Спостереження французької кухні в Парижі

18 зображень і текстів. Прийняти тут.

Столиця завжди є гастрономічним відображенням всієї країни, говорить Кошатенн. Так, щоб вивчити французьку кухню, вона пішла в Париж.

Враження про національну кухню завжди складаються з дрібних речей, які ви помітили під час перебування, і тільки тоді ви зібрали її разом для себе. Також, враження про країну складаються з багатьох чинників, і хоча є думка «Москва не Росія», «Берлін не Німеччина» і т.д. Я не погоджуюся з цим, столиця завжди є відображенням всієї країни, що це може бути. Paris - це відображення французької кухні в усьому світі. Я консультуюсь з французькою кухнею.

Остери і сірі креветки.
Остери. Ми спочатку замовляємо устриці в ресторані і задоволення не було дешево – 22 євро на 6 штук 3 розміри. Але пізніше, будучи на вуличному ринку, вони підходили до лотка з морепродуктами і побачили найширший асортимент однакових устриць, але за різними цінами. Що більше, ми купили десятки розмірів 2 Breton устриці за 9 євро, і ми попросили їх відкрити його прямо там, і ми платимо один євро для нього, і ми отримали найсвіжіші устриці прямо в середині ринку, які споживали в матерії секунд. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. До речі, щоб пояснити те, що потрібно відкрити і використовувати устриці – вам просто потрібно додати «зваження» і ви надали задоволення.

...

...

Звичайно, крім устриць, ви можете знайти набагато смачніше на ринках Парижа!

Леон мідії з вершками, селери і петрушки. Вони приходять з фрі, які безкоштовні. І коли ви закінчили, ви поповнюєте кожен раз.

(Багато)

...

Масло. Більшість ресторанів пропонують свіжі бункери і вершкове масло в якості компліменту. По-перше, я не фанат вершкового масла в домашніх умовах, але я став однією з Франції. Їхня олія може бути відданим протягом тривалого часу і ніколи не торкнулася, - все з'їлося миттєво.

Вода. Одна з хитрощів, які ми навчимося. У всіх французьких ресторанах, коли замовлення вина, офіціантка завжди просить, якщо він потребує води. Але на відміну від туристичного, ви або французьким Ми помітили, що французи завжди привозять воду в скляній пляшці без примітки, і вони п'ють спокійно. Коли ми замовляємо воду, ми завжди отримали як Vittel або Evian за 6-8 євро, який був трохи заплутаним. Але ми все ще отримали наш спосіб і при оформленні замовлення пояснили, що вода потрібна, але нам потрібно, що не вимагає оплати. І всі офіціанти, не зв'язуючи оку, принесені точно водою, яка французька відверта. Звісно, ця вода, ймовірно, з крану, але різниця від Evian, крім ціни мінімальна. Так тримати.

Ресторан Clement's - шеф-кухар. Мережа демократичних ресторанів у Парижі.

...

"Паштет" з сардини.

Тартар

М'ясні асортименти: ковбаса, качка, яловичина.

Дак Террін.

Цибулевий суп.

Вино. На фоні досить низьких цін, відверто радують ціни вин в ресторанах. У будь-якому місці склянка вина 15-20 dL було дешевше, ніж склянка пива 25dL. Крім того, не боїться замовити найдешевше вино - ви завжди будете привезти відмінний продукт, якість якого вам не доведеться сумніватися. В середньому вартість скла 4-6 євро, при цьому вартість пляшки 17-20. У магазинах у винних секціях голова йде кругло, адже основна маса всіх вин продається в асортименті 5-20 євро на пляшку, яка на мій погляд є просто казковою ціною для французьких вин.

Шаблі

Cyrus Chablis - це ще один французький відкриття. Це 5-7 грам сиропу чорної смородини від Chablis.

р.

Вино і цукерки, як комплімент в готелі.

р.

Випічка. Звичайно, ви можете написати багато про французьких випічках і особливо про круасанів, і багато вже написано. Але я повторю – Я ніколи не спробував такі випічка, і порівняння французьких круасанів і «французька» в будь-якій іншій країні дуже легко їх відрізняти – реальний буквально пахне смачного вершкового масла, і це французьке масло, я думаю, що є інгредієнтом X, що дозволяє словом круасан відразу представляти хоча б дугу де Тріомф на фоні. До речі, краще взяти випічку в випічках, які ви знайдете в кожному блоці. Через вартість 80-90 центів,
Як в кафе ціна досягає 2,5 євро.

Лідо. У цьому знаменитому кабарі є 2 види квитків - з і без вечері. Звичайний квиток включає в себе продуктивність на 11 годину і половину пляшки шампанського на людину (Лідо Шампанське бренд, не дуже добре) і витрати 100 євро. Для 150 ви отримуєте те ж саме + вечерю (починки о 7:30). Меню дуже красиво і смачно, але насправді - через специфіку установи - харчування необхідно варити один раз на добу і відразу 300-400 порцій, в Лідо немає кухні. Їжа приводиться і нагрівається до подачі. І їжа їстівна, але дуже бідна якість. І враховуючи, що ім'я десерту написано на двох лініях, і принесіть лимонну пудинг, як розчаровує. Так, мої поради просто йдуть до шоу.

Офіціанти. Я ніколи не бачив жінку, що чекає, завжди і всюди. А коли ви подивитеся на свою роботу, ви бачите, чому це чоловіча професія. Під час щітки, коли люди сидять у всіх кафе, крім одного голови, вони кидаються на божевільній швидкості з 5-6 стравами в кожну руку, і не можна говорити про будь-яку затримку в сервісі або «не торкнутися». Це до питання, що в ресторанах "our" на повному навантаженні - завжди повне відчуття, що це просто не призначене для нього, а таблиці повинні бути 2 рази менше. А ще – в кожній кафе, в кожному ресторані незалежно від класу і подаються страви, є готель метро, який не менше 2 разів підійшов до кожного столу і перевіряє, що все в порядку.

Ну, в Парижі, краще не голодувати. Всі

Джерело: