Місантропічні істоти

Неправильні істоти або як зацікавити людей, які люблять собаки

Учора я побачила смішну картину, за участю одного, ніколи не молодого, напівживого мадама, який знайшов спосіб зіпсувати кров мешканців близько п'ятдесят квартир.

Історія почала три роки тому. Відходи біля мого будинку, огородженого витоком паркану, де з'явився раптовий замок монарів. І хороший пакет, напевно, два десятки голів. Травня більше. Цей пакет не схожий нікому через спекотну собаку любов своїх представників для гучного баркінгу один на одного, як на місяць, так і гончарство інших янгрелів, не кажучи вже про такі дрібниці, як франтична баркінг домашніх собак, які ходили власниками. Так як площа досить тиха, вони почувалися дуже чітко і далеко. І в цілому, на мій погляд, він ніколи не естетично радує дивитися десятки досить великих собак, що кидаються. Я був трохи втомлений. Я думаю, що я багато іншого. Особливо жінки, діти, жінки з дітьми і власниками домашніх тварин.

В принципі я розумію, що так само, як це, п'ятниці не з'являються в пачці. Вони з'являються там, де є їжа. З тих пір, як там немає їжі, що генерується в області відходів, є деякі ебать годування їх. Я поширив свою історію з сусідом і підтвердив мої страхи. Медсестра була одно-і-халф-метровим дивом недетектаційного значного віку, з обличчям алкогольного з досвідом. Поява об'єкта з'явилася гендерною характеристикою, але з'явилася жінка. Проживала в іншому будинку, в двохсот метрах від свербіжної зони. Переміщена нерівномірна гайка і завжди переноситься з сумкою. Я пам'ятаю ці кошики, які використовуються пенсіонерами, двадцять років тому. Металева рама з підставкою і колесами, на яку кладуть сумка і кріпляться гумками з гаками. Хоча недавно почали змінювати кошик з пакетами і авокаками.

Щодня вона пішла до паркану і подається її собакам. Особливим фаворитом її був трохи, навколо якого вся вакансія. На жаль, я не знаю багато про ієрархію собак. Атемпти сусідів, щоб поговорити з нею, не вдалося, бо вони миттєво відображалися в потоці селективної війни. Мат був двоповерховим, швидкість вогню була дійсно дивовижна для цього напівсердного істоти, і може конкурувати, якщо не повітряний пістолет, то кулемет обов'язково. У своїх повідомленнях, собака любитель побажала всіх тих, хто перевернув страшну смерть в катування і те ж до родичів до третього покоління, включно, тому що вони, істоти, не люблять своїх собак.

Кілька разів, коли я бачив її, я дійсно хотів зробити щось неправильно з нею. Як розбити її ногу. На жаль, у мене була погана ідея того, як це може бути зроблено в реальному житті, і я також знав, що навіть якщо я зробив це, буде так багато, що він перенаречений на корисність травм. Не думаю, що я такий маняк. Собака кохана зумовила подібні почуття в буквальному сенсі, в тому числі старших жінок. Я вірно дивився. Можливо, весь образ медсестри був закликом до її вимушеної евтананиї. Вид перверсної форми муфти де грації.

Атемпти мешканців прилеглих будинків вирішувати проблему блокування пікіко в їх середовищі Коли головний отвір в паркані спробували заповнювати листами фанери, коханець собаки показали неймовірну силу, знову повністю несподівано для істоти з породи «припустимо йти від сорому» і відірвати листи, супроводжуючи всі сердитися зловживання. Працівники з найближчого ЖЕК не змогли витримати потік сердитися літер від однодумців, зробили отвір металевими листами. Але це не зупинило захист прав тварин. Ви не вірите. Вона почала копати.

Собачий коханець був особливо радий її кричущими, закликаючи її улюблений кус на обід або просто господині. Зараз я знаю, як жахливі монстри були підведені в міфах давньої Греції. Надія повинна бути улюбленим укусом. Мені здається, що Надія була ім'ям деяких друзів або родичів собаки коханого з минулого життя. Я маю на увазі, життя до того, як вона стала коханою собакою. Тепер вона викликала трохи, повторивши її ім'я. За три хвилини не зупиняється. Після короткого паузу повторено. І не думаю, що я перебільшею близько трьох хвилин. За кілька хвилин вона не зупинилась. На п'ятнадцятому поверсі я почувала їх. І це 50 метрів вгору і ще 100 метрів по горизонталі до точки виклику собак.

У той же час боротьба з боброю з донечкою між мешканцями і коханцем собак не зупинилася на хвилину. Не вдалося вбити собаки. Накопичувальні боби не голодні достатньо, щоб з'їсти отруту. Я хотів би взяти досить потужну пневматичну гвинтівку з другу і перевірити її летальний ефект на чотириногих, але я відразу ж прокинувся думки, тому що я не був впевнений у можливості його безпечного використання і що я хотів би стріляти сосни. Я думаю, що слухаю кричу собаку, навіть менш приємним, ніж скуча ніч. Крім того, я сумнівав можливість зйомки всіх, і сподіватися, що замочивши пара, решта втечу була наївна, не кажучи вже про те, що з успіхом собака буде пахнути протягом деякого часу. Літо.

