдати на фронті отримали багато посилок з дому, в якому крім теплого одягу, медикаментів і листів, були різдвяні подарунки, і навіть гірлянди ялинових гілок.

Увечері 24 грудня німецькі солдати почали прикрашати свої траншеї і співати різдвяні колядки, до яких британська піхоти відповіла співом англійськими піснями.

Німецькі солдати порушили у розбиту англійську, «Щодо тебе, англійці!» Відповіла відповідь: «Таке вам, Фриц, але dinna o’er з'їсти себе, вони ковбаси! й

І обидві сторони продовжили щіпку і слухати один до одного. Деякі солдати почали переходити на нейтральну смугу для обміну різдвяними подарунками - шоколадом, сигаретами та різними дрібницями. Солдати показали один одному фото своїх сімей, обмінних сувенірів для пам'яті. Трохи пізніше, останні вороги навіть відіграли футбол на нейтральному провулку.

, Україна

Навіть артилерія була безшумною. На поле бою за місяць допускаються ті тіла загиблих солдатів. Проведено спільні послуги з похорону осені.

трюс поширився на інші ділянки фронту, і існує безліч оповідань футбольних матчів між протилежними сторонами. У багатьох секторах триватиме 25 грудня і в деяких областях до Нового року.

р.

Бруце Барнсфатер, який служив в Британській армії в той час, написав:

Не пропустіть цю унікальну і дивну Різдво для будь-якого. Я помітив німецького офіцера, лейтенанта, я думаю, і будучи невеликим колекціонером, Я наказав йому, що я вибрав деякі його кнопки. Я вивів мій дротяник ріжучих і, з декількома крадіжками рухається, зняв пару його кнопок і поклав її в кишеню. І подарував йому дві мої в обміні. Нарешті, я бачив, що один з моїх машинних гармат, який був трохи недосвідченого барбекю в цивільному житті, був різкий неприродно довге волосся obedient Bosch, який був хворим на коліно на землі, а автоматичні ножиці зрізають назад голови.

У цей день кожен був у великому настрої, свято зробила можливим для того, щоб забути про суворе побутове життя. Кожен був дуже щасливий з трюком, з рідкісними винятками, звичайно. Одним з таких виняток був молодий корпоратив 16-го Баварського заповідного фонду, Адолф Гітлер.

Різдвяний трюш - яскравий символічний момент миру і людства на тлі одного з найбільш драматичних подій сучасної історії.

Джерело: dimka-jd.livejournal.com