Столиця Сибіру і навіть Росії!

Петрозаводськ і Петро, найулюбленіша місто! Тексти пісень, а це означає: І є родзинка, тому що без неї, добре, немає способу!

LJ користувач dedmaxopka пише: Ми побили з Новосибірськ до Красноярського чотири рази, перерву в пари. Але в кінці, більшість шляху пропущених в одному автомобілі з мільйонером з Абакан. Вони слухали історії про те, як цей мільйонер заробив свою фортуню, підрахував, що багато дружин і коханців, які він був, вірив і невірний в своїй історії. Що б не було, ми забігли під 180-200 км / год і прибули в Красноярськ раніше, ніж ми думали.

(41 зображень)

1,1 км З вершини першого повідомлення

Вся поїздка забрала 4 дні, але в 4 дні є ще одне життя. Втеча з повсякденного життя, свіжих вражень, фізичного та психічного відпочинку. Я вдячний. І в цілому, я ніколи не вийшов в природу до, я був зміст тільки з міськими пейзажами. Зараз зрозуміло, що це велика бездіяльність.

2,2 км У свою чергу до Юрга

3. «Нарим» – місце на стовпах, де можна покласти намети.
Трохи про стовпи самі:

Державний природний заповідник "Столбі" розташований на північно-західних шпорах східного Саяну, що межує з середньосибірським плато. Природні межі захищеної території є правими притоками річки Єнісе: на північному сході - річка Базайха, на півдні і південному заході - річка Мана і Болшая Слізнев. З північного сходу територія межує з передмістям Красноярського.

Заказник був заснований в 1925 році за ініціативою мешканців міста для збереження природних комплексів навколо мальовничих Сіенітів - "татар". В даний час його площа становить 47154 га.

Туристично-екскурсійна площа виділена на території заповідника для задоволення рекреаційних потреб мешканців Красноярського. На Піллерах 150 років тому народився унікальний суспільний феномен, названий «столбіизмом». Красивий краєвид і скелі стали центром об’єднання і спілкування творчих людей. Важко піднятися на скелі сприяло створенню видатної школи сходження та сходження світового рівня. В даний час щорічно відвідує понад 200 тис. осіб.

4. У Погодна станція і хата за нею
Висота скель досягає 60-90 м. Породи представлені осадовим і вулканічними пасатами, що мають вік від камбрійського (більше 600 мільйонів років) до вуглецевого періоду.

5. Умань Перший стовп.

6. Жнівень Найпопулярніші стовпи. Дорослі і діти йдуть туди. Дивись для себе, дітей в Elephant

499.00 Р

7. Про нас Перший стовп. Для найбільшої частини поля йдуть без страхування, є багато рухів, де можна піднятися без ризику, але є також небезпечні переміщення, де неможливо або практично неможливо пройти без страхування.

8. У Більшість часу ми не взяли дуже складних шляхів, які не вимагають страхування. Наприклад, Оля піднімає зазор на другий стовп.

9. Навігація На вершині другого стовпа. Другий стовп я любив найбільш - наймасовіші, найбільші платформи зверху, красиві види. Ну, можливо, тому що він був першим стовпцем, який ми піднімалися. Скелі нагріваються теплом осені, світлом свіжого вітру, відчуттям обсягу і простору.

10. З вершини другого стовпа

11.

р.

12.

13.00 р. Наша компанія

14. Ми вже відпочивали і чекаємо інших на стовп "Бабка"

15.00 р. Я

16.00 р. Топ перших на захід сонця

17.00 р. В той же час можна знайти багато людей. Відсутні реальні джеми трафіку.

18 років

19. Столбіс

20. Другий стовп проти встановлення сонця

21. Осінній колір
Зайшов перший стовп вночі. Я нічого не стріляти, але навіть якщо я фотографував, я не міг передати те, що я бачив - зоряне небо, Красноярськ світиться на горизонті, під ногами 80 метрів і нескінченний ліс. Загальний додаток

22. Другий день ми пішли на Пиляр Перії. Цей стовп відомий тим, що на ньому немає простих рухів.

23. Оля знімав відео

24. У Феатерсі було багато людей, кожен дивився скелелазіння, сходження на авіаторський курс.

25. На жаль, люди часто ламаються і гинуть від стовпів, тому що більшість сходження без страхування, і летять більше десятків метрів. Таким чином, без навичок сходження краще використовувати страхування

26. Олександр в бою

27.

Р

28. Натирання з радянською лінзою, перемикання осі. Як виглядає ефект Lance Baby.

29. Я отримав половину копійки в руках, я не пропустив шанс знімати портрети. І в цілому люди іноді цікаві стріляти.

30. лера

31. Олександр

, Україна

32. Василіса носить бандаж

33. Оля на спуску, просто сходження курсу «Авіатор»

34. Аудиторія.

35. Захар. Його ім'я Саша, але всі дзвінки йому Захар.

36.00 Р Вова

37. Хтось без страхування піднімається на Aviator.

38.

39.00 р. Після пір'я ми пішли до 4-го стовпа. Панорама з вершини: зліва 2-й стовп, праворуч - перше, на дні стоїть 3-й.

40. Перший стовп

р.

41. ІІІ
Що було прохолодно. Необхідно повторювати взимку. Всі

Джерело: