Ремонт монітора SAMSUNG SM 940n за одну ніч

Чи був повний місяць в цей день, або я зробив щось поганий в цьому житті, або, можливо, зірки просто приїхали разом. Але коли я прийшов додому 1 жовтня 2011 року з 3 літрами пива в руці, я знайшов мій монітор не працювати. З Я не маю ноутбука, я вирішив, що це було терміново, щоб виправити його, яка вартість.
З.С. Похід використовується для того, щоб зробити трохи, і навіть всі необхідні інгредієнти були під рукою.

Починався знімати після демонтажу Моніка, і припаляючи деякі деталі.
Фото буде 16+ з деякими текстами. Я покаже кінець словом «кінець».

На фото вже розібралися Мікони з видаленим інвертором.

Підставка, як посмішка, і говорить, що все буде дрібним - вже трохи захоплюючим.

Ремонт монітора SAMSUNG SM 940n за одну ніч р.

Таким чином, демонтував монітор і ретельно перевіривши інвертор, я знайшов три конденсатори, а також зануривши запобіжники з мультиметром, знайдено одну неробочу запобіжку.
На щастя, в домашніх умовах я мав запаси різних радіозапчастин, придбаних раніше на радіоринку в Москві. На жаль, запобіжник не знайдено, тому я припадав її від старої дошки, що знайшли далеко на балконі.

Інвертор - IP-35135B
1, 2, 3 - конденсатори. Відносні засоби 820uF 25В - Замінити два з аналогічними, і покласти на 1000uF 25В.
4 - запобіжний замок на 3А, як зазначений паяльник з старої дошки схожий.

Фото знято після заміни.

Моє багатометрове ... добре, пристрій я назвав запобіжники також присутній на малюнку.

Інвертор на спині. Ви можете побачити сліди непрофесійного паяльника, і я знайшов паяльник з не дуже тонким покриттям.

Далі, після маленького відбиття я прийшов до висновку, що все описано вище, є наслідком, а не причиною невдачі, отже я зрозумів, що варто звернути увагу на транзистори, які фактично контролюють роботу всієї дошки. При підключенні одного комп'ютера до телевізора і роумінгу через Інтернет, я прочитав, що несправність 2 польових перетворювачів 4502C ... Я також читаю, що є аналоги - найбільш поширений IRF 7389 ... Коли я знайшов тільки IRF 7319 в домашніх умовах, я знайшов в Інтернеті, що вони також могли замінити членів сім'ї. Тоді був процес видалення старих стовпів.
Фото було прийнято.

Помилки

Трохи про інструменти та інші кроки я використовував.
Шприц, або тільки його голка, був розроблений, щоб зробити отвори і видалити старий паяльник після конденсаторів і запобіжників. Дуже зручно.

Паяльна праска

Робочий простір повинен бути розміщений на платній платі, тому що нічого не може бути адаптований краще і зручніше. Так, і стояв просто навпроти зомбі, припалений і дивився кліпи різні ... )

Я хотів би розповісти вам більше про цей предмет. Я отримав цей чудовий інструмент від моєї ex-girlfriend, який забув її нігтьовий комплект, коли вона переїхала. Так, коли я пропадив транзистори, у мене була велика проблема — як перемістити сам стовп при нагріванні його ніг, і цей чудовий пристрій допоміг мені.
З.С. Здавалося б, для деяких кутикулів, які ростуть на нігтях ... і я чув, що тільки жінки.

Кіт мультиметр . . Сорт моніторів виробництва робіт. Foreman п'є

І переконаний себе, що сьогодні зірки радикально проти мене. Як тільки я продавав нові транзистори і відвертував близько 2 літрів пива. Зібрав все і підключено до мережі.

Я дуже сердився. На даний момент, до речі, я не знаю, чому, але я мав уявлення про фотографію, яку я взяв, але якось зникла дуже швидко.
Тоді це було трохи туману, і я почав скуштувати всі дошки і пакети радіочастин для транзисторів IRF 7389, і я знайшов їх в одному шматку зламаної материнської плати. Я не пам'ятаю, хто зламав цей шматочок або чому, але були три з них! У радості маніпуляції можливою перемогою над цим нещастяним вечіром, який вже побачила ніч на мій бік, пропадавали ці транзистори, швидко збирають все і знову з'єдналися. І ось що сталося.

Працює.

П.С. Останні три фотографії я взяв, сьогодні, тому що після того, як все було зібрано і переконано, що він працював, я впав дупа. Я пішов на відпочинок вранці. На сьогоднішній день Monique тестується майже на добу, як і всі норми, не існує сторонніх звуків.
Спасибі всім. Це був кінець.

50990Р

Джерело: http://