Для того, щоб уникнути брудних захворювань, думка екстремальних заходів прийшла до розуму після усвідомлення того, що не вдалося зробити що-небудь з тваринами порівняно юридичним способом. Міські органи захоплюють пам'ять про неприйнятну передачу стрілок і покривають ас, а енергія, що міститься в письмовому паперовому документі, я думаю, буде достатньо для успішної кризи всієї собаки. Також з'являється, що собаки були зняті до. Тепер вони в теорії зловили і стерилізовані. Якщо це російська, вони ебать гроші і робити нічого. Ідея відмінна, тому що неможливо контролювати її виконання в принципі. Будівельники з чорнилом / опікою нервово кусаючи нігті заздрістю.

В кінці, після року і півтора-два, пап. про страшну ситуацію з траурними тваринами, нарешті, вирушали сходи, де через деякий час прийшла заява, що собаки живуть компактно у відходах, що належить сусідньому військовій одиниці, в складі ФСБ РФ, так що вони замушують, але нічого не обійтися. Однак, дивно, що папір, очевидно, вирушила на класифіковану адресу. Через кілька тижнів відходи були ретельно очищені, а бетонний паркан з прокладкою і ліхтарями був побудований навколо нього. В той час собаки зникли. Я відразу пам'ятав історію одного комраду, як під час військової служби вони очищали територію чотириногих бобів за допомогою планок. Однак, швидше за все, собаки просто побігають від трактора, що працює на очищенні.

Через деякий час собаки знову почали фокусуватися, але рідко і в значно менших кількостях. Тим не менш, було вчора, що я дивився шикарний малюнок, як коханець собаки, знайомий з описом, спробував кинути шматочки деяких продуктів на триметровому бетонному паркані, викликаючи улюблену собаку до себе. Судячи від того, що вона не залишила сил на отвір в бетонній огорожі, або закопувати в свіжому вигляді асфальт.

Виявлення

Тепер я намагаюся розібратися, що відбувається в свідомості коханого собаки.

На мій погляд, це дуже просто. Це досить типовий алкогольний соціопат, який не дає людям стільки, що вона готова до любові собакам. Навколо, це надія, щоб пояснити її характер її дій. Вона прекрасно розуміє, що вона робить, крім того, відмінно розуміє, що незручність вона приносить іншим. І вона дуже любить. Я не знаю, що робити з клінічною твариною, як її. Може бути, це допоможе ізолювати їх від суспільства або стріляти їх так, що вони не страждають. Для найбільш вболівальників, зйомки – жарт. Такі любителі собак дійсно страждають, тому що життя страждає від них. І страждання є серед інших людей. І до того, якось яскравий, вони повинні помстити. Помста проти людства, безумовно, дає їм деяку радість, але дуже мало, і важко порівняти її з тяжкістю їх страждань. Що стосується ізоляції, це також не варіант, адже для всіх ненависті суспільства такі тварини не можуть без суспільства. Вони не можуть існувати, але через деякі порушення вони не можуть адаптуватися до неї, і це викликає їх, щоб приховати інші.

Я зателефоную їм тваринам дуже просто. Людина є твариною, але тварина є соціальним і живе в тісному з'єднанні з іншими людьми. Не люди навколо нас, людина не людина, він ссавці. Як для любителів собак і, як вони свідомо або не вбити всіх людей в собі.

Але є ще одна сторона. Є багато. Як ви читаєте цей пост, ви, ймовірно, пам'ятаєте принаймні один схожий характер. І це добре, якщо вони просто спиртні напої годують mongrels. Вони не можуть бути менш успішно відшкодовані людьми, роблячи домашні бомби, встановивши пожежі або збираються працювати як охоронці. Це включає в себе деякі особливо небезпечні адвокати релігії. Так, можливо, як вибір меншого зла, нехай вони борються за права тварин, а іноді псують пальці, ніж сценічні революції і боротися за права пригнічених.

Я піддаю. Ви можете почути, що краще дізнатися людей, чим більше я люблю собаки. Не вірити мене. Чим більше я люблю собаки. Замість собак ви можете замінити будь-який інший неправильний хобі. Хоча насправді, з правильним фанатизмом, будь-який хобі стане неоднорідним.

Як я зазвичай з'ясував, автор є фольгою, слова повинні бути прийняті з здоровою дозою гумору. Але, якщо хтось знає ефективні способи впливу таких неоднорідних істот, я з радістю слухаю.

P.S. Не всі любителі собак приховують людей. Є люди, які люблять собаки. Не прочитайте його в будь-який час.

й

Джерело: