Відвідування Артемія Лебедєва

Артемій Лебедєв пише аку тиму: На численних запитах робітників я публікую фотографії мого хмелю.
16 фотографії

1,1 км Квартира в оренду (російською мовою можна просто не придбати квартири, а якщо ви заробите так багато, то не витрачаєте на квартиру), будинок був побудований в 1914 році. Я ніколи не бачив своїх сусідів.

2,2 км Так, будь ласка, ось тапочки. Приїхати Реконструкція квартири. Закрили всі книги. Скинути одну стіну. Я побудував ванну кімнату (до мене було офіс в квартирі, де замість ванної кімнати була кухня). Пофарбувати підлоги чорною.

24245424

3. У На передніх дверцятах модель Opel car. Я купив його в Фінляндії, і я ще не зачарував. Там навіть кермовий круг обертається з черв'ячним редуктором.

4. У Я перетворив коридор в третій номер в камеру зберігання і відкритий гардероб. Третя кімната поєднана з другим, отримала велику кухню / вітальню / кінотеатр (жовтий жовтий зліва).

5. Умань Весь передпокій оформлений знаками з різних міст. На полку відрізали себе (Галицька - від Костянтина, Червоного - від Калінграда), Якщо у вас є вуличний знак, я з радістю додаю його до моєї колекції. Друга половина колекції вішає на роботі. На лівому – мій улюблений плакат – підручник для школярів 1920-х «Війна влада» (мовне навчання - «війшов в-ва-ла»).

р.

6. Жнівень Книги. Дерев'яна леопарда з Свазіленда.

7. Про нас Вхід в ванну кімнату і туалет через книги. На дні справа над папками документів є винними пробками. Я віддаю перевагу сухому червоному.

8. Хрон 3D.

9. Навігація Шафа мого дизайну для подачі зубної пасти, тріфлі, туалетного паперу та оперативного читання. Застібка дверей прикрашена вашим улюбленим шрифтом композиції. Папіри туалету різні - кольорові, візерункові, фактурні. Помаранчевий рулет є наждачним папером.

10. Душ. У певній точці я зрозумів, що я не користуюсь ванною кімнатою. Я ще не купую. Двокамерний душ - це мрія поета.

11. Спальня. Є два шафи з одягом, які немає дверей, але штори.

672008р.

12. Кухня. Для того, щоб бути двома мікро-кімнатами, тепер один простір з аркою посередині (не було дешевше залишити). Ковролін - російська. Одруження виробництва був блискучим. На правому екрані складається розкладний екран.

13.00 р. На полиці - проектор, спікери і програвач.

14. Постери харчування.

15.00 р. Кухня призначена для молока. По-перше, я люблю молоко. По-друге, це кухня. Стіни прикрашаються плакатами «Сучасні коров’ячі маші – ви будете їсти молочну кашу», «Що можна отримати з молока». Ковша з молочним транспортером.

16.00 р. Я люблю передреволюціонарні банки. І з різних країн я доводжу місцеві контейнери для води або чаю - десь це чайники, десь афоре, десь кавові горщики.

Добре, завдяки приходу.

Джерело: