Як я пішов в космос безкоштовно!

Це майже неймовірна історія почалася з квітня виклику від мого друга Дениса. Б.
Я відомий Денис з Казанської епоху, а в Москві Ярославль і Сочі, коли час був більше, ніж раз на футбол і не тільки зустрічався.

Привіт.
-Привіт, Данило.
- Привіт Денисішче.
до Що таке CBB?
- Я роблю програму на радіофанатік.
до Які ваші літні плани?
Я ще не знаю. Що ви платите?
- Ви дівчині? Більш важливі речі. Чи можна зайняти кілька місяців з вашого життя?
Екстрим і враження від гарантії життя!
Раков, ми підемо до Волги, щоб зловити курку в Сочі?
Ви можете мати рак, якщо ви хочете. Ви збираєтеся працювати з нами?
-? ?
до Тут одна велика нафтова компанія придбала два місця в "прогрес", добре, є туризм, PR і все це. Купуйте, що купили, і як прийшов час йти на кризу.
Я мав літати з іншим топ-менеджером. Я, як спортсмен, він представник. Зараз люди не розуміють. Вони кажуть, що вони жирні. А проект відсутній. Не можна залишати півпорожній корабель, тому я запросив знайти другий туристичний маршрут. [нек]
- Чому ти запитав?
Психологічна сумісність тут дуже важлива. Головний менеджер права літати на новорічній корпоративі завоював пивоваріння. Я був змушений піти на всі партії і ялинки з ним так, щоб ми могли б лягнути, я майже закінчив свою кар'єру як спортсмен. Ну, ви і я знаю, що ми відверти багато солі разом!
- Я не знаю... А топ-менеджер, який не літає?
- Я не знаю, він купив острів в Таїланді разом з інфраструктурою, тепер він працює звідти.
Що ви думаєте?
- Чому ви не приймаєте дружину?
- Хто йде на простір з самоваром? Дуже дякую!
Ви не можете мати дружини на цю команду, і є тільки три місця. У МКК не існує жіночих боків, ви знаєте, що вони все ще суперстижні вітрила в серці. Тільки американські жінки працюють на станції і тільки в обмежених числах. Графік роботи
-? ?
Тепер всі поїзди є міжнародним, наша назва Amazon Cindy. В цілому, графік дії, як це, ми літаємо в три, кидаємо Cindy до ІСС, навантажуємо корисні речі і продукти харчування. Це невеликий день на станції. Ви збираєте фотографії для блогу. До речі, все, що буде знято і з фотографіями інших у вашому розпорядженні, гарно освітлювати, для цього я збираю! Далі ми познайомимося з трансфером. Отримай сон. Якщо все добре йде, ви будете з американцями, як прес в зовнішній простір. На сьогоднішній день я буду жити і привітати працівників нафти на бочках мільярдів і двадцять-ти добрих, які саме тому надсилають мені. Потрібні відомі спортсмени, щоб сказати привіт до них з космосу. Це така ювілейна річ. Далі беремо Джессіка, результати експериментів і зайдіть додому!
- Джессіка?
- Я. вона також американка, цей термін її на ІС переходить, буде літати з нами на землю, назад.
- Чому не всі вони на маршруті?
І хто буде контролювати прогрес, голова кульки? Не ми! Американські жінки побудуть нам один шлях, другий спини. Наші олійники оплачуються за вагою, як чоловічі пілоти, так і тонкі дівчата будуть літати. Відмінність буде вирізати, як завжди. Що робити?
І я сказав так. Денис відправив мені список документів, які передаються, і номер, для якого проводиться медичне обстеження. Моє здоров’я було чудово, крім зубів. Ущільнювачі були перероблені в КПК в іншому випадку під час перевантаження, можна було втратити щелепу. Все лікування було частиною страхування, а операція була проведена практично професором. В цілому я був радий.

Не ламайте!

Початок.
Пам'ятник Гагарину на алеї КПК.

Alley CPC, на стінах графіті на космічних мотивах.

Р

Навчальний комплекс. Скільки годин було витрачено тут, непрочитано!

Денис і я викладав більше про кнопки, які не повинні натискати, ніж контроль судна.

Центрифуги тут називають «Кузькіна матері». Це один з найбільш виснажливих тренінгів, але без нього ви не змогли дізнатися, чи можна літати або ні. На цій задачі був відомий датський коментатор і ведучий виріз. Звичайно, я не був тільки кандидатом на рейс.

Щодо того, як я міг би мати локацію під програмою, цей компонент у навчанні був дуже важливим.
CPC басейн є найбільшим у світі.

Р

Спочатку інструктор йде в, потім мене і Денис. Він був переповнений менше, так як план був витрачати весь рейс в судно.

Вибрати 42 _

Для цього він завершив прискорений курс навчання в управлінні трансфером.
На мій погляд, щоб отримати диплом, він відповідав досліднику, де автопілот американського виходить і відключився! Безкоштовно.

Коли ми пішли виживання, Cindy приєднався до нас!
вона велика дівчина, говорить про хорошу російську, і вона також наш командир.
Після того, як вона повинна була стикатися з МК

Виживання в степовій зоні.

Після завершення двох місяців курсів CPC і завершення іспитів, три з нас були передані в Казахстан.
Аеропорт Астана.

Вхід до Байконур.

р.

До нашого прибуття вони знайшли старий автобус, що перевозить перші космонавти, оливники обіцяли відновити його, а місцеві жителі вважають його гарним оменем.
У цій формі нагадує більше авто Gyperscripter!

Перша зустріч з дошкою.

Дуже серйозна безпека, хлопці намагалися заборонити мене стріляти, але усвідомлення того, що я летю її по відношенню до сторони.

Майже зроблено.

Це день вильоту.
Ме, Денис і Кінди знаходяться на автобусі перед kickoff.

Фото робітників закритих люків. Дуже спокійний на ньому.
Я був дійсно нервовим. Серце було готово стрибати з горла і зухвала.
На даний момент я чула участь у цій історії. Повернулися до палива.
Тут готовий викинути. Не заспокоїв мене. Астронавти є справжніми героями, що я думав про останні секунди до підйому. Я також пам'ятаю гарну медсестра для тестування ДНК, просто у випадку.

Ці фотографії прийшли до мене на мій email.

Як мій голова затхнувся в той момент!

Мій перший простір фото. Підхід до МІС.

Хлопці на станції були знімки наших локонів.

670644

ІПС готовий прийняти “невинний”, практично прибув. Сонячний парк.

Звідси і Денис чекають на дозвіл на відкриття шлюзу.
Я просто пообіцяв як папарази. Старе хвилювання пройшло, надзвичайна ефорія.
Правда трохи нудотна від звички.

3250Р. 3700Р.

Знайомтеся з вітамінами!

Як пообіцяли, трансфер з нами.

американці успішно стикалися. Все тепер команда в повній міцності, станція 11 чол.
Я раджу, що відбувається!

Денис, керма Endaver. Я не допускається сидіти, немає сертифіката про прийом.
Ох, шип. Як я гона вкрасти її!

325862

Перегляд з станції фіксатор, починаючи роботи. Потрібно взяти якомога більше зображень.

Кінець першої частини.
Друга частина ще немає, тому дивитися, я додаю.

JavaScript licenses API Веб-сайт

Джерело: