Удачливий Ту-154

7 вересня 2010 року кількість охоронців у російському небі перевищила всі показники. Боги всіх вір, релігій і національностей зібралися над с. Іжма. Див. Щастя. Збіг. Удачливий хвіст номер. Щасливий екіпаж і 72 пасажирів.
В історії авіації ця надзвичайна ситуація, а не надзвичайна ситуація, а особливо не катастрофа зійде в історії як диво Іжмена. Диво, що сталося, все з тим же Туполєвом ТУ-154. Реквізити було завершено, літак знову летить інтенсивно, присуджено кульприти.
Для мене це свято, точніше, було два з них, день посадки і день зльоту.
На мій фотозвіт (фото різних авторів, звичайно, не шахти), я просто хочу підкреслити високий професіоналізм і велику любов до роботи співробітників ALROSA. Про це забудеться ще одна авіакомпанія. Але мені не сподобалося цього шляху співробітників Алроси, багато грошей витрачали на реставрацію, не скажеш точну кількість рублів, але я кажу тільки одне - це більше двох десятків мільйонів рублів. Для другої алмазної гірничодобувної компанії в світі обсяг в основному не великий. Але ось це було питання принципу, щоб витягнути «ірон щасливого чоловіка» з таїги, вони зуміли його блискучо. Добре зроблено.
26 фото через passajirlexa

На висоті 10000 метрів була надзвичайна ситуація ... хто зацікавив, що так, як ми не будемо вводити в технічні тонкощі, адже не грамотно, а сутність посту не в цьому.

В цілому літак висаджував на покинутий смуги аеропорту Іжма.

Р

Наступного дня навколо площини зрізають дерева, кладуть кришку.

У літаку дійсно пощастило, звертайте увагу на це фото, зліва дорога йде з проточною дорогою, є висока ягода, площина їздить трохи більше метрів ... ні, зупинився і добре зроблено. На правому боці ситуація ще гірше, але не знята. Чому?

доб.200

Навіть серед загусток, Туполь дуже добре виглядає.

Тайга і щасливий бетон

Лівий стовп шасі пішов уздовж кущів, залишивши стежки позаду.
Назальні радіолокаційні ярмарки. Носій бійця розірвав. Зверніть увагу на це, ми повернемося до неї, а також іншим частинам фузеляжу нашого щасливого чоловіка.

р.

08 мар

09 мар

10 хв

р.

11.

12.

13 хв

3250Р. 3700Р.

14.

15.00 р.

3610Р. 4200Р.

16 мар

17.00 р.

18 років

р.

19.00 р.

Як видно з фото, площина практично неприпустимо, відступи, подряпини, витягнуті антени не підраховують.
Що робити?
У м. Пулоково, Новосибірськ та інші міста величезна кількість органів з ресурсом - купити, літати.
3 місяці тому перед інцидентом Аерофлот знищив всі його Туполи і взяв металобрухту на вантажівках в невідомому напрямку, Сибір ще не знає, що робити з Тушкінами.
Безпрецедентне рішення було прийнято для відновлення, ремонту та реконструкції лінії повітряного перевезення.
Майже половина року була трудомісткою роботою. ТУ-154 була встановлена в кінці смуги, почалася багато роботи.
До середини березня цього року все було готово відправити літак на довгоочікуваний рейс. На інтернет-форумах, ворожих і провокарів не могли заспокоїтися, багато не вірять в успіх.

1525734

Ранок 24 березня 2011 р. було безсоння, без вітрів. Сама погода мала успішний зліт, час відїхати до аеропорту.
Фрост зробив свою роботу, фарш, заливаючи протизбираючу рідину, виготовлену в дуже оригінальному вигляді, але краще залити так, а не "Аерофлот" в передньому новорічному святі.
Перед тим як ви є візуальним гідом для авіакомпанії "Аерофлот".

р.

22.

р.

23.

Р

Простеження і розфарбування в місцевому автосервісі літак буквально відреставрував всю село.
Пілот Рубен Такаян готовий літати
Plane готовий літати

р.

Відправити

Р

Круглий стіл на Іжмі

Джерело: