Рівень 80 ас

12 зображень, деякі листи.
Київ. На початку вересня 2011 року посадові особи, нарешті, вирішили обвинуватити перспективи ім. Миколи Бажана. Головне шосе – міжнародні ворота столиці, разом з якими 10 разів на добу кисть, лікуючи сирини і миготливий червоний і сині відроводні автокади іноземних делегацій і державних відходів.

722468

До ЄВРО 2012 р. дорога була «закручена» по одному провулку в кожному напрямку змінилися стовпи дорожнього освітлення, прокладені нові тротуари і, звичайно, прокладені велосипедні доріжки! Нові, починаючи від зелених газонів, радують око.

Рівень 80 ас

Пост на тему «Я худобувна» часто зустрічаються в Інтернеті. Кожен підтримує авторів, праведно сердитися. Я говорю про захоплення моєї батьківщини під час руху. Це багато. 20% всіх, хто отримав ліцензію водія.

Рівень 80 ас

Дорогі працівники та комунальні послуги знову позбавлені головного мозку. Знаючи психіку нашої української худоби, вони не турбували, щоб зробити додаткові суми для встановлення внутрішньої сталевої огорожі в кошторисі, так що на газоні не буде йти гумка, намагаючись уникнути джему трафіку. Так, і місцеві п'яні регулярно намагаються перехрестити трасу «на наступний світ». Найчастіше жирні.

Рівень 80 ас Габаритний зображення

Під час реконструкції «великогабаритні розуми» не турбували шляхи, що ведуть з тротуару до житлових будинків, прилеглих до проспекту. На власній власній власній території. У дощову погоду це пригнічує вид. Великий російський вчений Дмитро Іванович Менделєєв, перед укладанням доріжок в парку університету, завжди врахував тродденні шляхи, і тільки вони заклали щебеню.

Рівень 80 ас

Через багато кілометрів застою, навіть власники України повинні стояти в одному ряду з скрабами. Демократія, рівність, братство!

Рівень 80 ас

«Яскравість» й

Рівень 80 ас

Де ми працюємо? Право, на газон!

Рівень 80 ас

Звісно, з таким ставленням до своєї країни, до вражень цього щита листя в свідомості іноземних гостей, газони і тротуари не будуть жити, щоб побачити початок ЄВРО 2012. Не дозволяйте.

Рівень 80 ас

Про «протекцію від фольців» у вигляді паркану і додаткових шляхів, знаючи менталітет і рівень культури нашого народу, чиновники свідомо «не думають». Після того, як це ще один перевірений спосіб регулярно різати бюджетні кошти на ремонт і відновлення інфраструктури.

Рівень 80 ас

Морони скажуть, що всі вийшли з скапа. «Овс» – це нас. Не існує політичної, ні економічної системи. Ніжна революція, ні шпаклівка не позбавить від громадських латинок стейки, газонів тракторних килимів, стін і парканів неоднорідності, а також головного мозку чансона.

Рівень 80 ас

А, Київ Михайло Афанасьєв Булгаков був правий: девастація не в шафах, але в головах.

Кінець. Я чекаю риторики і контроверсії.

Рівень 80 ас

Джерело: