604
Вітражне скло
Передмова.
Пост буде довго через велику фотозбірку. Точна кількість піку не може назвати, оскільки фотографії будуть показані в процесі постінгу. Таким чином, запит на конвенсацію (особливо для тих, хто амбулаторний для вставки червоного слова) не розбити збірку.
P.S. Фотографії натискаються
Насправді, сама історія.
Моя дівчина батько має цікавий хобі. Він збирає всі види «антикваріат». Наприклад, ікони, хрести, монети та ін., ст., скажіть, 16, 17, тощо. Деякі іконки і хрести покривають емаль.
Для тих, хто використовується для того, щоб бути)
Емаль (не плутати з емальними фарбами) - це тонке в'язкове покриття, отримане методом високотемпературної обробки. В арт-кераміці іноді називають емаль як опаковий (глухий), зазвичай білі, блискучі глазурі для їх здатності перекривати колір керамічних шард.
Тепер на деяких реліквах ця емаль була вилучена і повинна бути відновлена. Але застосувати емаль в домашніх умовах неможливий, тому було прийнято рішення придумати будь-яку альтернативу емалі. У магазині канцелярії, акрилова фарба для вітражного скла зловила очі. Так вона спробувала відновити зношену емаль. Дуже добре. Але ми будемо говорити про щось інше.
Так як батько моєї дівчини є творчою людиною, він зацікавив, як намалювати ці ж кольори на вітражі. Не думав двічі, він розмалював Інтернет, знайшов техніку живопису на склі і сам живопис. Ось сайт, де з'явилася картина (не рахуйте як рекламу, можливо, хтось теж зацікавить, і вам не потрібно шукати довго)
На наступний день скла і ескізи живопису в домашніх умовах. І почалася робота на повороті звичайного скла в реальне вітражне вікно. Це перша робота. Дівчина дивиться вікно. Це на кухні зараз.
Я прийшов до того, що я хотів розповісти вам.
У них є глазурований шафа на кухні. Отже, ідея народилася, щоб дати новий погляд на це найближче. Купували два нові скляні та фарби. Ідею того, що зображувати також знайдено на одному сайті (див. пост вище).
Оригінальний.
Bite купили фарби ...
... і ескізи були зроблені.
Уважне очищення скла перед роботою.
Чисті лінії є запорукою здоров'я успішної роботи
Коли скло стало абсолютно чистим, він почав створювати.
Я забув, щоб розповісти вам про те, що в центральній крилі.
У японському стилі було прийнято рішення «реусицитувати»
Уві сні гора.
...
р.
Болісна робота.
Вибір кольору. З цим було багато проблем.
37980
Робота ускладнена наявністю великої кількості дрібних деталей.
Назволені квіти і листя.
Оздоблений центральний клапан.
Я шкодую про світло на склі.
р.
Просто в шафі.
Забули фотографію шафи перед переплатою.
Але це те ж, тільки без вітражів.
Ви можете самі зателефонувати одержувачу.
Скляна арматура і ескіз другого клаптя.
...
...
...
р.
Лоти зелені.
р.
Фінальні штрихи ...
... і другий клапт готовий.
Джерело:
Пост буде довго через велику фотозбірку. Точна кількість піку не може назвати, оскільки фотографії будуть показані в процесі постінгу. Таким чином, запит на конвенсацію (особливо для тих, хто амбулаторний для вставки червоного слова) не розбити збірку.
P.S. Фотографії натискаються
Насправді, сама історія.
Моя дівчина батько має цікавий хобі. Він збирає всі види «антикваріат». Наприклад, ікони, хрести, монети та ін., ст., скажіть, 16, 17, тощо. Деякі іконки і хрести покривають емаль.
Для тих, хто використовується для того, щоб бути)
Емаль (не плутати з емальними фарбами) - це тонке в'язкове покриття, отримане методом високотемпературної обробки. В арт-кераміці іноді називають емаль як опаковий (глухий), зазвичай білі, блискучі глазурі для їх здатності перекривати колір керамічних шард.
Тепер на деяких реліквах ця емаль була вилучена і повинна бути відновлена. Але застосувати емаль в домашніх умовах неможливий, тому було прийнято рішення придумати будь-яку альтернативу емалі. У магазині канцелярії, акрилова фарба для вітражного скла зловила очі. Так вона спробувала відновити зношену емаль. Дуже добре. Але ми будемо говорити про щось інше.
Так як батько моєї дівчини є творчою людиною, він зацікавив, як намалювати ці ж кольори на вітражі. Не думав двічі, він розмалював Інтернет, знайшов техніку живопису на склі і сам живопис. Ось сайт, де з'явилася картина (не рахуйте як рекламу, можливо, хтось теж зацікавить, і вам не потрібно шукати довго)
На наступний день скла і ескізи живопису в домашніх умовах. І почалася робота на повороті звичайного скла в реальне вітражне вікно. Це перша робота. Дівчина дивиться вікно. Це на кухні зараз.
Я прийшов до того, що я хотів розповісти вам.
У них є глазурований шафа на кухні. Отже, ідея народилася, щоб дати новий погляд на це найближче. Купували два нові скляні та фарби. Ідею того, що зображувати також знайдено на одному сайті (див. пост вище).
Оригінальний.
Bite купили фарби ...
... і ескізи були зроблені.
Уважне очищення скла перед роботою.
Чисті лінії є запорукою здоров'я успішної роботи
Коли скло стало абсолютно чистим, він почав створювати.
Я забув, щоб розповісти вам про те, що в центральній крилі.
У японському стилі було прийнято рішення «реусицитувати»
Уві сні гора.
...
р.
Болісна робота.
Вибір кольору. З цим було багато проблем.
37980
Робота ускладнена наявністю великої кількості дрібних деталей.
Назволені квіти і листя.
Оздоблений центральний клапан.
Я шкодую про світло на склі.
р.
Просто в шафі.
Забули фотографію шафи перед переплатою.
Але це те ж, тільки без вітражів.
Ви можете самі зателефонувати одержувачу.
Скляна арматура і ескіз другого клаптя.
...
...
...
р.
Лоти зелені.
р.
Фінальні штрихи ...
... і другий клапт готовий.
Джерело: