Рівень 80 ас

12 зображень, деякі листи.
Київ. На початку вересня 2011 року посадові особи, нарешті, вирішили обвинуватити перспективи ім. Миколи Бажана. Головне шосе – міжнародні ворота столиці, разом з якими 10 разів на добу кисть, лікуючи сирини і миготливий червоний і сині відроводні автокади іноземних делегацій і державних відходів.

722468

До ЄВРО 2012 р. дорога була «закручена» по одному провулку в кожному напрямку змінилися стовпи дорожнього освітлення, прокладені нові тротуари і, звичайно, прокладені велосипедні доріжки! Нові, починаючи від зелених газонів, радують око.

Пост на тему «Я худобувна» часто зустрічаються в Інтернеті. Кожен підтримує авторів, праведно сердитися. Я говорю про захоплення моєї батьківщини під час руху. Це багато. 20% всіх, хто отримав ліцензію водія.

Дорогі працівники та комунальні послуги знову позбавлені головного мозку. Знаючи психіку нашої української худоби, вони не турбували, щоб зробити додаткові суми для встановлення внутрішньої сталевої огорожі в кошторисі, так що на газоні не буде йти гумка, намагаючись уникнути джему трафіку. Так, і місцеві п'яні регулярно намагаються перехрестити трасу «на наступний світ». Найчастіше жирні.

Габаритний зображення

Під час реконструкції «великогабаритні розуми» не турбували шляхи, що ведуть з тротуару до житлових будинків, прилеглих до проспекту. На власній власній власній території. У дощову погоду це пригнічує вид. Великий російський вчений Дмитро Іванович Менделєєв, перед укладанням доріжок в парку університету, завжди врахував тродденні шляхи, і тільки вони заклали щебеню.

Через багато кілометрів застою, навіть власники України повинні стояти в одному ряду з скрабами. Демократія, рівність, братство!

«Яскравість» й

Де ми працюємо? Право, на газон!

Звісно, з таким ставленням до своєї країни, до вражень цього щита листя в свідомості іноземних гостей, газони і тротуари не будуть жити, щоб побачити початок ЄВРО 2012. Не дозволяйте.

Про «протекцію від фольців» у вигляді паркану і додаткових шляхів, знаючи менталітет і рівень культури нашого народу, чиновники свідомо «не думають». Після того, як це ще один перевірений спосіб регулярно різати бюджетні кошти на ремонт і відновлення інфраструктури.

Морони скажуть, що всі вийшли з скапа. «Овс» – це нас. Не існує політичної, ні економічної системи. Ніжна революція, ні шпаклівка не позбавить від громадських латинок стейки, газонів тракторних килимів, стін і парканів неоднорідності, а також головного мозку чансона.

А, Київ Михайло Афанасьєв Булгаков був правий: девастація не в шафах, але в головах.

Кінець. Я чекаю риторики і контроверсії.

Джерело: